Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(Lupita 77 @ 2012 05 09, 08:34)
Kadangi vyras žvejas, dedam pakankamai daug į šaldiklį, tai ir naudoju džiovykę, kad greičiau apvarvėtų: dedu nedaug stintų, pasuku ir į šaldymo dėžutes thumbup.gif

aaa... doh.gif o as galvoju kaip ja stintom galima panaudoti. Logiska, maziau vandens lieka, geriau saldosi thumbup.gif aciu!
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2012 05 09, 08:50)
kaip valote gertuves snapeli?  ax.gif

Man tai jie nevalomi biggrin.gif Viska isbandziau, bet po vaiku visokiu arbatu ir kompoteliu visvien viduj pajuode 4u.gif
Atsakyti
Dedu perlinių kruopų, sodos, šilto vandens ir stipriai paplaku thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

gal galite patarti kury inda isigyti mesos marinavimui ir darzoviu laikymui ,is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
kaip tik bus akcija marinavimo indui, o laikyti tinka bet kuris sandarus dubuo drinks_cheers.gif. Dažovėms- Fridgesmartai-geriausi namai thumbup.gif ir dydžių yra įvairių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lupita 77: 11 gegužės 2012 - 16:26
QUOTE(ssandraM @ 2012 05 11, 16:45)
sveikutes  4u.gif

gal galite patarti kury inda isigyti mesos marinavimui ir darzoviu laikymui ,is anksto aciu  4u.gif

Visas priklauso nuo to, ko jums konkreciai reikia. Fridgesmart indas skirtas darzovems saldytuve laikyti. O kepsniu deze - mesai marinuota, saldytuve kazka laikyti, transportuoti. Jie yra visiskai skirtingos paskirties indai, taigi ir patarti cia butu labai sunku g.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2012 05 11, 18:35)
Visas priklauso nuo to, ko jums konkreciai reikia. Fridgesmart indas skirtas darzovems saldytuve laikyti. O kepsniu deze - mesai marinuota, saldytuve kazka laikyti, transportuoti. Jie yra visiskai skirtingos paskirties indai, taigi ir patarti cia butu labai sunku  g.gif

as neturiu ne vieno Tupperware ,bet ruosiuosi isigyti ivariu,db belieka gerai apgalvoti kuriu man reikia blush2.gif noriu indeliu laikyti ir darzoves ir seip indeliu kitiems maisto produktams,likuciams laikyti mirksiukas.gif Fridgesmart kaip suprantu skirti darzovems ir vaisiams ane? g.gif o kurie butu geriausi kitiems maisto produktams? nes ju ziuriu ivairiu yra,kurie sandariausi? sakykite,o kuris skustukas geresnis? tas vertikalusis ar horizontalus? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Atsiprasau, kad isibroviau i jusu namuss, bet noriu patarimo. Kazkada pirkau kepimo akmeni. naudojau vos keleta kartu, paskui kazkaip prastovejo jis tvarkingai dezeje, nes neprilipo jis man. Vakar prisiminus issitraukiau, kepiau kepsnelius, kaip visada nustaciau temperatura, laika ir palikau. Kai orkaite pradejo pypseti, atejau isjungti ir ka - ziuriu suskiles tas kepimo akmuo sad.gif Kaip ten su ta garantija, kuri, neva tai, visam laikui g.gif
Aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Deja garantijos jau nebera, nes nebera ir kepimo akmenu pardavime. Del to jie ir isimtil is prekybos, kad daznai skyla. Reiskia jums nepasiseke, gal kur trinktelejote, gal ilgas stovejimas nepatiko, gal staigus temperaturu skirtumas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 05 12, 10:07)
Deja garantijos jau nebera, nes nebera ir kepimo akmenu pardavime. Del to jie ir isimtil is prekybos, kad daznai skyla. Reiskia jums nepasiseke, gal kur trinktelejote, gal ilgas stovejimas nepatiko, gal staigus temperaturu skirtumas buvo g.gif

biggrin.gif Prajuokinot biggrin.gif Nors nieko ir nesitikejau is tinklinio marketingo biggrin.gif Svarbu parduodant prikabint makaronu, kad garantija visam laikui, o paskui - sorry, nera prekes, nera ir garantijos biggrin.gif Nieko nepadarysi, yra durniu, tokiu kaip as, kur TW perka, yra durniu, kur Amway geria, yra tokiu, kur i MMM investuoja biggrin.gif Bet pabandysiu as visgi pirmadieni pakutenti atstovybe ax.gif
PS Niekur netrinktelejau, temperaturu skirtumo nebuvo, zinau kaip juo naudotis, tik jis man nepasirode toks stebuklingas, tai ir nenaudojau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 12 gegužės 2012 - 11:19
QUOTE(Milagra @ 2012 05 12, 12:16)
biggrin.gif Prajuokinot biggrin.gif Nors nieko ir nesitikejau is tinklinio marketingo biggrin.gif Svarbu parduodant prikabint makaronu, kad garantija visam laikui, o paskui - sorry, nera prekes, nera ir garantijos biggrin.gif Nieko nepadarysi, yra durniu, tokiu kaip as, kur TW perka, yra durniu, kur Amway geria, yra tokiu, kur i MMM investuoja biggrin.gif Bet pabandysiu as visgi pirmadieni pakutenti atstovybe  ax.gif
PS Niekur netrinktelejau, temperaturu skirtumo nebuvo, zinau kaip juo naudotis, tik jis man nepasirode toks stebuklingas, tai ir nenaudojau  cool.gif

As sita akmeni tiesiog dievinu, saugau kaip savo aki. Is tiesu labai daug kam jis skilo, net ir pacioms distributorems. Jis kazkaip ir nera tikras TW gaminys, tik ju uzsakymu darytas, pradzioje juos ir keite, nes is tiesu buvo labai daug broko, kreivi ir visokie sleivi. Del to ju gamybos is atsisakyta. Kitus gaminius daug maz keicia. Suprantu jusu pasipiktinima, bet ko gyvenime nebuna. Juk keraminiai daiktai isties daznai truksta ir niekur nesiskundziame, tai kuo kitaip su akmeniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 05 12, 15:00)
Juk keraminiai daiktai isties daznai truksta ir niekur nesiskundziame, tai kuo kitaip su akmeniu mirksiukas.gif

Bet perkant kitus keraminius daiktus, niekas mums "neburia", kad vos ne visam gyvenimui jis bus.
Cia gautusi panasiai, kai nusipirkciau koki televizoriu, jis man po menesio sugestu, o man atsisakytu ji pakeist, nes jie niekam tike buvo, tai juos visai isemem is prekybos. Ar saziningai tuomet prekybininkai elgtusi? Manau, kad ne.
Atsakyti