Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

ir as UZ surio maluneli - is nedidelio gabalelio prisitarpuoja pilnas indukas, kurio uztenka iv.patiekalams paskaninti thumbup.gif
Atsakyti
Zinoves, kuris didesnis - 8L fridgesmart, ar milzinas? O gal jaujieji ventsmart bus geru dydziu sausi?
Atsakyti
QUOTE(Joryte85 @ 2012 10 25, 16:30)
Zinoves, kuris didesnis - 8L fridgesmart, ar milzinas? O gal jaujieji ventsmart bus geru dydziu sausi?

milzinas 6 l
pagal forma indo, tai jis ilgesnis, bet siauresnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adryte07 @ 2012 10 25, 20:30)
milzinas 6 l
pagal forma indo, tai jis ilgesnis, bet siauresnis smile.gif

O aukstis?
Atsakyti
Jei neklystu tai milzinas berods aukstesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joryte85 @ 2012 10 25, 14:30)

Milzinas raso 11,7 cm;o 8l jeigu neklystu kaip ir 4,2l (tai pamatavus gaunasi 12,7 cm).
Atsakyti
Sveikos.Gal galit pasakyt kokie silikoninio kepimo pado ismatavimai? Na to naujo melyno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 10 28, 21:52)
Sveikos.Gal galit pasakyt kokie silikoninio kepimo pado ismatavimai? Na to naujo melyno  ax.gif

Man atrodo bus tokie patys kaip senojo g.gif ka jis kitokio dydzio?
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 10 28, 23:57)
Man atrodo bus tokie patys kaip senojo g.gif 

man ir taip atrodo.
Merginos, kurios prisimena mano istoriją su silikoniniu padėkliuku, tai noriu prajuokinti jus biggrin.gif Pirksiu lapkričio mėnesį dar vieną sau biggrin.gif Dabar jau būsiu rami ir laiminga lotuliukas.gif
Atsakyti
Dažniausiai kai tupperware indamas keičiama spalva, smile.gif išmatavimai paliekami tie patys g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite šį įrankį savo virtuvėje? kaip, ar pasiteisino, ar verta pirkti? Kalėdiniuose pasiūlymuose nuo 44sav. yra:

Ergonomiška riešutų gliaudyklė ir kauliukų išėmėjas tik 89 vietoj 99Lt. Kodas 5451
Atsakyti
gal kas turit koki elektronini katalogeli prekiu su aprasymais ir kainomis? ax.gif
Atsakyti