Isvis JAV nebera jau ta valstybe, kad labai apsimoka vaziuot. Na jei norisi gyvenima kurt, tai kita kalba. Bet jei uzsidirbt, tai tikrai ne - $ krites, toli nuo LT.....
QUOTE(NORIKA @ 2012 09 06, 19:50)
O šiaip manau išvažiavus visai šeimai visai kita kalba būtų, ojei vienai su vaikais - tai vargo vakarienė laukia 

Butent - kai visa seima, tai ir darbus pasiderint gali, ir vaikus suziuret lengviau. O vienai su vaikais man rodos prapultis. Na as be vaiku, bet galvoju, kad kai turi, tai juk norisi jiems viska ka geriausia duot, o vargt ir dar juos vargint.... Realiai galvojant apie vaziavima galima ir kitoj temoj, kru JAV mamtytes plepa, pasiklaust kas domina, bet man rodos kazkur teko skaityt, kad normaliai vaika aprupint metam reikia $20 000 vienam vaikui (maistas, gyvenimas, bureliai, rubai ir tt). Tai kai minimuma uzdirbant tiek negauni, o dar kur kitos islaidos....
Man labai baisu yra ziuret kai cia suvaziuoja is Lotynu Amerikos zmones, prisigimdo vaiku ir gyvena is ju (na gauna food stamps, gal kazkokias busto lengvatas (buna section 8 rodos kai valstybe dengia kazkiek ar viska, bet dazniausiai butai tokie ir tokiuose rajonuose, kad nesinori ju imt), nezinau net is tikro). Ju toks mastymas, kad va vargstu, bet vaikai uzaugs ir mane islaikys senatvej