QUOTE(Kina @ 2012 06 08, 10:35)
Zinokit, vienos mamos skaiciau,kad kepa silikonineje toj pailgoj formoj, bet as viena karta ir bandziau kepti labai skania, kaip Jus sakote sunkia duona su daug grudu, kurios virsus turi buti kietas, tai galiu pasakyti kad ta pailga forma netiko ir sugadino man duona, nes silikonas neislaike duonos svorio, atidarau orkaite ir ziuriu, silikonine forma isgriuvus i sonus, na taip issikraipe, nes ji minksta, o duona sutruko ir visai ne tokia gavosi ir ne taip iskepe...

formai nieko nebuvo ji netruko, nesusibraze, tiesiog ji duonos formos neislaike ir kaip Jums pasakyti,kad suprastumet na isvirto krastai...
tai va, jei apvazlioj keptumet jei tokia forma tiktu jusu duonai , gal ir tiktu
Papildyta:
QUOTE(Aelija @ 2012 06 08, 14:09)
Gal kas žinote, koks Samba tortinės aukštis?
3,5 l
skersmuo 30,7
aukstis 8,3
rankenos atskirai ta kur prisisega ilgis 55cm