QUOTE(Mergiona @ 2012 06 29, 13:19)
jo, girdejau tokia versija. Is popo (Staciatikio kunigo). Visos moterys yra kaltos, nes ne visi joms uzsimezge vaikai gimsta.
je je, dėl visko tik moterys ir tėra kaltos.

gerai, kad jų (moterų) yra ant šio svieto, kitaip nebūtų gi ką kaltinti.
o šiaip. yra visokių žmonių. ir kiekvienas turi savo nuomonę, kurią išreiškia ne visiems priimtinu būdu ar žodžiais.
nepulkit rausvo debesėlio už jos nuomonę ir pasirinkimą. Galbūt nevisai korektiškai išsireiškė apie IVF, bet tai juk jos nuomonė, ji nenori daryti ivf ir nedarys. gi neparašė, kad smerkia tas,kurios pasirinko ivf.
galų gale, moterys, negi Jūsų apsisprendimui gali turėti įtakos ponios X, gyvenančios gretimam kaime, nuomonė apie IVF?
juk tai vien tik Jūsų poros sprendimas. turit galimybę nesirinkti ivf, pabandyti kitus būdus - valio, neturite- tai ir darot. arba nedarot, nes JUMS, o ne kažkam, nepriimtina.
ir dar dėl amžiaus. labai jau akcentuojat, kad neva tik 30 metų, dar visas gyvenimas prieš akis ir yra laiko eksperimentams.
deja. mano patirtis sako, kad ir 30 metų gali būtų vėlu.
gi čia, man gydytojai sakė, kad oj jums dar tik 30, dar turite laiko. niekada nepamiršiu Treijso išraiškos, kai pamatė mano tyrimų rezultatus. lyg su pašaipa paklausė "tai ką jums sako jūsų gydytojas?", kai atsakiau, kad nebuvau pas jokį gydytoją, o atvažiavom pas jį, staigiai persimainė. juokų nebeliko.
va tada ir pasakė, kad dar pusmetis ir būtų vėlu. ir tąkart nenuteikė optimistiškai, greičiau visas IVF kelias buvo pesimistinis.
aš nė karto negirdėjau, kad viskas kaip iš vadovėlio, greičiau priešingai, buvo nuteikinėjama, kad nieko gero čia nebus....
bet kažkas kitaip nusprendė

Pelargonija