QUOTE(GreenEyes @ 2012 05 05, 21:43)
... siaip idomu, kokios atrakcijos linksmiausios ir smagiausios? uzduotis radot kur ar patys galvojote?

darbeliai, o del tauriu , manau pavyks tau jas padaryti tokias , kokiu norisi.
Pagrinde galvojom pacios. Zinojom, kuo jaunieji domisi, kas jiems tinka ir patinka, tai ir galvojom pagal tai. Dar gi kazkuri kazkur buvo buvus, tai pritaikem.
Tada i SM nelindom - nebuvo mados

Gal ir gyvavo tokia tema, nezinau, bet as is vis cia atsiradau net ne del vaiku, o del kelioniu
Mergaiciuke, sitas taures kita diena nuejus i Maxima as irgi uzmaciau. Man jos irgi patinka nepaisant zalios spalvos (nors sita zalia man dar nieko), o va zidinio zalia - man katastrofa... Nu ka daryt, kad as jo nemegeja. Zidinys normalus, bet spalva

Bet kaip ir sakiau, nekreipk demesio i mano nuomone
Boka jei skaitysi sia zinute - issivalyk savo az, nes negaliu tau issiusti siuvinetojos kontaktu
Na ka, o mes po krikstynu. Vakar sauniai pasibuvom, tik kad vakare mano diciui ko tais tempa sukilo. Nakti ismiegojo normaliai, o ryte vel sukilo. Ziuresiu, kas cia bus...
Kaip tik jaunieji buvo atvaziave, tai paderinom dar smulkmenas. Kaune uzrode visai faina vieta, kur jie zada vaziuoti - Kadagiu slenis, Kauno mariu iskysulyje, vaizdai su sala. Siaip faina vieta is foto, o ir mums pakeliui, nes sodyba ant Kazlu kelio. Taigi, vandens turesiu - bus kur akmenelius metyt

Tik tiltu neranda jie, o ir nest nenori - sake geriau paspirtukai. Tai jauciu surinksiu as savo vaiku paspirtukus, jei bus noras - gales vaziuot.
Na ka. knygos virselis jau pagamintas. Begsiu dabar ja isiut i ta virseli ir jau galesiu jums pasirodyt. Taip pat laukia dar akmenukai - prisirinkau ir graikisku , ir leituvisku, bet dar nerasyti