QUOTE(mimoza:) @ 2012 10 01, 18:00)
Dekui uz atsakyma
o kokia tada pasiulytumet pietums ne sildymui mikrobangeje (turim darbe leksciu

)?
Jeigu norite 100% sandarumo rinkites Optimum dezutes, kataloge buvo jos elektri spalvos tokios svelnios, su vistom rinkinukai yra, dryzuotos ir t.t. jau kokia gausite;) jos yra kvadratines, tokios kaip norejote, nes sakete kad apvali Jums nepatogu, atrodo stai taip:

jos yra superines, galima i baseina imesti ir daiktai esantys dezeleje liks sausi, bei maistas esantis indelyje jums nepribegs i rankine.
Mikrobanginei skirtus indus turesite nesti "tiesiai", nes pro voztuvelius gali isbegti skystis, jau i rankine neisimesite.
Man dar asmeniskai labai patinka ir austriukai, mazos sumustiniu ivairios dezeles, jose galima nestis ir sumustini ir mesytes, ir zuvytes keptos ka tik norite.Tai variantai yra va tokie:

Cia didesnis variantas:

Galite net saldytuvo indeliuose nestis ar saldymo indukyje, jei jus norite tik kvadratines, variantu pilna:
Saldytuvo indeliai:
Saldymo indeliai, tinka ir siaip naudoti:
Papildyta:
man nemaiso ir apvalus indas, todel labai naudoju ir siuos, misraine isideti i darba, kepta vistyte ir pan.:

I siuos mazuosius kokio padaziuko, ar marinuotu mini agurkeliu:
Variantu pilna, rinkites forma, spalva, ir tai ka norite nestis!
Man labai patinka visi mikrobangines indai, niekada neprisipyliau nesdamasi, nemaskatuoju juk indu eidama, graziai susidedu ir be problemu darbe tiesiai i mikrobangine dedu ir sildausi, nereikia galvoti apie perdejima, leksteliu ieskojima ir pan.
Man labai patinka sie mikrobangines indai, turiu ju daug, visokiu formu, dydi renkuosi pagal tai koki maista nesuosi:

Bei nepakartojami indeliai kur dabar buvo paskutiniu metu pasirode iskarto su irankiais ant dangtelio ir asotelis toks zalias. Super!
Papildyta:
TW myletojos, paziurekite ka uzmaciau Vokietijoje!!!!!!
Mano mylimiausios dezutes biriems produktams geltonais dangteliais ir dar kokia didele dezele miltams!!!

geras!

Gal ir pas mus atsiras ka???