Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių plepesiai - dirbam, plušam, diskutuojam

na va pastuke radau ideta pedukes, gal galit apsviesti kur jos naudojamos:)
taip pat nei viena neatsaket del zvakiu ir pasakos ...kas cia per reikalas?smile.gif
Atsakyti
Mes Kaune tuokėmės prieš aštuonis metus, buvom ant to kalno, kur apžvalgos aikštelė (turbūt Aleksoto, aš Vilnietė, visiškai Kaune nesigaudau blush2.gif ) ir botanikos sode.

Man šitos vestuvės irgi Kaune nusimato, tai labiausiai neramu dėl to, ką veikti, jei kartais lytų. Per savo vestuves buvom numatę į tokį muziejėlį užvažiuoti, jei ką, bet jis dabar visai nepakeliui. Gal žinot ką Kaune veikia vestuvininkai prastu oru? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zivkeee @ 2012 04 23, 14:16)
o man Raudondvario dvaras nlb  per rikstynas dukrytes ten fotkinomes tai ten remontai buvo dideli pasidomekit kad db nebutu nes vaizdas nekoks

na aš tai apie parką, o ne patį dvarą. g.gif Nors šiaip, jei jau gamta sužaliavus ar dar geriau - ir sužydėjus tai ir ta pati Santaka ir senamiestis ir daug kas tinka. Pas mus tas Raudondvaris buvo tiesiog viena iš programos dalių, sustojimas, o ne kažkokia spec. fotosesijos vieta. Na bet tai buvo seniau, kas ką ten remontuoja ir koks bendras vaizdas nežinau.

QUOTE(GiLuVa @ 2012 04 23, 14:24)

Yra dar HES'o tiltas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 23 balandžio 2012 - 15:45
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 04 23, 14:57)
Arba gal, jei jaunieji nedarė tos duonos ir druskos, tai gal matėte kokių originalesnių idėjų, kaip jaunieji grįžta iš fotosesijos? Ar taip paprastai ateina ir įsilieja į svečių būrį>?  lotuliukas.gif

Su pica ir marihuana. bigsmile.gif

Šiaip tai pačios vestuvės gi dabar bais neoriginalus dalykas. hihihi.gif

O simboliai tai labai gražūs, jei juos skaitai... Apskritai tai gerbiant tėvus, reiktų palikti jiems pasirinkti, kaip jie patys nori savo vaikus pasitikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 23 balandžio 2012 - 16:02
smile.gif+2012 04 23, 16:00-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 04 23, 16:00)
Su pica ir marihuana.  bigsmile.gif

Šiaip tai pačios vestuvės gi dabar bais neoriginalus dalykas.   hihihi.gif

O simboliai tai labai gražūs, jei juos skaitai... Apskritai tai gerbiant tėvus, reiktų palikti jiems pasirinkti, kaip jie patys nori savo vaikus pasitikti.

lotuliukas.gif gera idėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 23 balandžio 2012 - 16:46
smile.gif+2012 04 23, 17:00-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 04 23, 17:00)
Su pica ir marihuana.  bigsmile.gif

Šiaip tai pačios vestuvės gi dabar bais neoriginalus dalykas.  hihihi.gif

Su pica ir marihuana lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sutinku su hi, palikite tėveliams sutikimą, nes nieko geresnio už šiuos palinkėjimus nerasite, tai šventi žodžiai wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 04 23, 16:45-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 04 23, 16:45)

Yra dar HES'o tiltas.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aciu uz minti biggrin.gif lotuliukas.gif

oi geras tas su pica ir marichuana biggrin.gif balsu kvatojau biggrin.gif

puosiu pintine savo, trukumas minciu ir ideju juodas doh.gif gal kas turit foto kokiu? ar ideju? pasidalinkit ka ax.gif prasau ax.gif
Atsakyti
Istorija apie 4 zvakes:
Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo. Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalba. Pirmoji sakė:
- ,, AŠ ESU RAMYBĖ. Deja, žmonės nemoka manęs išsaugoti. Manau, kad man nelieka nieko kito, tik užgęsti..."
Ir šios žvakės liepsnelė užgeso.
Antroji sakė:
- ,, AŠ ESU TIKĖJIMAS. Deja, esu niekam nereikalinga. Žmonės nenori nieko apie mane žinoti, todėl nėra prasmės man toliau degti."
Vos tai ištarė, padvelkė lengvas vėjelis ir užpūtė žvakę.
Labai nuliūdusi trečioji žvakė kalbėjo:
-,, AŠ ESU MEILĖ. Nebeturiu jėgų daugiau degti. Žmonės manęs nevertina ir nesupranta. Jie neapkenčia tų, kurie juos myli labiausiai - savo artimųjų." Ilgai nelaukdama ir ši žvakė užgeso.
Staiga į kambarį įėjo vaikas ir pamatė tris užgesusias žvakes. Išsigandęs jis sušuko:
- ,, KĄ JŪS DAROTE?! JŪS TURITE DEGTI- AŠ BIJAU TAMSOS!!!"
Tai ištaręs pravirko. Susijaudinusi ketvirtoji žvakė tarė:
-,, NEBIJOK IR NEVERK! KOL AŠ DEGU VISUOMET GALIM UŽDEGTI IR KITAS TRIS ŽVAKES. AŠ ESU VILTIS."
Susijaudinęs ir ašarų pilnomis akimis vaikas paėmė vilties žvakę ir uždegė kitas.

Brangieji, Jūs katik perėmėte iš savo tėvų šeimos židinio ugenelę, todėl mes jums linkime, kad jūsų širdyse niekada neužgestų viltis ir kiekvienas Jūsų, visada savo širdyse, kaip tas vaikas, atrastų vilties kibirkštėlę, kuri uždegtų tikėjimą, ramybę ir meilę. Taigi Mes jums norime padovanoti šias keturias žvakes, visada prisiminkite, kad ir kaip bus sunku, nepraraskite savo širdyse vilties.

Auksaklaupe, gal sis vaizdelis kokiu ideju suteiks http://www.youtube.c...h?v=aZ31JZOb5so
Marichuana ir pica zinoma be konkurencijos lotuliukas.gif

Heso tilta irgi buvau prisiminus, kai rasiau apie Kauna lotuliukas.gif

Pintines - man i aki kritusios yra 3. LiLeDovile buvo imetus grazia, paskui kita su rugiagelem dirbtinom puosta buvo, bet neberandu ir trecia, puosta organza ir gelytem - irgi neberandu. Reik knist senas temas...

Va su rugiagelem radau user posted image

Va ir LiLeDovile krepsi radau user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 23 balandžio 2012 - 18:12
Hm, bet žinokit tas pasakojimas man atrodo tai jau pritemptas prie vestuvių, nes šiaip asmeniškai su juo susiduriu advento metu ir jis labai dažnai siejamas su advento vainiku, kuriame kaip tik ir dega 4 žvakės.
Gražus jis aišku, kaip ir iš teksto neutralus atrodo, jei nesuvedi, kad su advento vainiku siejama, bet kai žinai kuriuo laikmečiu jo daugiausia gali rast ir kur labiausiai taikomas tai kiek keista. g.gif Na gal čia kaip kam, man asmeniškai tai adventinis/kalėdinis pasakojimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 23 balandžio 2012 - 18:26
smile.gif+2012 04 23, 18:10-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 04 23, 18:10)
Hm, bet žinokit tas pasakojimas tai jau labai žiauriai pritemptas prie vestuvių, nes šiaip būdavo naudojamas pasakojime apie advento vainiką, kuriame dega 4 žvakės.
Gražus jis aišku, kaip ir iš teksto neutralus atrodo, jei nesuvedi, kad su advento vainiku siejama, bet kai žinai kuriuo laikmečiu jo daugiausia gali rast ir kur labiausiai taikomas tai kiek keista.  g.gif

Daug kas tempiama prie vienokiu ar kitokiu temu. Cia kaip visad - atsirenkam kiekviena pagal save mirksiukas.gif Man kazkaip nekilo mintis knistis ir su kazkuo ta teksta suvedinet. Tiesiog grazi, man negirdeta istorija ir tiek. Turbut nudurneciau, jei kiekvienam zingsniui imciau ieskot prasmes ar dar ko doh.gif Jau ir taip rupesciu per akis, atmesta del vienu ar kitu priezasciu ideju irgi kruvos... Zodziu... Sudetinga... Lengviausia nieko nedaryt ir eit sveciu - cia faktas.

Advento zvakiu reiksme ir simbolika:
http://vejai.wordpre...duotys-vaikams/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 23 balandžio 2012 - 18:28
Tai, kad aš niekur nesiknisu, tiesiog su tuo tekstu jau n metų susiduriu per adventą. Kas su advento vaniku nesusiduria, tas gal nė nepastebi, bet kai susiduri tas skaičius tiesiai šviesiai ir kalba būtent apie jo žvakes. Pasidalinau savo pastebėjimu ir tiek. Lyg dabar nusikaltimas, kad pasakiau, jog tai pastebėjau...

Žiū. :]

Ten (kur idėjot nuorodą) mano blogas :}
Oficialūs pavadinimai taip, kiti, bet tame pasakojime yra ne oficialūs pavadinimai, o tiesiog graži aliuzija į jį. Kaip jūs norit, taip naudokit aišku, gi niekas nedraudžia. Tiesiog mane nustebino toks jo panaudojimo būdas ir tiek, kuom ir pasidalinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 23 balandžio 2012 - 18:37
Tai cia tik vizualiai 4 zvakes ir tiek... Nezinau, as taip giliai neizvelgiu. Advento zvakes turi savo spalvas, uzdegamos irgi atitinkamai. Kur cia asociacijos g.gif Man asmeniskai 2 skirtingi dalykai ir tiek. Na bet cia man 4u.gif

Hi, jei ten tavo blogas - tai gaudyk baliona 4u.gif Gerai skaitosi, issamu, ko bloguose kazkaip pasigentu paskutiniu metu.

As uzsiknisau su knygos spausdinimu galutinai... doh.gif Sunkiai man su ja cia kazkaip. Einu sendint ir ziuret kas is viso to gausis doh.gif O dar virselius nezinau su kuo daryt... Ojojoj, iklimpau...

Beje, Bijola kepa ir grybukus. Maciau pripakuota stovi - cia kam reikejo keptu grybuku, tai ju galima gaut ne tik pas babule smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 23 balandžio 2012 - 18:40