Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

Iki visiskos tyreles niekas nesutrins, tik elektrinis blenderis. Rankiniai prietaisai gabaliukus vistiek palieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adryte07 @ 2012 10 23, 10:39)
ir as UZ surio maluneli - is nedidelio gabalelio prisitarpuoja pilnas indukas, kurio uztenka iv.patiekalams paskaninti  thumbup.gif

O tas sutarkuotas suris tinkamas tik picoms ? Ar galima padaryti pikantishka misraine? Ar per smulkiai sutrina?
Atsakyti
As viskam naudoju viskam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2012 10 31, 20:44)
Sveikos, gal galite patarti, ko ieskoti is Tuperware vaikiskoms koselems trinti?

jeigu nereikia visiškai purios tyrelės, tai aš trindavau su bulvių grūstuve.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 10 29, 07:20)
man ir taip atrodo.
Merginos, kurios prisimena mano istoriją su silikoniniu padėkliuku, tai noriu prajuokinti jus biggrin.gif Pirksiu lapkričio mėnesį dar vieną sau biggrin.gif Dabar jau būsiu rami ir laiminga lotuliukas.gif

As puikiai atsimenu, gincijaisi iki nukritimo,kad nereikia tau keliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 10 20, 19:05)
*tikrai pakeis, nes pati keičiau vieną greitkratį.
**šaukit garsiai, gal kuri konsultantė kaunietė pagelbės mirksiukas.gif

o mano pazystama bando keistis silikonine kepimo forma, iplyso(beje mazai ir kepe), tai pasiskambinom i ofisa vilniuj, sake aprasyt kas atsitiko ir atsiusti pacia forma(parasyt, kad kliente).Ziuresim kaip jai seksis ir ar pakeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 11 01, 23:14)
As puikiai atsimenu, gincijaisi iki nukritimo,kad nereikia tau keliu  lotuliukas.gif

blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos,noriu paklaust zinanciu kaip vadinas tokia pjaustykle gelyte-dangtelis ant keksiuku virsaus?Ar ji atskirai parsiduoda ir kokia daugmaz kaina?
Trigubas pjaustukas yra silikoninis ar plastmasinis?
Ryziu induke mikrobangei ryzius palaidus ar pokeliuose virt?ir kiek vandenuko reikia?

Aciu uz atsakymus.
Atsakyti
dar noriu paklaust del plastikiniu iraniu(samtis,znyples,saukstai ir t.t.)ar galima naudot su karsciu,maisant karsta sriuba, is fritiurines isimt?
Salotu irankiams ar galima kontaktas su karsciu(saukstai,sakutes,mentele)?
aciu
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 10 31, 20:26)
As viskam naudoju viskam 4u.gif

O ar sutrina minkstesni suri. (Mes daznai Dvaro perkam, tai jis nera lb kietas ) ?
Atsakyti
Kokio turio yra indai virti ryziams ir koki kieki juose galima isvirt?Kokie atsiliepimai bandziusiu,ar pasiteisino?
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 11 05, 00:35)
Kokio turio yra indai virti ryziams ir koki kieki juose galima isvirt?Kokie atsiliepimai bandziusiu,ar pasiteisino?

as sekmingai naudoju dydiji inda tai verdu 350 ml ryziu ir 550ml vandens. 12 min 900w. palieku 5 ar daugiau pastoveti. bet pries tai labai gerai nuplaunu ryzius kol vanduo buna skaidrus. sekmingai pavalgo 4 suauge zmones

viena musu vadove sekmingai verda 800gr pakeli visa. supila pilna vandens ir verda 15 min. sekmingai jai pilnas puodas isverda - dar pati taip neisbandziau teisybe pasakius.
kitaip ryziu ir nebeverdu tiek valgymui tiek susiu gamybai man labai pasiteisino.

trygubas spaustukas yra plasmasinis,
nu samtis ir maisosi su karstu skysciu. menteles irgi naudoju keptuvese, znyples sekmingai dirba fritiurineje. visi galima tik nereikia juose palikti ju , pamaisei isemei ir padejai i sona nepalikti virti ar kepti keptuveje ar puode.

tiesa ryziai verdasi laisvi, na nebent yra kas vire pakeliuose ir jiems pavyko.
Atsakyti