Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir nevaisingumas

QUOTE(♥Saulyte♥ @ 2012 07 03, 10:06)
Norejau jusu pasiteiraut, mano bendrazyges  4u.gif , kaip klostosi jusu santykiai su antraja puse? Ar, kai nepavyksta, neaplanko mintys, kad gal esu ne su tuo, del to Dievulis neduoda taip laukiamu stebukliuku? Kaip su svelnumu, meile?
Atsiprasau, kad uzduodu tokius asmeninius klausimus, tiesiog pati stoviu ant skirybu slenkscio ir nezinau, ar stoviu del to, kad nepavyksta pastot, ar del to, kad zmogus netinka. Visiska painiava galvoje. Sunku suformuluotu savo mintys, norus, lukescius....

Kantrybės ir kantrybės... Per mūsų 19 metų, kokių 17 vis galvojau, ar jau skirtis ar dar palaukti lotuliukas.gif Paskui pagalvoju - kaip jis mane tokią pakenčia, kiek buvo stogo važiavimų nuo suvartotų vaistų ir šiaip dėl važiuojančio stogo g.gif
Dėl dievulio teisingumo seniai turiu abejonių, jo sprendimuose logikos neieškok.
O pati nedaryk skubotų sprendimų. Sėkmės wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Alelėja @ 2012 07 03, 00:34)
..... Per paskutinius 5 metus mano beveik visos drauges pasigimde leliukus tai pastebejau, kad po truputi nustojau su jomis bendrauti. Anksciau bendraudavom seimomis, o dabar vis reciau ir reciau susitinkam. Kazkaip pradejom vengti susitikimu... ....

Kai draugių vaikai tampa studentais, jau vėl nesunku bendrauti. Tik kai atsiranda draugių anūkai - vėl trauma biggrin.gif Be juoko, poros draugių dukros 17-os metų anūkus parūpino, ir draugės - jaunos bobutės tongue.gif
Atsakyti
Pritarsiu Pelargonijai, ne karta kilo ivairiu minciu, ypac kai paluzti, atrodo paliktum visa pasauli, bet per tiek metu kaip bebutu keista, visi tie isgyvenimai mus begalo suartino, o ne isskyre. Saulyte, stiprybes Jums, nepaskubekite labai, nes duobes pravaziuoji ir vel lygus, grazus kelias, o salia ir nuostabus palydovas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Saulyte♥ @ 2012 07 03, 09:06)
Norejau jusu pasiteiraut, mano bendrazyges  4u.gif , kaip klostosi jusu santykiai su antraja puse? Ar, kai nepavyksta, neaplanko mintys, kad gal esu ne su tuo, del to Dievulis neduoda taip laukiamu stebukliuku? Kaip su svelnumu, meile?

O mano karti patirtis: po nesekmingu proceduru(IUI,IVF) ir nuolatiniu stogo vaziavimu MB pradejo vaikus "darytis" su kitom unsure.gif , nors gydytojai sake,kad jis negali naturaliai turet vaiku...As nenorejau su tuo taikstytis,todel issiskyrem...
dabar neturiu nei vaiku,nei vyro nebeturiu,senmerge likau... verysad.gif
o kita susirast lieka man mazai vilties...
Aisku,as gal prie mazumos priskiriama su tokia patirtim,kitom mergaitem geriau sekasi,nenusimink 4u.gif
Atsakyti
Briukele, o nesvarstete su vyru niekada apie ivaikinima? Labai uzjauciu del to, kaip susikloste viskas. console.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 07 03, 12:15)
Kantrybės ir kantrybės...

Jos man labiausiai ir truksta... Pas mane panaši patirtis, is 10 bendro gyvenimo metu, turbut 10 ir su trumpom pertraukom norejau issiskirti ax.gif , kai ka nors padarydavo ne pagal mane lotuliukas.gif Juokauju, aisku smile.gif . Bet jeigu vis dar esu, ten kur esu, gal nera taip blogai...? g.gif
Triumfante, mus gal labiau isskyre, nors... daug pudu druskos suvalgyta per ta laika, daug isgyventa, yra petis, kur gali paverkt, nors ir ne visada busi suprasta. Visada rasi uz ka artima zmogu myleti ir gerbti, bet kartais matai viska vien juodai, vien blogus bruozus, oj, ziezula as... ir ideali svarbiausia! lotuliukas.gif
Briukele... o issiskyrus, vistiek senmerge skaitos??? smile.gif vat ir as svarstau... 34 metai (man), truputi veloka pradeti viska nuo nulio. Tas labiausiai ir stabdo.
Tik galvoju... juk kartais taip mazai reikia, vieno atsitiktinio zvilgsnio, susitikimo, pasimatymo... kai juodas periodas pasilieka kazkur toli ir atrodo, kad jo visai ir nebuvo. Manau, kad busi dekinga likimui uz ta patirti ir uz pasikeitusi gyvenima, nors gal dabar taip ir neatrodo...
Ar daug laiko praejo po skirybu?
Aciu Jums uz tai, kad pasidalinot savo patirtim... wub.gif Dar truputi pabusiu ten, kur esu 4u.gif, bent kol stogas gris i vieta cool.gif

Atsakyti
QUOTE(♥Saulyte♥ @ 2012 07 03, 11:58)
Pas mane panaši patirtis, is 10 bendro gyvenimo Ar daug laiko praejo po skirybu?
Aciu Jums uz tai, kad pasidalinot savo patirtim...  wub.gif  Dar truputi pabusiu ten, kur esu  4u.gif, bent kol stogas gris i vieta  cool.gif

Triumfante,as gal ir buciau UZ ivaikinima,bet mano Buvusysis norejo tik SAVO genetiniu vaiku... 4u.gif
Saulyte, praejo jau 1,5 metu po skyrybu,o jauciuos senmerge,nes mes nebuvom oficialiai susituoke...jis pirmiau vaiku norejo,o tik po to tuoktis...neispildziau jo svajoniu...
Is laiko perspektyvos dabar jau nebeatrodo taip viskas niuriai,atsigavau kazkiek ir pozityviau ziuriu i gyvenima,bet TO vienintelio dar nesusitikau...Jeigu ne senatve (33 m.) isvis buciau atsipalaidavus ir gyvenciau savo malonumui,bet tie skaiciai mane kazkaip negatyviai veikia lotuliukas.gif
10 bendro gyvenimo metu tikrai vercia susimastyt apie dvasines vertybes,kad, pasielgus viena akimirka impulsyviai,netektu po to gailetis... 4u.gif
Mes berods 6m. isgyvenom kartu,bet as jau pavargau viena kovot del santykiu,kurt seimos zidini...Dabar ILSIUOSI nuo kurybos ir visa laika skiriu tik sau ax.gif
Aciu uz uzuojauta 4u.gif
Atsakyti
Be to, jis jaute aplinkiniu spaudima del vaiku,kurio galbut neatlaike...o as irgi nesugebejau ispildyt jo svajoniu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briukele: 03 liepos 2012 - 12:48
QUOTE(briukele @ 2012 07 03, 14:29)
...neispildziau jo svajoniu...

Jeigu ne senatve (33 m.) isvis buciau atsipalaidavus ir gyvenciau savo malonumui,bet tie skaiciai mane kazkaip negatyviai veikia lotuliukas.gif

Mes berods 6m. isgyvenom kartu,bet as jau pavargau viena kovot del santykiu,kurt seimos zidini...Dabar ILSIUOSI nuo kurybos ir visa laika skiriu tik sau ax.gif

Cia tu apie save taip galvoji, kad tu neispildei jo svajoniu ar cia yra jo zodziai?

"Senatve" aisku juokingai skamba, is 33 metu merginos lupu, bet puikiai tave suprantu. Jauciu savo metus del vieninteles priezasties, del to, kad vis dar neturiu vaiku... Vaisingumo atzvilgiu esame jau praktiškai pensininkes, arba bent jau labai brandzios moteriskaites biggrin.gif

Zinau, kad pas Tave viskas bus liuks, labai greitai, ko is visos sirdies ir linkiu smile.gif! Parasyk mums, kai jau bus! 4u.gif
Papildyta:
o per tuos 1,5 metu kazkas ispilde jo svajone ir aplinkiniu spaudimas sumazejo?
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2012 07 03, 13:29)
............. senatve (33 m.) ...................

Smagiai prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Saulyte♥ @ 2012 07 03, 12:55)
Cia tu apie save taip galvoji, kad tu neispildei jo svajoniu ar cia yra jo zodziai?

"Senatve" aisku juokingai skamba, is 33 metu merginos lupu, bet puikiai tave suprantu. Jauciu savo metus del vieninteles priezasties, del to, kad vis dar neturiu vaiku... Vaisingumo atzvilgiu esame jau praktiškai pensininkes, arba bent jau labai brandzios moteriskaites  biggrin.gif

Zinau, kad pas Tave viskas bus liuks, labai greitai, ko is visos sirdies ir linkiu smile.gif! Parasyk mums, kai jau bus! 4u.gif
Papildyta:
o per tuos 1,5 metu kazkas ispilde jo svajone ir aplinkiniu spaudimas sumazejo?

As apie save taip galvoju,nes tikrai ir nuosirdziai norejau but TA moterim,kuri pagimdys jam vaika...
deja,del vaisingumo pensininkiu visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Niekas to svajones jam neispilde ir tas spaudimas nesumazejo...kazin ar pirmakart sutikta mergina leks gydyt jo nevaisinguma...
Stengiuos nebepykt ant jo ir netgi jo gaila,bet TOKIU santykiu nebenoriu schmoll.gif
As irgi tikiu,kad VISOMS cia esancioms mergaitems butinai turi pasisekt nestuke.gif
nes po juodos gyvenimo dalies turi sekt sviesioji wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2012 07 03, 13:29)
Triumfante,as gal ir buciau UZ ivaikinima,bet mano Buvusysis norejo tik SAVO genetiniu vaiku... 4u.gif
Saulyte,  praejo jau 1,5 metu po skyrybu,o jauciuos senmerge,nes mes nebuvom oficialiai susituoke...jis pirmiau vaiku norejo,o tik po to tuoktis...neispildziau jo svajoniu...
Is laiko perspektyvos dabar jau nebeatrodo taip viskas niuriai,atsigavau kazkiek ir pozityviau ziuriu i gyvenima,bet TO vienintelio dar nesusitikau...Jeigu ne senatve (33 m.) isvis buciau atsipalaidavus ir gyvenciau savo malonumui,bet tie skaiciai mane kazkaip negatyviai veikia lotuliukas.gif
10 bendro gyvenimo metu tikrai vercia susimastyt apie dvasines vertybes,kad, pasielgus viena akimirka impulsyviai,netektu po to gailetis... 4u.gif
Aciu uz uzuojauta 4u.gif

33 metai, tikrai dar NĖRA BRANDI MOTERIŠKĖ schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Negeriai galvoji, nes sitos svajones issipildyme dalyvauja kaip minimum du zmones. cia ne matrasa nupirkti, arba puoda i virtuve... Gal jis tau tiesiog paliko žalia sviesa, kad tu galetum susilaukti savo vaiku su kitu zmogum, jeigu su juo nesigauna?
Papildyta:
juo labiau, kad jis problemu turi... tai kodel tu neispildei jo svajoniu, kokia yra tavo "kalte" jeigu taip isvis galima issireiksti? g.gif
Atsakyti