Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių plepesiai - dirbam, plušam, diskutuojam

QUOTE(ziulyte @ 2012 04 25, 11:32)
Sauni ideja puokstei  thumbup.gif Ir nebutinai jaunosios, jei pakeistume spalvas
http://inlinethumb46...S600x600Q85.jpg

mano vestuvine puokste prie 6 metus buvo panasaus stiliaus. buvo idetos baltos eustomos ir bordo kalijos. juokingiausia, kad kai vyras atvaziavo jau pas amne, tai nesuprato kaip laikyti. dabar tai as sakau, kad vainikelis buvo. as ji ir ant rankos uzsimauti galejau, nes tokia viela buvo. arba net per peti persimesti:)

QUOTE(Grelita @ 2012 04 25, 13:38)
O patarkit is kur ziedlapius imat? Ir kiek mazdaug ju reiketu g.gif

turguj ar kokiam geliu salone susitarti. atlieka gi jeims tu ziedlapiu.

QUOTE(VSsirduze @ 2012 04 25, 13:49)
Liepacka, ar buvai tos suknytes paziureti lauros salone? tiesiog smalsu  ax.gif 

nu ir geroji naujiena, kad uzsisakiau suknele. visgi mes ne apie ta pacia snekejom suknele arba tu man ne ta nuotrauka buvai prikabinus. ar tu siuvaisi violetine su ciklamenu apacioje? jei tokia, tai sita ir uzsisakiau. tai virsus kietas bus, o apacia krintanti. dar suknele nepuosta buvo, bet ten tik kokia puosta gele "negele" ant sono prikabinti reikia.
Atsakyti
Kas dėl gėlyčių- tai mūsų jaunoji užsakė visam pulkui iš gvazdikų smile.gif

QUOTE(ziulyte @ 2012 04 25, 13:40)
Taip, skaitysiu ta pasakojima. Is visu diplomu, nominaciju ir kitu dalyku kazkaip jis man krito i aki. Be to musu prisistatymas bus, kur pradzia tokia: siandiena susidure meiles sankryzoje 2 sirdys. Tai va ir surisiu viska i kruva pagal tema  doh.gif
Man ir violetine labiau...  blush2.gif

Tada dar vienas durnas klausimas- taip paprastai skaitysi ar kažkaip demonstruosi visiems, kas ten yra? Nu niekaip nesuprantu, kaip tai padaryti, kad ir kitiems svečiams būtų įdomu klausyti ir matytų. Lygiai taip pat su tuo blaivumo testu (kur spalvas skaityti reikia)- matyt jį reik didelį atspauzdinti, ir kažkaip duoti skaityti kam nors iš svečių... Bet taip, kad kiti matytų, nes priešingu atveju, tik vienam skaitančiam bus įdomu ir juokinga...

QUOTE(GreenEyes @ 2012 04 25, 14:04)
tai kaip suprantu is kitu postu, kas daro spausdinasi namuose, taip? rolleyes.gif
reiktu gal pabandyti, bent keliu psl kad ir 4, nes jaunoji uzsimine, kad noretu, o kiek pas jus psl, pacios viska kuriat, ar darot, kaip pvz tas zmoniu zurnaliukas?

aš namuose spauzdinau. Mano paprastas laikraštukas A4 formato, iš 8 psl. dariau pati, tekstukų pasieškojau internete iš kitų laikraštukų...
Atsakyti
Gal galit imest i pastuka savo svieziausius laikrastukus, bus kitoms ideju pasirinkti. O beje kaip lapus surisat? Kazkur maciau visai graziai buvo su spalvota juostele perrista. Del nuotrauku, tai neturiu nei vieno pavyzduko kur galima butu nuotrauka iterpti, visi tokie paprastuciai unsure.gif
Atsakyti
as kelio zenklu nedarysiu, nes per musu vestuves buvo, tai mb gimine ta pati bus. al eniekaip neatsimenu kaip su tais zenklais buvo. antra diena juos skaite
Atsakyti
Green Eyes, ne i tema - gal tu kur netoli Oslo? Gal gali pagelbet ir papasakot, kaip nusigaut is vieno tasko i kita Osle be masinos? Busim ten liepa...

Na ka, atsakau del tu taisykliu eismo. Darysiu taip: visus zenklus kiekviena atskirai atsispausdinsiu ant a4 lapo. Tada pas save susirasysiu teksta ir sakysiu: kadangi dienos pradzioje jaunieji pazeide keliu eismo taisykles ir susidure meiles sankryzoje, todel reikia juos pamokyti tu taisykliu. Na ir pradesiu skaityt, o pirslys pakels reikiama zenkla. Tai ir viskas. Visi matys, viska supras. Bus tiesiog kaip pokstas ir tiek.

Blaivumo testa atsispausdinau ant keliu a4 formato lapu ir duosiu tiesiog laisvu laiku antra diena kas nores prasitestuot, o viena pakabinsiu kur matomoj vietoj. Prie stalo is jo nelabai kas turbut butu...
Atsakyti
mano laikrastukas paprastutis visai, dariau panasiai kaip kad man dare. printinau namuose, is abieju pusiu. gavozi gan tikrai neblogai. ax.gif surisau raudonu siaudu (rafija) atrodo kukliai bet mano akiai graziai ax.gif gavosi tik 4 lapai bet manau uztenka ir tiek ax.gif
Atsakyti
Dabar laikrastuko nedarau, bet turiu nuo 2005 regis metu vestuviu likusi. Ten yra ir foto, ir juoku, ir horoskopu, ir dar visokio bieso. Jei kam reik, galiu i pasta imest, ale vis galvoju, gal jau seniena. Per 7 metus kazkas kazka patobulino g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 04 25, 14:20)
Green Eyes, ne i tema - gal tu kur netoli Oslo? Gal gali pagelbet ir papasakot, kaip nusigaut is vieno tasko i kita Osle be masinos? Busim ten liepa...

Na ka, atsakau del tu taisykliu eismo. Darysiu taip: visus zenklus kiekviena atskirai atsispausdinsiu ant a4 lapo. Tada pas save susirasysiu teksta ir sakysiu: kadangi dienos pradzioje jaunieji pazeide keliu eismo taisykles ir susidure meiles sankryzoje, todel reikia juos pamokyti tu taisykliu. Na ir pradesiu skaityt, o pirslys pakels reikiama zenkla. Tai ir viskas. Visi matys, viska supras. Bus tiesiog kaip pokstas ir tiek.

Blaivumo testa atsispausdinau ant keliu a4 formato lapu ir duosiu tiesiog laisvu laiku antra diena kas nores prasitestuot, o viena pakabinsiu kur matomoj vietoj. Prie stalo is jo nelabai kas turbut butu...

Didelis ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2012 04 25, 13:23)
Didelis ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kad nera uz ka mirksiukas.gif Viska gi ne pati galvojau. Ne viena svociute jau taip dare ir pasidalino thumbup.gif
Atsakyti
Tai aisku, imeskit kas ka turit! Tam pastukyj tikras lobynas .. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 04 25, 13:20)

o zenklu tekstas pastuke yra? ar pati kurei? ten turbut linksma istorija iliustruota taip?

Na as netoli Oslo, apie 50 km nuo jo, tik ten retai uzsuku, tai nzn ar galesiu padeti, na gal i az parasyk, is kur i kur tau reikia nusigauti, gal galesiu padeti wink.gif vaziuosite atostogauti?
Atsakyti
Imeciau savo laikrastuka i pastuka. Tikiuosi neispeiksit labai.... ir iki jaunosios nenukeliaus informacija biggrin.gif
Atsakyti