Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių plepesiai - dirbam, plušam, diskutuojam

as tai darysiu zidini taip tipo is savo zidiniu uzdeks jaunuju zidini, nupirkau jau tevams zidinius(kvepjancias zvakes ir mazi vazoneliau gelem kur yra tai ten ydesiu zvakes) vakar, o nerandu nieko jauniesiems. ir da gal kas esat uzmate mazu svakiu tokiu kaip per filmus rodo kad sventyklose dega.
Atsakyti
QUOTE(simafreitakaite @ 2012 04 25, 13:30)
as tai darysiu zidini taip tipo is savo zidiniu uzdeks jaunuju zidini, nupirkau jau tevams zidinius(kvepjancias zvakes ir mazi vazoneliau gelem kur yra tai ten ydesiu zvakes) vakar, o nerandu nieko jauniesiems. ir da gal kas esat uzmate mazu svakiu tokiu kaip per filmus rodo kad sventyklose dega.

pas mane irgi taip bus, tik as visiems tevams ir jauniesiems pas ta pacia keramike uzsakius zidinukus, jaunuju didelis bus, vardinis, o tevu mazuciai, i jaunuju nepanasus, bet derintys kartu;) tai va is tu zidinuku ir pasiims jaunieji liepsnas savam zidiniui, su zodizias, kad visa kas geriausia buvo tevu seimose, lai pereina i ju seima, o tai, kas buvo negera teveliu seimose lai sudega liepsnose ikurto zidinio ir niekada neagyja , kad ir nauju pavidalu ju seimoje;) pagalvojau kad man jau reikia deziu dideliu, nes tiek visko jau pripirkta, padaryta, kad spintos viena dlais uzgrusta, tai jauciu reikia tvarkingai i dezes krauti, o artejant vestuvems pagal dienas, uzsedimus susidelioti viska;)
Atsakyti
QUOTE(simafreitakaite @ 2012 04 25, 13:30)

Jai Vilniuje, tai prie Ausros vartu toje gatveleje yra kelios parduotuves su religine atributika, baznycioje rusy dar, ten nemazai ivairiausiu zvakuciu maciau, kai pernai krikstynom ruosiausi 4u.gif
Atsakyti
O patarkit is kur ziedlapius imat? Ir kiek mazdaug ju reiketu g.gif
Ir dar,kurios pacios darot laikrastukus,ar spauzdinat ant paprasto popieriaus,ar koki specialu perkates? mano jaunoji nori ,kad ju nuotraukos butu laikrastukyj,tai nezinau,ar pavyks man normaliai paciai padaryti,reiks megint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 04 25, 13:35)
su zodizias, kad visa kas geriausia buvo tevu seimose, lai pereina i ju seima, o tai, kas buvo negera teveliu seimose lai sudega liepsnose ikurto zidinio ir niekada neagyja , kad ir nauju pavidalu ju seimoje;)

Kokie grazus zodziai ax.gif Merginos, o ka man daryt patarkit, kai as totali zliumbike esu ant tokiu dalyku verysad.gif Man paprasciau kokiu bajeriu priskaldyti, negu kazka grazaus, prasmingo ir jausmingo pasakyti doh.gif Nes as buna net paskaicius jau asaruoju, o ka kalbet jai prie visu taip pakalbeciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 04 25, 13:35)
Jai Vilniuje, tai prie Ausros vartu toje gatveleje yra kelios parduotuves su religine atributika, baznycioje rusy dar, ten nemazai ivairiausiu zvakuciu maciau, kai pernai krikstynom ruosiausi  4u.gif

ne man ideliausia silutej, nes pas mane mazi kleckai taip toli nenusibelsiu.
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2012 04 25, 11:45)
Ziulyte- na primink dar karteli prasau, ar tu ta paskaojima skaitysi apie kelio zenklus? ar siaip padarysi ir iteiksi? ar kaip?

Taip, skaitysiu ta pasakojima. Is visu diplomu, nominaciju ir kitu dalyku kazkaip jis man krito i aki. Be to musu prisistatymas bus, kur pradzia tokia: siandiena susidure meiles sankryzoje 2 sirdys. Tai va ir surisiu viska i kruva pagal tema doh.gif

QUOTE(Skorpe @ 2012 04 25, 12:00)
nu gal tada geru kampu nusifotkinus, kad man tikrai graziau ta violiatine;)

kas del nuotakos, pas mane superine nuotaka, viskas jai tinka, sake ka padarysim, tas gerai, kiek padarysim tiek gerai...bet mano visos trys nuotakos, tiksliau abi puses be priekaistu, be dideliu pageidavimu. bet taip ir turetu buti, na jei kvieti, reiskias, pasitiki, kad nepkiaulins ta diena tau, o jei jau nepasitiki ir dar nurodineji, tai nu nezinau...

Man ir violetine labiau... blush2.gif

Mano visos 5 nuotakos tokios buvo - be ypatingu noru, pageidavimu ir kaprizu. Kaip as jom dziaugiuosi thumbup.gif drinks_cheers.gif O pati pirmoji, kur as ten nelabai ka ir tedariau tais 2000-aisiais, po siai dienai dekoja uz grazia svente g.gif Va buvom per jos gimtadieni - istrauke buteli su visu parasais. Va sako, jau tuoj 12 metu bus kai ji saugom smile.gif Na, zinokit, malonu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 25 balandžio 2012 - 12:43
QUOTE(Grelita @ 2012 04 25, 13:38)

Geliu turgeliuose galima paprasyti, kad parduotu pigiai ar atiduotu gal, nes buna ten pas juos visko. Manau nedidelio maisiuko tikrai pakaktu.
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2012 04 25, 13:38)
Ir dar,kurios pacios darot laikrastukus,ar spauzdinat ant paprasto popieriaus,ar koki specialu perkates? mano jaunoji nori ,kad ju nuotraukos butu laikrastukyj,tai nezinau,ar pavyks man normaliai paciai padaryti,reiks megint  doh.gif

mano laikrastukas irgi su nuotraukytem. Pameginau ant paprasto popoieriaus is abieju pusiu- tai ne kas, nes persisviecia viskas, teko pirkti tokius storesnius lapus. Ant ju viskas graziai labai
Atsakyti
GiLuVa as taip pat uz violetine 4u.gif
Liepacka, ar buvai tos suknytes paziureti lauros salone? tiesiog smalsu ax.gif as jau emiausi darbelio su kompiuteriu, noriu padaryti kokybes sertifikatus kitokius biskiuka ir lovos tikrinimo akta, laiska ir atsakyma gandro, pazadu korteles, na zodziu darbelis prasideda.
Vakar buvome akropoli, ziurinejau taures, vienas grazias nuziurejau, bet nzn ziuresiu dar laiko juk turim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2012 04 25, 12:11)
sukneliu negaliu pamatyti, nes praso einant i pasta patvirtinti ar tikrai eina tas kam galima, ir praso arba atsakyti i klausima, arba kazkokio e pasto adreso, kuris baigiasi ..........e@gmail.com, KA DARYT?  biggrin.gif taip nera buve dar, o einu visa is to paties kompo g.gif help!

tik ka buvau i lindus i pasta - viskas veikia, niekas nieko nepraso. Gal tu esi ne Lietuvoj??? Tada gali but, kad praso karts nuo karto. Parasyk Miskininkelei, ji kure pastuka ir uzdejo slapukus kitus. Pasakys, ka tau suvest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2012 04 25, 12:19)
pas mus 53 sveciai. Tai padariau 30 vnt. Nezinau, gal ka ssukurens, kas pasiliks... Man ramiau, kad juos turiu smile.gif pati per savo vestuves turejau, tai as, tevukai ir gimines tikrai turi. Draugai greiciausiai nea smile.gif na bet ka padarysi..

tai kaip suprantu is kitu postu, kas daro spausdinasi namuose, taip? rolleyes.gif
reiktu gal pabandyti, bent keliu psl kad ir 4, nes jaunoji uzsimine, kad noretu, o kiek pas jus psl, pacios viska kuriat, ar darot, kaip pvz tas zmoniu zurnaliukas?

QUOTE(Grelita @ 2012 04 25, 12:38)
O patarkit is kur ziedlapius imat?

musu jaunojo anglijoje, tai i ebay uzsisake, ten nebrangiai rado, tik nuorodos nebeturiu.

QUOTE(ziulyte @ 2012 04 25, 12:51)
tik ka buvau i lindus i pasta - viskas veikia, niekas nieko nepraso. Gal tu esi ne Lietuvoj??? Tada gali but, kad praso karts nuo karto. Parasyk Miskininkelei, ji kure pastuka ir uzdejo slapukus kitus. Pasakys, ka tau suvest  4u.gif

jo as is norvegijo jungiuosi, tik keista , kad anksciau nieko neprase, o va sendien praso, na reikes pabandyti parasyti ikurejai 4u.gif

jejau kaip sukasi mintys ratu, kaip ka daryti, bijau, kad viska ruosiuosi sioms vestuvems , o paskui beliks menuo, kad viska perderint kitoms doh.gif jau bijau unsure.gif
Atsakyti