Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių plepesiai - dirbam, plušam, diskutuojam

QUOTE(moggie @ 2012 04 26, 08:33)
dovanojat pabroliam ir pamergem dovanytes pries nakti? jei taip, tai ka?

man tai kažkaip prieš vestuvinę naktį kažką dovanot nesusituokusiom porelėm tai bisk...atsiprašant. Vis tik tai šventė kada švenčiama santuoka... Kaip nori taip tegu gyvena, pačių pasirinkimas, bet dovanėlės jaunavedžiam ir šalia dovanėlės susimetusiems (na ar a la "draugaujantiems") mano manymu tą vakarą yra švelniai sakant netaktiška. Na nebent kažką ne taip supratau ir tai yra ne "prieš naktį" proga, o a la kažkokia padėka už dalyvavimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 26 balandžio 2012 - 13:47
sampanines vienkartines is bazes pirkau 6vnt-5.50lt.pigiausia kiek ziurinejau.maximoj,rimi-1vnt-1.08lt kainuoja wink.gif
Atsakyti
Man ir yra ziauroka, kai pabroliam ir pamergem yra dovanojamos "pasilinsminimo" bezdeluskos pries nakti su potekste, kad ir juoko forma blush2.gif O juk buna ne tik, kaip Hi sako susimetusiu, o ir visai sventimu zmoniu porose, o kartais ir net nepazystamu. Nu pati tikriausiai ju vietoje jausciausi labai nepatogiai, ypac, jai sventeje dalyvautu ir tevai ir siaip artimi zmones blush2.gif schmoll.gif Ypac pakrapupino kazkur forume skaityti pasakojimai apie stringus ir pan. atributus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 04 26, 14:01)
O juk buna ne tik, kaip Hi sako susimetusiu, o ir visai sventimu zmoniu porose, o kartais ir net nepazystamu.

drinks_cheers.gif Taip, nebesiplėčiau tik.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2012 04 26, 13:46)
bigsmile.gif pavykęs sakyčiau laikraštukas,o sakei nieko nemoki biggrin.gif

aciu rolleyes.gif

as kocela pirkau negraviruota, man kazkaip atrodo kad graviruoto nepanaudos ten kur reik blush2.gif

pagaliau vakar radau ''klijonke'' pirkt, kai grysim tevai pasitiks su duona ir druska, o pries tai gaus jaunieji sirdi is tos klijonkes issikirpt, visur ieskojau su sirdelem, bet nors is po zemiu kask niekur neradau, tai atsitiktinai iki parduotuvej radau su smilkiom raudonom gelytem, manau tiks. reik ieskot dabar pagaliu prikalt doh.gif

as is siuvejos pasiemiau tik antrai dienai suknele kitas dar taiso dvi, ryt vel primatavimas, o sestadieni jau atgausiu.
kaip jus renkiat savo vyrus? ar kaklaraisti derinat pagal suknele ar markinukus? pamerges ir pabroliai derinasi kaklaraisciais as sakau gal vyrui pirkt tada marskinius pagal mano suknele o kaklaraisti juoda? kazi kaip vaizdas butu? g.gif
Atsakyti
Man irgi tie visi žaidimai su ano galo užuominom ir dovanėlės atitinkamos schmoll.gif Gal žmonės pirmąkart susitiko, gal net labai vienas kitam nepatinka, o čia pastoviai kažkokios užuominos ir juokeliai doh.gif

Pasakykit, merginos, kur naudojate specialiom etiketėm apklijuotus butelius? Stalo išpirkimui ar dar kažkur?

Ir dar klausimukas dėl žaidimo su užšaldytom kojinėm-ten vaikinams užrišamos akys? Ar tiesiog pasakoma, kad laimės tas, kas greičiau apsimaus?
Aš kadangi visus dviprasmiškus žaidimėlius pramečiau, tai nebelabai liko iš ko rinktis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smalsute2 @ 2012 04 26, 15:29)

Pasakykit, merginos, kur naudojate specialiom etiketėm apklijuotus butelius? Stalo išpirkimui ar dar kažkur?

as duosiu kelio uztverejams, gamtoj sampana, ispirkimui bonka, o kiti bus palikti ten kur svesim.
Atsakyti
QUOTE(GiLuVa @ 2012 04 26, 15:27)
kaip jus renkiat savo vyrus? ar kaklaraisti derinat pagal suknele ar markinukus? pamerges ir pabroliai derinasi kaklaraisciais as sakau gal vyrui pirkt tada marskinius pagal mano suknele o kaklaraisti juoda? kazi kaip vaizdas butu? g.gif

Maniskis pats apsirengs, nemazas jau lotuliukas.gif O jai rimtai, tai desis kostiuma savo progini, baltus marskinius ir kaklaraisti deranti prie kostiumo rolleyes.gif Man asmeniskai tas derinimas prie sukneliu nezinau, kazkaip nelabai atrodo (ypac, kai praeis tos mados, nuotraukose juokingai atrodys biggrin.gif ), geriau tegu pats su savim buna harmonijoje susiderines, o mes jau susiderinsim nuotaikomis ir sypsenomis blush2.gif O tie visi spalvoti marskinukai, man labiau darbui tinkami, negi tokiai progai pasipuost blush2.gif Na man dar grazu, kai i atlapa segasi gelyte is svocios puokstes, na kad kompletukas butu, graziausias susiderinimas buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 04 25, 21:46)
O va, maniskis su Enenes labiau panasus, tik yra baznycios, kurioje tuokiasi aprasymas ir daugiau foto jaunuju paciu, bet siaip matyt jie is tos pacios "gimines" kile hihihi.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

QUOTE(mamasa22 @ 2012 04 26, 09:40)
vis pamirstu apie seimos zidinius pasisakyti biggrin.gif man keista pasirode kad seimos zidiniu rupinasi svocios,juk tevai ji turi iteikti,todel normalu manau kad juo ir pasirupinti turetu patys,man net i galva nesove tuo rupintis ir nesuklydau pasiteiravus nuotakos mamos,ji pasake kad zidini jau turi.butu gaila kad taip stengiates ieskot,o teveliai jau tures savo zidini nupirke unsure.gif

mes su jaunaja kartu ieškom, tėvai tiksliai žinom, ka nepirks, nes sutarta kad surasim mes
QUOTE(solkra @ 2012 04 26, 12:33)

Šiandien kaip tik tokį židinuką mačiau Kaukučio parduotuvėj (gal būt ne identiškai panašus, bet irgi du delnai, o per vidurį žvakutė)

nu blyn mergičkos, gausit tikriausiai man nupirkti ir atsiųsti bigsmile.gif nes žiūriu kitaip gali jaunieji likti be židinuko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GiLuVa @ 2012 04 26, 15:27)
as is siuvejos pasiemiau tik antrai dienai suknele kitas dar taiso dvi, ryt vel primatavimas, o sestadieni jau atgausiu.

As dar nezinau ka vilktis antrai dienai doh.gif Noretusi tiesiog i dzinsus sokt, bet nezinau kokie planai ar bus kokia programa. Antra diena neisgyvenaciau ant kablu lotuliukas.gif

Tai as apsisprendei del sukneles? Kuri laimejo melyna ar violetine? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 04 26, 15:58)
As dar nezinau ka vilktis antrai dienai  doh.gif  Noretusi tiesiog i dzinsus sokt, bet nezinau kokie planai ar bus kokia programa. Antra diena neisgyvenaciau ant kablu  lotuliukas.gif

Tai as apsisprendei del sukneles? Kuri laimejo melyna ar violetine?  biggrin.gif

as paprasata bet grazia radau bazej atsitiktinai pirkt, ji labai bus patogi, po antros dienso oficialios dalies mesiu lauk visus kulnus ir lakstysiu po pieva basa lotuliukas.gif

dar nezinau tiksliai bet itariu violetine desiuosi ax.gif

aciu uz atsakyma del marskiniu biggrin.gif gelyte tai taip bus prisiderinus prie mano puokstes. nu reiks pono klausti ko noretu, kaip rengtis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GiLuVa: 26 balandžio 2012 - 15:56
QUOTE(Barboraaa @ 2012 04 25, 17:07)
doh.gif kapinėm atsiduoda ir dar jei pagal užsakymą tai pinigų per daug turit biggrin.gif
Interjero parduotuvėse(Vilniuje,Kaune) yra žvakidžių,didelių,mažesnių glazūruotų gėlių žiedų su žvakei vieta, ar net Jiesios produkcijoje stilizuotų žvakidžių rasit,tai nors jei moki pinigėlius tai matosi už ką. smile.gif

na nzn toj pacioj nuorodoje, buvo rankos laikancios sirdi, man labai grazu ir jokiu laidotuviu neprimena schmoll.gif o eiline zvakide su balandziais ar tipo suskilusiu kiausiniu galima ir be progos nusipirkt, na be cia vel kiekvieno skonis skirtingas, kaip zmones skirtingi bigsmile.gif

QUOTE(solkra @ 2012 04 26, 11:33)

Šiandien kaip tik tokį židinuką mačiau Kaukučio parduotuvėj (gal būt ne identiškai panašus, bet irgi du delnai, o per vidurį žvakutė)

bigsmile.gif reikia ieskot, kas gali nueiti apziureti ir jei tinkamas paimti g.gif vienas tebuvo?

nugis vakar susidejau planiuka pagal laika primetusi, jaunajai tiko, o va dabar kai belieka imtis darbu darbeliu ko tai upas dingo unsure.gif
Atsakyti