Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

Gal ir suris kaltas. Jei as nusiperku is ČIA parduotuviu ir man pelyja. Ten kazkokie per daug sviezus suriai, nedabrandinti g.gif Dar gali pelyti, jei retai naudojate, retai atidarote surine. Jei vienas supelijo, prieš kitą naudojimą reikėtų švariai išplauti sūrinę su actu, gerai išsausinti ir tik tada dėti naują. Gal ir šaldytuvas netinkamas lotuliukas.gif Būna ir tokių dalykų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(text @ 2012 10 12, 18:47)
BINATEC, gamina latviai

Parašiau pačiai į asmeninę dėžutę.

O dabar jau klausimėlis apie Tupperware. Gal čia yra ir tų, kurios platina?
Atsakyti
QUOTE(TEIL @ 2012 10 13, 18:16)
Gal čia yra ir tų, kurios platina?

yra. ir daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 10 13, 19:51)
yra. ir daug biggrin.gif

O perkančių tuomet yra? :-) Ar čia visos tik platina? :-)
Atsakyti
QUOTE(TEIL @ 2012 10 13, 20:56)
O perkančių tuomet yra? :-)

Yra ir perkančių mirksiukas.gif Tik konsultantės bendrauja kitoje temoje.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 10 13, 14:22)
Mažojoje ar didžiojoje? g.gif
Aš laikau mažojoje, vidurinėje lentynoje. Esu labai patenkinta, sūris minkštas thumbup.gif

Mažoji...
Atsakyti
Sveikos merginos, gal zinote kur uzsienyje galima butu pirkti Tupperware geromis kainomis? smile.gif
Atsakyti
Surines musu saldytuve net 2. Nesvarbu kurioje lentynoje tuo metu gyvena, bet nerasoja. Kitas reikalas duonine doh.gif matyt musu namuose perdregna.
Maciau isparduotuveje alegra prieskoniu maluneli analogiska dabartiniam isoduo akcijuojamam, todel noriu pasiteirauti siu skirtumus bei pranasumus. Kuri vertetu rinktis, ar tai tik skirtingi dizainai?
Dar domina ar vertas demesio surio peilis, ar isties toks stebuklingas ir prie sio nelimpa pjaustomas minkstas suris?
Atsakyti
tai gal kas pasidalins trukumais ir privalumais prieskoniu maluneliu g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TEIL @ 2012 10 13, 20:56)
O perkančių tuomet yra? :-) Ar čia visos tik platina? :-)

Jus klauskite kas Jus domina ir bus atsakyta biggrin.gif cia daug ir konsultanciu, bet daug ir siaip vartotoju, nuomoniu tikrai isgirsite ivairiu, tad nebijokite, atsakymai vien teigiami nebus wink.gif
Atsakyti
kad labai aptilus temele, nieks nelabai ir dalinasi blush2.gif , daugiau klausimu nei atsakymu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2012 10 15, 18:42)

lupipita, del prieskoniu maluneliu kazkada nesenai kalbeta buvo, visos kurios turi yra patenkintos, tik nera ka palyginti nes ju dizainas labiau skiriasi, o ne malimas todel manau ir tyli visos sia tema wink.gif
Papildyta:
lupipita,
va radau tau sena palyginima, bet cia apie senaji dizaina kalbeta buvo.

QUOTE(davija @ 2012 06 06, 21:39)
Man tai Iso Duo prieskoniu malunelis neblogas, bet senas tai zymiai geresnis, visu pirma, kad dangteli turi (patogu kai reikia paprieskoniuot tiesiai i puoda ar keptuve, i dangteli pamali ir tada pats malunelis neprisigaruoja ir nepridregsta), pats dizainas ir ergonomiskumas senojo zymiai geresnis.  4u.gif

Atsakyti