Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių plepesiai - dirbam, plušam, diskutuojam

Bet kurioj kanc.prekiu pardej. Pvz kad ir cia (pirma pasitaikiusi nuoroda) http://www.senamiesc...-c-129_135.html
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 04, 12:37)
Na jus cia groziu ir prikelet  wub.gif  thumbup.gif
As siandiena uzsiemiau knygos risimu - jauciu turesiu darbelio, bet gerai, kad ideja pagavau, ko noriu  doh.gif

Skorpe WAU  wub.gif  wub.gif  wub.gif O jau tie visi moliukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif Aisku, isivaizduoju, kiek tau kainuos vestuves  doh.gif , bet laaaabai grazus darbai. Zidinys is vis fantastika  thumbup.gif Jis turbut graziausias mano matytas ir originaliausias irgi  thumbup.gif  Reiktu man, kreipciaus ten pat...

nu as nuo pat pradziu zinojau ko mazdaug noriu, su keramike suderinom, aptarem ir igyvendino ji;) diaugiuosi labai...tikiuosi ir jauniesiems taip pat patiks;) o kainuos, tai taip, kainuos....jau dabar su trim nuliais suma isleista...o pripliusavus jau viska viska manau i 2000 tilpsim, gal...tikiuosi...cia jau viskas kas vestuvems bus su dovanomis, daiktais ir pan...rubu ir groiu sau jau neskaiciuoju...jei su sitais tai 3000 manau maximumas sioms vestuvems isleista bus...kelione aiksu iseitu, bet tai ka...brolis vienintelis.....ir dovana dar bus salia visu siu staigmenu;) o ko labiausiai tikiuosi, kad patiks viskas...va tada man didiausias ivertinimas bus...
Atsakyti
Vat vat as ir sese kai zenyjau, pirkau kas buvo grazu, naudinga ir nelabai ziurejau i pinigus. Faina, kad tarkim patalyne iki siol naudoja, o praejo jau 7 metai thumbup.gif Maikutes irgi nesiojo, net sveikinimu knyga sake kartais issitraukia, o ir vaiku vardu spejima pasitikrino - ne vienas svecias neatspejo ne vieno vaiko vardo lotuliukas.gif

Mane dar domina ta paskutine tavo uzsakyta atrakcija. Cia atvaziuos kazkas ir pamokys ar kaip? Kaip edukacine pamokele bus ar pati organizuosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 04 gegužės 2012 - 12:02
Sveikutes,nezinojau kur cia geriau klausti ir kieno,tai bandysiu cia uzklausti ax.gif
Esame pakviesti i vestuves kaip sveciai,gimine musu nedidele,tai ir vestuvese seniai buve,klausimas toks iskilo kiek dabar deda i vokeli jaunavedziams,na mazdaug vidutiniskai..... ir kokios dovanos populiariausios,naudingiausios ir labiausiai pageidaujamos?
Dekoju is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 04, 12:58)
Vat vat as ir sese kai zenyjau, pirkau kas buvo grazu, naudinga ir nelabai ziurejau i pinigus. Faina, kad tarkim patalyne iki siol naudoja, o praejo jau 7 metai  thumbup.gif Maikutes irgi nesiojo, net sveikinimu knyga sake kartais issitraukia, o ir vaiku vardu spejima pasitikrino - ne vienas svecias neatspejo ne vieno vaiko vardo  lotuliukas.gif

Mane dar domina ta paskutine tavo uzsakyta atrakcija. Cia atvaziuos kazkas ir pamokys ar kaip? Kaip edukacine pamokele bus ar pati organizuosi?

atvaziuos:) paciai viska organizuoti labai brangu gaunasi, nes priemones nepigios, o ir patirties siokios tokios reikia;)

kaip vardu spejimus darei? sita atrakcija darysiu, nes nori visai jaunieji;)
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 05 04, 12:07)
atvaziuos:) paciai viska organizuoti labai brangu gaunasi, nes priemones nepigios, o ir patirties siokios tokios reikia;)

kaip vardu spejimus darei? sita atrakcija darysiu, nes nori visai jaunieji;)

Labai faina turetu but atrakcija thumbup.gif

Sesei jau net nebepamenu - regis rasem kazkur juos. Gal ant butelio didelio g.gif
Si kart jau nebezinau ka su tais vardais bedaryt... Nauju ideju nulis, o senos nusibode. Jaunieji mano lyg noretu kazko, bet patys nezino ko. Laisko gandrui tikrai nedarysiu, lyties spejimo su kazko rinkimu i rozini ar zydra daikta irgi nea... Rasyt vel nusibode... Ka pasirinkt? Gal kas turit dar pasiulymu?
Vienas is idomesniu buvo nuskinti medzio saka ir duot sveciam nusiskint po 1-2-3 lapus. Kas paskutinis nuskina - vyras ar moteris - tas ir gims jaunesiems pirmas smile.gif Bet vat kazko man vistiek truksta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 04 gegužės 2012 - 12:14
Skorpe, labai gražu viskas, tikrai matyti, kad daug laiko, pastangų ir širdies įdėta wub.gif

Mane irgi paskutinė atrakcija sudomino, pirmą kart girdžiu-gal galima būtų apie kainą pasiteirauti ir kontaktus? vestuvėm gal nebūtinai, man jau atrakccijų užteks, bet vaikam per kokį gimtadienį gal pritaikyčiau blush2.gif
Papildyta:
ziulyte, aš vaikų vardam padariau mažiukus marškinukus užmaunamus ant butelio su jaunųjų nuotrauka ir gale užrašas siūlomi vardai-tai sakiau paimsiu butelį, kurį turės laikyt bent iki krikštynų, užmausiu tuos marškinukus, duosiu markerį ir persiųsiu per svečius-tegu rašo. Tai kažkos prisiminimas liks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 04, 12:13)
Labai faina turetu but atrakcija  thumbup.gif

Sesei jau net nebepamenu - regis rasem kazkur juos. Gal ant butelio didelio  g.gif
Si kart jau nebezinau ka su tais vardais bedaryt... Nauju ideju nulis, o senos nusibode. Jaunieji mano lyg noretu kazko, bet patys nezino ko. Laisko gandrui tikrai nedarysiu, lyties spejimo su kazko rinkimu i rozini ar zydra daikta irgi nea... Rasyt vel nusibode... Ka pasirinkt? Gal kas turit dar pasiulymu?
Vienas is idomesniu buvo nuskinti medzio saka ir duot sveciam nusiskint po 1-2-3 lapus. Kas paskutinis nuskina - vyras ar moteris - tas ir gims jaunesiems pirmas smile.gif Bet vat kazko man vistiek truksta...

Su avrdais ir as nezinau ka daryt, an kart tiesiog surasem i lapus ir tiek:)

tik pamenu labai patiko jauniesiems vaiko lyti spet. buvau paemus dbi mazas lelytes berniuka ir mergyte ir susukau su daug popieriaus siulu ir lipnios juostos gavosi tokie didoki kamuoliai tai labai smagiai bande ispakuot- nuplelys kuris greiciau smile.gif
Atsakyti
Mergytes, kur perkate zidinukus? gal kuri per interneta uzsisaket?
Atsakyti
jei norit kazko iprasto kaip ir visur, manau bet kokioje suvenyru parduotuveje rasit...bet man asmeniskai graziausi ne moliniai. As tarkim zadu pati daryti zidini. Okaip jau pasiseks, įkelsiu pasidalinti su visom 4u.gif
Atsakyti
uzmaciau nuolaidele maikutems su uzrasu,logotipu ir t.t jei kuri ruosiasi uzsakineti maikutes:)
Atsakyti

Na ir dar Jūsų teismui įkeliu savo taures: blush2.gif

[url=http://images60.fotki.com/v370/photos/9/1884959/10618362/DSCN6917-vi.jpg--><div class='quotetop'>QUOTE(solkra @ 2012 05 04, 09:49

Na ir dar Jūsų teismui įkeliu savo taures: blush2.gif

[url=http://images60.fotki.com/v370/photos/9/1884959/10618362/DSCN6917-vi.jpg)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->http://images60.fotki.com/v370/photos/9/18...DSCN6917-vi.jpg[/url]
(kaži čia taip įkėlus matysit jas? g.gif )

grazios taures,man taures atkrito nuotakos mama sake nupirkus.o kur gavai tokia grazia spynele pirkt,niekur nerandu kad butu tokia neperdidele ir dar geltona,na tokia kaip tavo biggrin.gif
http://images42.fotk...DSCN6915-vi.jpg

Papildyta:
nesuprantu kazka cia pridirbau su ta zinute blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamasa22: 04 gegužės 2012 - 13:47