QUOTE(Liolio @ 2012 07 19, 23:09)
Oi apie medicina uk galiu labai daug plestis ir deja tik neigiamai. Bet cia tiesiog gal kaip kam pasiseka, su kokia situacija susiduria. As pati kosciu jau nuo sausio menesio, 4 antibiotiku kursai ir jokio pagerejimo. Dabar kas pora savaiciu temperatura pakyla. Tai rentgena sugalvojo tik po 5men dusulio padaryt, taip pat ir kraujo tyrimus... Jie nieko neparode, gydymas toliau neskiriamas, kiti tyrimai neatliekami, o mane ir toliau dusulys kankina... Kitas pvz. Vyra isveze su greitaja baisiu skausmu. Tai nuo sesiu ryto iki 5val niekas ligoninej net nepriejo apziuret. 5val vakaro jis pradejo dauzyt viska aplinkui nes kitaip negalejo nieko prisaukt ir nebegalejo kentet. Suleido morfijaus ir viskas. Tyrimai tik kita diena, rezultatas - be diagnozes isleistas po 3d namo. Dar vienas pvz - kai dukryte leliuke buvo paklausiau kiek vit D duot - atsakymas - Anglijoje vit D duot nereikia, nes jei kudikus buna 15min kambary kuriame yra langas tiek uztenka kad pasigamintu pakankama vit D doze... Ir galiausiai - siuo metu dukrytei jau savaite laiko skauda kelio sanari. Paskutinius tris rytus nebegali paeiti, kelias sutines dvigubai didesnis nei sveikasis. Sikart rentgena paskyre sekanciai dienai, bet rezultatai bus tik kita antradieni! Ir tai tik rentgeno. O jei jis nieko neparodys... Vaikas turi sitiek laiko kankintis ir neaisku kas bus toliau. Paskambinu daktarei i Lietuva, kuri mane net telefonu pakonsultuoja be jokiu kysiu, ji pradeda vardinti kokius tyrimus ir skubiai reik ir del jos kelio, ir del mano kosulio daryt, LT sako padarytume ta pacia diena... O cia visiskas ignoravimas. Nors sesk i lektuva siandien. Bet cis atrodo gal rytoj bus geriau, o ir liepos 30d skrydis cia pat. Uch, issiliejau, baisiai pikta as ant anglu nhs sistemos... Patys daktarai kaip zmones tai gal ir geri, bet pati sistema tragedija. Perskaiciau ir pagalvojau - kazkokia labai jau nesveikuoliska musu seima pastaruoju metu 
baisu tiesiog