Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(Pomona33 @ 2012 06 06, 22:25)
QUOTE(davija @ 2012 06 06, 21:39)

ai, cia kur seniau tokie platejantys buvo is Prabangos linijos, o Iso duo tokie lygus, pailgas malunelis?

Iso duo malūnėlis štai toks:
user posted image

O senas, kurį turiu ir labai džiaugiuosi šitas:

user posted image
Atsakyti
Gal kas žinot didžioJo Turbo Šefo aukštį ? Iš anksto dėkoju atsakiusiom:-)
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2012 06 07, 14:34)

jau as taip ir supratau. Sitas kaip Jus sakote senas kuri turite yra ne Iso duo senas, o "Prabangos" linijos, Iso Duo kitokia linija. As turiu Iso duo man asmeniskai patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ligita69 @ 2012 06 07, 16:37)
Gal kas žinot didžioJo Turbo Šefo aukštį ? Iš anksto dėkoju atsakiusiom:-)

Turbo kombainas su virvele tas aukstasis ne maziukas yra 730ml, skersmuo 10.8, aukstis 15,3.
Mazojo ausktis 9,2cm., skersmuo 10.8, talpa 300ml
O Quick Chef III aukstis 9cm, skersmuo 17,9, talpa 1,3l
Atsakyti
Visai pasimečiau tarp duoninių... doh.gif Išparduotuvėje visokios minimos: ir žalia, ir su lentele, ir su kažkokiu skirtuku... Kuo jos skiriasi, nes kataloge radau tik vieną? Kaži apie kurią geriausi atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2012 06 07, 19:23)
Visai pasimečiau tarp duoninių...

Tuo ir skiriasi, kad viena zalia, kaip paprastas bliudas tik uzsidengia, bet daug kam patinka, man asmeniskai jos forma nepatinka, per didele ant spinteles,bet joje ir pyragus ir visa kita laikyti galima, kita su pjaustymo lentele, vienom ji patinka, kitom joje pelyja duona, si duonine kaip ir surine-arba ja myli arba keikia, per viduri nuomoniu nera wink.gif)))) ir kita tosterine tokia pailga su skirtuku, kitom ji irgi nepatinka, o man ji superine , man joje nepelyja duona, ypac puikiai issilaiko prancuziskas batonas bei bandeles rugines, baltos (tos kur irgi tik viena diena laikosi), galima ir sausainius ir pyragus laikyti. Jos minusas,kad telpa tik vienas batonas cielas arba tik vienas duonos kepaliukas, as turiu ir sia ir su lentele, man abi patinka, ta su lentele daznai vedinti reikia, bei duona laikyti visose be maisiuku...zodziu cia daug visko prikalbejau dar galima rasyti ir rasyti, bet kiek mamyciu tiek nuomoniu, turit rinktis pagal tai kuri jums graziausia ir kokios reikia 4u.gif
Atsakyti
o tai kaip ten su tais malųnėliais,kuo skiriasi tie senesni nuo dabartinių iso duo,ar tik dizainas ar ir tas malimo mechanizmas
Atsakyti
Mechanizmas tai, manau, toks pat. Tik dizainas skiriasi ir dangtelio nera. As turiu 2 senasias prabangos ir dar 4 prieskonines prie ju. LaBAI jomis patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, kepu naminę ruginę duoną, galvoju ar kuri silikoninė forma tam tiktų g.gif Tešla tai būna sunki, be to, supylus į formą turi apie 5 valandas rūgti. Gal kuri mamytė kepanti duoną pasidalintų patirtimi dėl tų formų, nes iškepusi duonos pluta tai kieta būna, maišiukus praplešia įdėjus. Kažin formai nieko neatsitiktų, ar tam reikalui netinkama?
Atsakyti
Gal kas žinote, koks Samba tortinės aukštis?
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2012 06 08, 10:35)

Zinokit, vienos mamos skaiciau,kad kepa silikonineje toj pailgoj formoj, bet as viena karta ir bandziau kepti labai skania, kaip Jus sakote sunkia duona su daug grudu, kurios virsus turi buti kietas, tai galiu pasakyti kad ta pailga forma netiko ir sugadino man duona, nes silikonas neislaike duonos svorio, atidarau orkaite ir ziuriu, silikonine forma isgriuvus i sonus, na taip issikraipe, nes ji minksta, o duona sutruko ir visai ne tokia gavosi ir ne taip iskepe... doh.gif formai nieko nebuvo ji netruko, nesusibraze, tiesiog ji duonos formos neislaike ir kaip Jums pasakyti,kad suprastumet na isvirto krastai...
tai va, jei apvazlioj keptumet jei tokia forma tiktu jusu duonai , gal ir tiktu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aelija @ 2012 06 08, 14:09)
Gal kas žinote, koks Samba tortinės aukštis?

3,5 l
skersmuo 30,7
aukstis 8,3
rankenos atskirai ta kur prisisega ilgis 55cm
Atsakyti
Ačiū Pomona33, labai padėjote su atsakymu dėl duonos 4u.gif Mano nuogastavimai kad gali deformuotis pasitvirtino tada - silikoninės formos skirtos lengvesnei tešlai.
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2012 06 08, 14:55)
Ačiū Pomona33, labai padėjote su atsakymu dėl duonos 4u.gif Mano nuogastavimai kad gali deformuotis pasitvirtino tada - silikoninės formos skirtos lengvesnei tešlai.

Aš ruginę duoną kepu 5,7 l UltraPro 4u.gif Išeina nestora, minkšta pluta - tokia man ir patinka. Bandžiau kept silikoninėj, bet gavosi stora kieta pluta, tai daugiau nebekepu joje.
Ir dydis 5,7 l man pats tas, kepu iš 2 kg miltų 4u.gif
Atsakyti