Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių plepesiai - dirbam, plušam, diskutuojam

Aukštaitijoje irgi prišlio krauja makaluodavo - kas darydavo su pipirais, kas labai saldų, net tirštą, kas dar ko prigalvodavo...
Krepšys gražus wub.gif
Mašinos - pas mus panaši situacija. Pas jauniki atvažiuojam mudu su vyru, o ten jau lauks autobusiukas. Persėdam į jį ir lekiam pas jaunąją. Porų nėra, bet jaunoji visą šitą rūpestį užkrovė savo jauniausiai sesutei. Jaunoji gyvena visai šalia bažnyčios, tai mes ten eisim pėsti. Autobusiukas bus prie bažnyčios, tai gal sesute nusimuilins truputį anksčiau iš ceremonijos ir papuoš. Juolab, kad tik 1 autobusiukas ir puoš simboliškai...
Turiu du vaikučius, kurie kažką gero nuveikt galėtų, ale vis nesugalvoju ką. Mano dičkis ir sesės mergaitė - porelė kaip tik... Žiedlapių bažnyčios viduj gi nebarstysi. Gal kokius žiedus nešt jiems duot. Nebežinau...

Liepacka, pintines NE MANO. Cia tik mano nuziuretos blush2.gif
Solkra, labai grazus vokeliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 24 balandžio 2012 - 09:55
Merginos čia tos kurios kepėjos gal norit šitokio krepšiuko hihihi.gif

user posted image

galima vietoj tų cukrinių braškių įdėti grybukus hihihi.gif

user posted image

Ačiū merginos už pagyras... blush2.gif

Papildyta:
Vauč kokie torčiukai... wub.gif

user posted image
Atsakyti
Vaje kokie groziai wub.gif Nu tas krepselis, tai fantastika...
Atsakyti
O as galvoju ar isviso puosti krepsi g.gif Man labaiu patinka grinas vaizdas, negu su gelytem ar dra kuom... bet tikriausiai reikes kazka minimaliai sugalvot. Gyvom gelem per brangu, dirbtinu nemegstu, gal kokiu pora kaspinuku prie rankenos ir bus gerai biggrin.gif

Dabar jeskau kokio grazaus swarovskio auskaru modeliuko, kad tokie masyvesni butu, ar su kutosais ar kaspineliu, bet nieko patinkancio nerandu verysad.gif Galvoju plaukus i kuoduka ar kazka panasaus, tai reik akcento doh.gif
Atsakyti
Solkra, o kur tą popierinę gėlę krepšui pirkai ir ramunėles vokeliams? Aš kol kas tik viską skaitau ir susirašinėju, ką reikia nusipirkti, nes dar nespėjau po parduotuves pasibastyti, tai vaikai suserga, tai vėl kas doh.gif Dar reik ir krepšiukų paieškoti ir plastmasinių taurių šampanui.

Labai ačiū, Ziulyte, už žvakių istoriją, gal ji ir susijusi su adventu, bet skaitosi labai gražiai ir šiltai, manau galima ir vestuvėse panaudoti. drinks_cheers.gif

Jei kam reikia marškinėlių su nuotraukoma ar užrašais, dabar kaip tik yra akcija labainoriu.lt mirksiukas.gif Yra akcija ir dangaus žibintams, galvojau užsakinėsiu, bet kad ten kaina su akcija beveik tokia pati kaip kitur be akcijos bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 04 24, 11:14)

Dabar jeskau kokio grazaus swarovskio auskaru modeliuko, kad tokie masyvesni butu, ar su kutosais ar kaspineliu, bet nieko patinkancio nerandu  verysad.gif  Galvoju plaukus i kuoduka ar kazka panasaus, tai reik akcento  doh.gif

Pabandyk pažiūrėti www.moonlight.lt, aš kažkada ten dairiausi, tai man pasirodė, kad gražių modeliukų yra mirksiukas.gif
Papildyta:
Ar visos ruošiatės tėveliams po dovanėlę įteikti? Nes kituose pasakojimuose kažkaip to neužfiksavau.

Nors per mūsų vestuves, pamenu mamoms po šalikėlį dovanojo, tėvams jau nepamenu ką g.gif
Atsakyti
Solkra, vokeliai tai fantastiški thumbup.gif wub.gif , o kam jie skirti, o kas bus viduje, papasakok daugiau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Smalsute2 @ 2012 04 24, 12:22)
Pabandyk pažiūrėti www.moonlight.lt, aš kažkada ten dairiausi, tai man pasirodė, kad gražių modeliukų yra mirksiukas.gif

Papildyta:
Ar visos ruošiatės tėveliams po dovanėlę įteikti? Nes kituose pasakojimuose kažkaip to neužfiksavau.

Nors per mūsų vestuves, pamenu mamoms po šalikėlį dovanojo, tėvams jau nepamenu ką g.gif

Aciu, ziurineju rolleyes.gif

Oooo... na gal as tikrai is medzio iskritus, bet man atrodo, kad cia jaunuju rupestis padeka ir dovanos tevams g.gif Isviso kaip kuo daugiau paskaitau, tuo labiau susibalamutiju doh.gif as visad galvojau, kad pirsliu pareigos yra islydejimo kazkokios detales, zaidimukai, pasirasyti baznycioje, CMB, ir ivairiu pramogu organizavimas, zaidimu... na dar auka baznycioje, tortas, suris, saldainiai-sampanas sveikintojams (bet vis tik cia ir prie jaunuju rupescio labiau), bromoms stepresnis, stalo ispirkimai ir pan. dalykeliai... O cia jus ir pramogas, tiltus organizuojat, apdovanojimus visokius... blink.gif Nu net nezinau... unsure.gif
Papildyta:
Paprotinkit, ka ax.gif
Atsakyti
Megi Simpson, auskariuku labai fainu yra pas mano pazistama, bet ji fb, jauciu tau foto nerodys... Kaip tik su kutosais ka tik dare, ir su kaspineliais... As gal surinksiu ir imesiu i pastuka.

Ka turi ir ko neturi pirsliai daryt, cia zinai, nieks tikrai ir nepaprotins. Kaip matai, kas kaip susitaria.
Nuo senu laiku pirsliu rupestis buvo visa svente nuo... iki. Dabar gi pas kiekvienus vis kitaip.
Dovaneles is tikruju yra jaunuju paroblema, bet mano yra labiau simbolines, kaip sventes uzbaigimo momentas ir tiek. Jos nera privalomos pirsliams.
Faktas tas, kad reik kuo daugiau kalbet su jaunaisiais - ko jie tikisi, ka jie isivaizduoja, nes kartais vienu ir kitu vazduotes smarkiai prasilenkia... Be to kaip tarkim mano atveju - yra sveciu, norinciu padaryt kai kuriuos dalykus ir pan.
Atsakyti
laba

vakar gavau taip ilgai lauktas sukneles, ir ka istiko sokas sad.gif dideles abi, viena net gerais dviem dydziais doh.gif bet siandien jau isveziau siuvejai, kai sueme, kaip turetu atrodyt tai pasaulis atrodo nusvito biggrin.gif blush2.gif ir gavosi kita beda abi atrodo graziai ir nebezianu kuria reiks issirinkt biggrin.gif

pintine vakar narpliojau, meginau puost bet nezianu ar graziai gavosi ax.gif geda rodyt biggrin.gif

ryt meginsiu vaziuot uzsisakyt puokste, noriu su frezijom, bet labai brangu su jom. o kaip jus darot ar derinates puokste prie aprangos ar prie pulko? g.gif
Atsakyti
Merginos, dar reikia jūsų pagalbos-bandau susidėlioti scenarijų -kaip jūs darote, kada būna dovanų teikimas , jau užkandus ar iškart atvykus?

Ir kada komendantus renkant-irgi prieš valgant ar jau po?

Gal kas turite pasižadėjimų tortui didesnį skaičių pasižadėjimų? Nes vienam scenarijuj radau, bet ten mažai, visiems svečiams neužteks ax.gif
Atsakyti
Oi, mergikes, atbegu pas jumi pasidziaugti bigsmile.gif Gavau siandien savo suknute, nu pasimatavau, tai kaip nulieta thumbup.gif Dydis idealiai atitinka, tik per (.)(.) galetu but placiau, kad galeciau po koki greifruta isidet blush2.gif lotuliukas.gif nes mazoki atrodo, bet kaip nors biggrin.gif Na, bereikalo pergyvenau, kai uzsidejau, tai net neprimena jaunosios suknutes schmoll.gif bet pati sau patinku blush2.gif ir bateliokai labai tinka thumbup.gif zodziu, laimes pilnos kelnes, dabar reik auskarus derinti. Ziulyte, visai noreciau modeliuku paziurineti 4u.gif

QUOTE(GiLuVa @ 2012 04 24, 17:01)
jau isveziau siuvejai, kai sueme, kaip turetu atrodyt tai pasaulis atrodo nusvito biggrin.gif blush2.gif  ir gavosi kita beda abi atrodo graziai ir nebezianu kuria reiks issirinkt biggrin.gif

pintine vakar narpliojau, meginau puost bet nezianu ar graziai gavosi ax.gif  geda rodyt biggrin.gif

Nu va, kaip smagu thumbup.gif rodyk abi, prabalsuosim lotuliukas.gif

Sita ir rodykis ax.gif As sian pridejau prie suknios savo pintine, tai man grazu ir nepuosta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Smalsute2 @ 2012 04 24, 17:09)
Merginos, dar reikia jūsų pagalbos-bandau susidėlioti scenarijų -kaip jūs darote, kada būna dovanų teikimas , jau užkandus ar iškart  atvykus?

Ir kada komendantus renkant-irgi prieš valgant ar jau po?

Gal kas turite pasižadėjimų tortui didesnį skaičių pasižadėjimų? Nes vienam scenarijuj radau, bet ten mažai, visiems svečiams neužteks ax.gif

Man kazkaip logiskiausia pries sedant uz stalo padaryti sveikinimus ir dovanu teikima 4u.gif

Komendantus kiek veliau, pirma papasakosim kur buvom, pakelsim tosta uz jaunosius, tada uz tevelius, uzkasim ir rinksim valdzia manau.

As radau kazkiek pastuky, bet ne prie scenariju, o kazkaip atskirai gal pazadu korteles vadinosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 04 24, 17:55)
Oi, mergikes, atbegu pas jumi pasidziaugti  bigsmile.gif Gavau siandien savo suknute, nu pasimatavau, tai kaip nulieta  thumbup.gif  Dydis idealiai atitinka, tik per (.)(.) galetu but placiau, kad galeciau po koki greifruta isidet  blush2.gif  lotuliukas.gif  nes mazoki atrodo, bet kaip nors  biggrin.gif  Na, bereikalo pergyvenau, kai uzsidejau, tai net neprimena jaunosios suknutes  schmoll.gif bet pati sau patinku  blush2.gif ir bateliokai labai tinka  thumbup.gif  zodziu, laimes pilnos kelnes, dabar reik auskarus derinti. Ziulyte, visai noreciau modeliuku paziurineti  4u.gif

Nu va, kaip smagu  thumbup.gif  rodyk abi, prabalsuosim  lotuliukas.gif
Sita ir rodykis  ax.gif  As sian pridejau prie suknios savo pintine, tai man grazu ir nepuosta  biggrin.gif

uchu kaip smagu thumbup.gif
as ir kai parsinesiu is siuvejos sukneles sokinesiu is laimes ax.gif o jums pasirodysiu kai pataisys, nes dabar be rysio atrodo ax.gif

noreciau gauti pastuko slaptazodi, galima ? ten tada ikelsiu foto kaip atrodau ir su netaisytom sukniom biggrin.gif ax.gif

na enu nufotkinsiu kasika, galesit ispeikt tada bus negaila isardyt ax.gif blush2.gif
Atsakyti