QUOTE(ziulyte @ 2012 04 25, 10:17)
Liepacka, nenukabink nosies, kazkur yra tavo suknele tikrai 
Mano mama ieskojo irgi kazka apsirengt vestuvems. Neitiketina, bet Gariunuose rado tikrai labai nebloga komplekteli. Butum tu vilniete, duociau savo nuomotojos kontaktus - ji kaip tik specializuojasi ant truputi apvalesniu formu (mat pati tokia yra, tai zino problemas). Lyg esi minejus, kad tau reikalingi siek tiek didesni dydziai
Jei kazka sumaisiau - nepyk...

Mano mama ieskojo irgi kazka apsirengt vestuvems. Neitiketina, bet Gariunuose rado tikrai labai nebloga komplekteli. Butum tu vilniete, duociau savo nuomotojos kontaktus - ji kaip tik specializuojasi ant truputi apvalesniu formu (mat pati tokia yra, tai zino problemas). Lyg esi minejus, kad tau reikalingi siek tiek didesni dydziai

nu vis tiek teks kazka rinktis ir viskas. jo jo. dydzio man didesnio reikia. siaip esu pakankamai auksta 174cm. figura moteriska. nuo visur reiktu truputi nuimti ir butu ok . nera pas mane taip, kad kazkokia ypatinga figura. tikrai moteriska eiline figura. visgi numacius siandien per pietus i viena salona palekti ir ryt per pietus. o tada jau is tu, ka maciau, teks rinktis ir viskas