Aciu, mergaiciuke
Kaip ir sakiau - sena svajone pagaliau igyvendinau... Dekupazu jau keli metai uzsiimu, tai ten viskas zinoma, o knyga - absoliuciai naujas uzsiemimas... Galiu pasakyt, nera lengvas ir paprastas...

QUOTE(ziulyte @ 2012 05 06, 20:45)
Aciu, mergaiciuke
Kaip ir sakiau - sena svajone pagaliau igyvendinau... Dekupazu jau keli metai uzsiimu, tai ten viskas zinoma, o knyga - absoliuciai naujas uzsiemimas... Galiu pasakyt, nera lengvas ir paprastas...

Bet labai miela ir nuosirdu:) as pati kai turiu laisvo laiko pasiuvineju tai zinau ka tai reiskia o knyga tai is cia issukis man butu

ziulyte,super tavo darbeliai,tokie visi mieli ,matosi daug pastangu ideta.saunuole
man toli grazu iki tokiu

ziulyte eina sau gal pavarei

QUOTE(lijana06 @ 2012 05 06, 21:04)
ziulyte,super tavo darbeliai,tokie visi mieli ,matosi daug pastangu ideta.saunuole
man toli grazu iki tokiu 

QUOTE(enenes @ 2012 05 06, 21:20)

QUOTE(ziulyte @ 2012 05 06, 21:23)

tikrai matosi kad daug vargelio ideta.beabejo patiks jauniesiems.kitaip ir but negali

svociutes,reikia pagalbos!!
nu vis bandau su wordu pasizadejimu korteles daryt,nu niekaip nesigauna man jos
turiu pavyzduku kur tokios spalvotos,su paveiksleliais ant kiekvienos,bet pati nesugebu ju padaryt
reikia patarimu kas kaip ten darosi

QUOTE(ziulyte @ 2012 05 06, 21:23)
Na va ir as sukroviau visa savo turta i fotki albuma, o svarbiausia baigiau ta knyga lipdyt
Na iki idealumo jai toliiiiii, bet uztat kiek pastangu idejau ir pagaliau isbandziau senai po akim vis besimaisanti skrebinima
http://public.fotki....-ir-v-vestuves/
Mano jaunoji irgi gali netycia cia ilist, tai rasykit i az, kurias zinau is sio forumo - slapuka duosiu

http://public.fotki....-ir-v-vestuves/
Mano jaunoji irgi gali netycia cia ilist, tai rasykit i az, kurias zinau is sio forumo - slapuka duosiu

JEGA!!!!!!!! labai labai viskas grazu;) as apsalus kiek minciu, darbo ideta;) saunuole!!!!! noreciau tokios svocios:D
Sveikos,
visai uzvedei ant kelio, reikes gal irgi kazka pamastyt, kad butu ir linksma ir proga prisiminti praeities gabaleli:)
gal butu galima ir man uzmest aki i darbelius, jau isivaizduoju koks grozis ten
skorpe ir tau rasiauu az gal negavai?
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 06, 13:50)
Pagrinde galvojom pacios. Zinojom, kuo jaunieji domisi, kas jiems tinka ir patinka, tai ir galvojom pagal tai. Dar gi kazkuri kazkur buvo buvus, tai pritaikem.
Tada i SM nelindom - nebuvo mados
Gal ir gyvavo tokia tema, nezinau, bet as is vis cia atsiradau net ne del vaiku, o del kelioniu
Tada i SM nelindom - nebuvo mados

visai uzvedei ant kelio, reikes gal irgi kazka pamastyt, kad butu ir linksma ir proga prisiminti praeities gabaleli:)
gal butu galima ir man uzmest aki i darbelius, jau isivaizduoju koks grozis ten

skorpe ir tau rasiauu az gal negavai?

sveikos skorpe lb liux darbeliai lb sudomino kocelas mane ir tas piesimas ant vandens gal gali apie ji placiau pirma kart girdziu 
beje kazkuri dare ant kaliosu nike zenkliuka kur daret ir kokia kaina mane domina:)

beje kazkuri dare ant kaliosu nike zenkliuka kur daret ir kokia kaina mane domina:)
QUOTE(lijana06 @ 2012 05 06, 22:45)
svociutes,reikia pagalbos!!
nu vis bandau su wordu pasizadejimu korteles daryt,nu niekaip nesigauna man jos
turiu pavyzduku kur tokios spalvotos,su paveiksleliais ant kiekvienos,bet pati nesugebu ju padaryt
reikia patarimu kas kaip ten darosi 

permeciau i pasta

ups... iki galo nepaskaiciau ir paprastas persiunciau.