Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių plepesiai - dirbam, plušam, diskutuojam

QUOTE(Laurisimo @ 2012 04 27, 08:59)

todel, kad ten dovana mano jauniesiems;) bet jau yra kaip yra;)
Atsakyti
kazkuri klause apie vienkartines taures,tai norfoj tokia pat kaina kaip bazej:)dar neprisedau prie ju puosimo ir jauciu kad visas savaitgalis nuplauks vel,juk oras nuostabus biggrin.gif o man stresas nerandu nieko priderinti prie sukneles,ta prasme ant peciu kazka uzsimesti jei bus vesiau,gal matet kurnors kokiu saliu,visur dabar jau tokie vasariniai permatomi,kad tikrai nesildys ne trupucio verysad.gif jau esu panikoj sakiau teks kita suknele pirkt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentina27 @ 2012 04 26, 23:06)
O kas čia tokio žiauraus? g.gif  Na Jūs nepykit bet iš Jūsų pasisakymų toks vaizdas , kad į vestuves šiais laikais renkas tik skaisčios mergelės ir nekalti berneliai, kurie net nuo menkiausio juokelio raudonuoja. Nu netikiu , kad jeigu ir nepažystama pora gaus kokį niekutį prieš naktį labai jau ten įsižeis ar nesupras, kad tai juoko forma  biggrin.gif

Na ne visi gi zmones vienodi mirksiukas.gif Jus turit savo nuomone, as turiu savo nuomone, ir turim gi teise jas issakyti. O kaip jau elgsites Jus, yra tik Jusu reikalas 4u.gif

Hi, ziuriu labai jau vietomis musu nuomones sutampa drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(mamasa22 @ 2012 04 27, 09:32)
o man stresas nerandu nieko priderinti prie sukneles,ta prasme ant peciu kazka uzsimesti jei bus vesiau,gal matet kurnors kokiu saliu,visur  dabar jau tokie vasariniai permatomi,kad tikrai nesildys ne trupucio verysad.gif jau esu panikoj sakiau teks kita suknele pirkt unsure.gif

As turiu tokia pat beda doh.gif esu ziauri saltmire, ir visai nesugalvoju ka galima tokio apsimesti ant peciu, kad nesusalti. O kai apima drebulis is nerimo, tai isviso prie +25C galiu melynuoti lotuliukas.gif Dideliu papildomu islaidu siam reikalui irgi nesinori skirti doh.gif
Atsakyti

As turiu tokia pat beda doh.gif esu ziauri saltmire, ir visai nesugalvoju ka galima tokio apsimesti ant peciu, kad nesusalti. O kai apima drebulis is nerimo, tai isviso prie +25C galiu melynuoti lotuliukas.gif Dideliu papildomu islaidu siam reikalui irgi nesinori skirti doh.gif
[/quote]
as lygiai tokia pat biggrin.gif nusipirkau kazkokia beda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamasa22 @ 2012 04 27, 09:49)
as lygiai tokia pat biggrin.gif nusipirkau kazkokia beda doh.gif

Cia gal nuo sudejimo priklauso, nes is foto pamaciau, kad panasios musu figuros biggrin.gif Ir suknele mano t.p. atvira nugara beveik ant petnesu plonyyyciu doh.gif Kada jusu svente? Musu vasaros pradzioje, kai man dar visai silta nebuna blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, tiek rasot, kad nebespeju skaityti, nepykit jei kartosiuosi ir kazka praleidau blush2.gif
Mes pirsliaujam birzelio 29 diena, pirmas blynas ax.gif
Maciau dauguma ta pasaka darysit su zvakem ir patiko kazkurios ideja padaryti zvakes,o ne su zvakide, nes sukau galva, gal skolintis ta zvakide, nes nei jaunieji nei mes negyvenam LT, tik vestuvem gryztam tai problemos su parsivezimu butu,o ir neisivaizduoju pagal jaunosios stiliu kokia zvakide pirkti jei jau jiems padovanoti. Ar labai kazin blogai butu skolinta zvakide g.gif
Musu didziausia beda, kad jaunieji tokio mikso per vestuves nori: kelios lietuviskos tradicijos, kelios amerikietiskos, kelios angliskos ir nebus muzikanto tik DJ tai visas vakaras ant musu peciu doh.gif Paprasciau butu pasakyti ko nenori: vainikelio nenori, duonos su druska nenori (jaunikio seima nedarni), del tos pacios priezasties zidini nusprende kurti kaip nauja aukura savo seimai doh.gif , stalo uzsedimo nenori, karti karti nenori,islydejimo miegot nenori, daug bla bla bla nenori, nu zodziu vadinasi sukis kaip nori doh.gif
Tiesa kur jus aukurus perkates?
ir norejau pasidalinti musu su pamergem ideja del torto, gal kazkas ir rase, bet nemaciau tai va: kad nebutu 9galybes tortu tai bus jaunosios tortas,o pirslienes ir pamergiu bus bendras keksiuku stovas. Kiekvienam sveciui po viena, mes per Gulbinienes imone uzsisakem, labai dailus ir drauge sake skanus, vienas apie 2litus kainuoja. Sita ideja is anglu pasiskolinom, nes buvau vienose vestuvese tai labai patogu, pasiemei ir eini, ypac vaikams, ir svarbiausia kita diena nelieka kalno torto likuciu thumbup.gif
Atsakyti
ateinu pas jus pasiguosti vestuves kuriose dalyvausiu manau ne uz kalnu birzelio 30d o man taip nukrito upas jas organizuot is pradziu viskas taip gerai taip idomu darbeliai tik darosi pati sukuosi o dabar antra savaite jokio postumio pirmyn gal kalti gerejantys orai taip norisi kurnors sodyboj pasedet o ne visokiu niekuciu ieskot na net nzn anksciau su uzsidegimu ir su jum bendravau kuom galejaus dalinaus o db uzsuku vis reciau ir tai tik pasiskaitau kad neatsilikt..... na kaip vel isivaziuot juk taip norisi kuo graziau padaryt nieko nenuvilt nes kiek supratau daug vilciu deda i mane tai va ....
beja db neatsimenu kuri sake kad lygtais is forumo mergaite labai graziai patalyne dekoruoja? gal kas galetu jos kontaktus biggrin.gif
ir dar klausimukas kas pirkotes patalyne gal zinot kur rast as noriu kad visa butu sniego baltumo be jokiu gelyciu ir kitokiu dekoro detaliu, niekur neteko uzmatyt
Atsakyti
Kalbant apie kocelus, tai as kuri laika neturejau kocelo. Neturejau, nes nerasdavau tokio, kokio noriu. O norejau tokio didesnio, t.y. ilgesnio, nei kad paprastai buna parduotuvese ir be tu rankeneliu. Tai, va gavau dovanu, kazkur metro dydzio kocela. lotuliukas.gif Drauge paprase meistro, kad toki pagamintu. biggrin.gif Sako, tikiuosi, kad maza jau nebepasirodys lotuliukas.gif Cia ir vestuvems galima toki nestandartinio dydzio padovanoti smile.gif maniskis buvo ivyniotas i dovanu popieriu, niekaip nesupratau kas ten per daiktas galetu buti.
Atsakyti
Kažkuri klausėt apie perlines girliandas- tai iš karoliukų tokia girlianda, skirta stalo dekoravimui.
Dar gavau užsakytus puodelius jauniesiems, su užrašu, kad Kai tu šaliaž skaniausia kava, tada abiems po žiurstuką buvau užsakiusi- irgi jau gavau ir po maikutę, kur kažkada miskininkele buvo rodžiusi (su užrašais ji mano žmona ir jis mano vyras). Smagu, darbeliais patenkinta esu...
Jei domins, galėsiu nufotografuoti ir sukelti nuotraukas
Atsakyti
Dideliu kocelu yra Sanitex. tik kad su rankenelem, bet dydis ispudingas mirksiukas.gif

Griskoit, manau reik tau pertraukos 4u.gif Mesk viska ir savaitgali negalvok apie jokias vestuves. Tada grizus susidek viska, ka turi, perziurek scenariju ir suprasi, kad darbo i valias ir ner kada tinginiauja smile.gif Parasiau i az telefono nr siuvinetojos mirksiukas.gif
Patalynes as ieskojau ilgai doh.gif Is baltu yra tik medvilnine, o ne satinas. Jei nori satino ir balto, gali gaut Maximose, bet jis bus is saves linijom, t.y. viena linija austa i viena puse, kita i kita (jei supratai ka turiu omeny). Aisku, kaina dabar jos pilna nera maza...

Dar viena ideja maikutems - ant vienos parasyta As su ja ant kitos As su juo ir apacioje pirstas rodantis, atitinkama kryptim smile.gif

Na ka, mergytes, sekmes ruosiantis. Mes savaitgali pradedam neuzilgo. Islekiam pas brolius lenkus trumpam. Pasimatysim kitos savaites vidury tikiuosi... Gero oro ir savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 27 balandžio 2012 - 11:01
QUOTE(Jogvile @ 2012 04 27, 10:55)
Kažkuri klausėt apie perlines girliandas- tai iš karoliukų tokia girlianda, skirta stalo dekoravimui.
Dar gavau užsakytus puodelius jauniesiems, su užrašu, kad Kai tu šaliaž skaniausia kava, tada abiems po žiurstuką buvau užsakiusi- irgi jau gavau ir po maikutę, kur kažkada miskininkele buvo rodžiusi (su užrašais ji mano žmona ir jis mano vyras).  Smagu, darbeliais patenkinta esu...
Jei domins, galėsiu nufotografuoti ir sukelti nuotraukas

o kur uzsakinejai? nufotografuok butinai,idomu paziureti ax.gif man patiko mintis del puodeliu.Musu jaunieji nenori tu naktiniu islydetuviu,tai ir tu marskineliu daugiau nebus kada iteikti.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moggie: 27 balandžio 2012 - 12:23