Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių plepesiai - dirbam, plušam, diskutuojam

Skorpe nerealūs tavo dirbiniai thumbup.gif
mergaiciuke_ee man ts taurės fainesnės nei prieš tai kur rodei mirksiukas.gif
Atsakyti
na man sios taures grazesnes, kaip kartas vakar varciau jas:) ir smeliui indas superinis labai forma gera:) del islaidu...ir as ziuriu kad kai kurios labai dauk isleis pinigu, kadangi mes ir einam ne pas gimines o pas draugus pirsliais tai ir stengiames labai neislaidauti o daryti idomiai, nors jaunieji siulesi taip pat padengti dali islaidu bet kazkaip nesinori imti pinigu is ju..
sugalvojom kad 12 valandai ieskosim ugnies fakyry, gal kas kokius kontaktus turit?
Atsakyti
uzmaciau kad Kaune sukneliu ispardavimas

http://www.didysisve...dos-104426.html

keli groziai krito i aki, bet va idomu kainos:)
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2012 05 06, 12:02)
uzmaciau kad Kaune sukneliu ispardavimas

http://www.didysisve...dos-104426.html

keli groziai krito i aki, bet va idomu kainos:)

grazios suknytes,tik kainu nera surasyta
Papildyta:
gal kas klaipedoje zinot,kur butu galima rast sukneliu idomesniu nusipirkt ar issinuomot? ax.gif salonu daug,bet nelabai laiko yra per visus lekt verysad.gif
Atsakyti
Aciu m erginos uz nuomones sitos taures ir man paciai labiau prie sirdies smile.gif

tai zidinys zalias:) cia jua is principo pirkau zalia, bet jis man labai fainas ir toks daigiafunkcis nes i ta sirdele ant virsaus galima ipilti eteriniu alieju ir kai dega zvakute kvepia tada:)
beja preitom vestuvem toki pat buvau nupirkut ik melyna smile.gif

QUOTE(lijana06 @ 2012 05 06, 12:09)
grazios suknytes,tik kainu nera surasyta
Papildyta:
gal kas klaipedoje zinot,kur butu galima rast sukneliu idomesniu nusipirkt ar issinuomot? ax.gif salonu daug,bet nelabai laiko yra per visus lekt verysad.gif

As klaipedoj apejua nemazai salonu, bet ta melyna savo suknele isnuomavau Naikupes gatvej ten gal kokie metai tedirba ir neduoda reklamos nes sake ir taip uztenka klienciu, bet labai maloni savininke ji pati taiso ir siuva sukneles jei reikia, o uz mano sukneles nuoma tik 150lt paprase, sakau tik nes kitur klaipedoj be 200lt nieko rast neimanoma bent nuomos.
Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2012 05 05, 21:43)
... siaip idomu, kokios atrakcijos linksmiausios ir smagiausios? uzduotis radot kur ar patys galvojote?
thumbup.gif  darbeliai, o del tauriu , manau pavyks tau jas padaryti tokias , kokiu norisi.

Pagrinde galvojom pacios. Zinojom, kuo jaunieji domisi, kas jiems tinka ir patinka, tai ir galvojom pagal tai. Dar gi kazkuri kazkur buvo buvus, tai pritaikem.
Tada i SM nelindom - nebuvo mados lotuliukas.gif Gal ir gyvavo tokia tema, nezinau, bet as is vis cia atsiradau net ne del vaiku, o del kelioniu doh.gif

Mergaiciuke, sitas taures kita diena nuejus i Maxima as irgi uzmaciau. Man jos irgi patinka nepaisant zalios spalvos (nors sita zalia man dar nieko), o va zidinio zalia - man katastrofa... Nu ka daryt, kad as jo nemegeja. Zidinys normalus, bet spalva schmoll.gif Bet kaip ir sakiau, nekreipk demesio i mano nuomone 4u.gif

Boka jei skaitysi sia zinute - issivalyk savo az, nes negaliu tau issiusti siuvinetojos kontaktu wink.gif

Na ka, o mes po krikstynu. Vakar sauniai pasibuvom, tik kad vakare mano diciui ko tais tempa sukilo. Nakti ismiegojo normaliai, o ryte vel sukilo. Ziuresiu, kas cia bus...
Kaip tik jaunieji buvo atvaziave, tai paderinom dar smulkmenas. Kaune uzrode visai faina vieta, kur jie zada vaziuoti - Kadagiu slenis, Kauno mariu iskysulyje, vaizdai su sala. Siaip faina vieta is foto, o ir mums pakeliui, nes sodyba ant Kazlu kelio. Taigi, vandens turesiu - bus kur akmenelius metyt lotuliukas.gif Tik tiltu neranda jie, o ir nest nenori - sake geriau paspirtukai. Tai jauciu surinksiu as savo vaiku paspirtukus, jei bus noras - gales vaziuot.
Na ka. knygos virselis jau pagamintas. Begsiu dabar ja isiut i ta virseli ir jau galesiu jums pasirodyt. Taip pat laukia dar akmenukai - prisirinkau ir graikisku , ir leituvisku, bet dar nerasyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 06 gegužės 2012 - 13:51

aciuka smile.gif reiks nulekt pasizvalgyt ten.kur mazdaug ten yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lijana06: 06 gegužės 2012 - 14:03
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Piršliaujame liepos 20 d. Laiko nėra labai daug, o klausimų- daugybė. verysad.gif Mat piršliaujame pirmą kartą. rolleyes.gif
Mačiau, kad svočiutės turi savo "lobyną"-paštą, gal galėčiau gauti prisijungimą ir slaptažodį?
Gal kas žinot žodžius, skaitomus, įsegant rūtų vainikėlį nuotakai?
Atsakyti
QUOTE(lijana06 @ 2012 05 06, 14:02)
aciuka smile.gif reiks nulekt pasizvalgyt ten.kur mazdaug ten yra?

Jei vaziuoji taikos pr nuo arenos link pietines miesto dalie tai tik pasuki i naikupes gatve po desine antras namas berods toks naujai statytas ir salonas vadinas laiminga nuotaka jei nori galiu telefona ju duot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2012 05 06, 19:02)
Jei vaziuoji taikos pr nuo arenos link pietines miesto dalie tai tik pasuki i naikupes gatve po desine antras namas berods toks naujai statytas ir salonas vadinas laiminga nuotaka jei nori galiu telefona ju duot smile.gif

atsiuk i az,buciau labai dekinga drinks_cheers.gif
Papildyta:
o kaip jus darot tas pasizadejimo korteles pazadu tortui?su kokia programa?
Atsakyti
Na va ir as sukroviau visa savo turta i fotki albuma, o svarbiausia baigiau ta knyga lipdyt doh.gif Na iki idealumo jai toliiiiii, bet uztat kiek pastangu idejau ir pagaliau isbandziau senai po akim vis besimaisanti skrebinima
http://public.fotki....-ir-v-vestuves/

Mano jaunoji irgi gali netycia cia ilist, tai rasykit i az, kurias zinau is sio forumo - slapuka duosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 06, 20:23)
Na va ir as sukroviau visa savo turta i fotki albuma, o svarbiausia baigiau ta knyga lipdyt  doh.gif Na iki idealumo jai toliiiiii, bet uztat kiek pastangu idejau ir pagaliau isbandziau senai po akim vis besimaisanti skrebinima
http://public.fotki....-ir-v-vestuves/

Mano jaunoji irgi gali netycia cia ilist, tai rasykit i az, kurias zinau is sio forumo  - slapuka duosiu wink.gif

labai grazu man ypac patiko dezutes ir pakabos:) o knyga tai miela labai nes matosi jopg su meile daryta smile.gif wub.gif
Atsakyti