Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(dagli @ 2012 05 16, 19:33)
o kokių rūšių ryžius jame galima virti:
paprastus, plikytus ir t.t tikriausi tinka tik birūs, ta prasme ne maišeliuose? g.gif

aisku ,kad ne schmoll.gif as paskutini karta kaip tik ir viriau ryzius pokeliuose, apsiziurejau per velai,kad savo mylimu laukiniu ilgagrudziu nebeturiu, o saslykai jau kepa doh.gif pokelius paprastu ryziu prakirpau supyliau ir buvo liuks thumbup.gif birus birus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, salotas kai supjaustai, reikia permaišyti, tai kažkaip ranka nekyla metaliniu šaukštu makaluoti - bijau išraižyti Bake to basic dubenį. Reikėtų gal kokių šaukštų TW įsigyti maišymui ir kad patogiai į lėkštes įsidėt - patarkit Elegancijos ar Samba (šie susikabina, bet griozdiški kažkokie nuotraukose g.gif ), o gal tą juodą serviravimo šaukštą.
Atsakyti
Na jau na jau BTB dubens nuo nusibraizymo tai tikrai neapsaugosi, jis gi darbinis dubuo, jo tokia paskirtis. As jau taip visa isbraizius, kad net pusle issilupusi. Nors dabar jau labiau naudoju kita dubeni. Bet anksciau jis tikrai buvo darbingiausiais. Suprantu, kad serviravimo dubenis nuo issibraizymo saugoti reikia biggrin.gif
Atsakyti
man asmeniškai šitas patogesnis ir mielesnis. Susidedi skyrelius kaip pačiam patogu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutes,
Kas turite ledų formeles, gal galite pasidalinti atsiliepimais? ar tikrai geras daiktas (ar tikrai nevarva)? neturiu dar pati, o drauge klausia kas ir kaip, tad nenoriu apsimeluoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikau: 17 gegužės 2012 - 13:38
QUOTE(Monikau @ 2012 05 17, 14:37)
Sveikutes,
Kas turite ledų formeles,

kurias? vaikiskas ledu f., ar tas kur kubelius daryti? Abejos superines lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikau @ 2012 05 17, 15:37)
Sveikutes,
Kas turite ledų formeles, gal galite pasidalinti atsiliepimais? ar tikrai geras daiktas (ar tikrai nevarva)? neturiu dar pati, o drauge klausia kas ir kaip, tad nenoriu apsimeluoti  4u.gif

Turiu visas tuperware ledukų formas ir jos man patinka thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikau @ 2012 05 17, 14:37)
Sveikutes,
Kas turite ledų formeles, gal galite pasidalinti atsiliepimais? ar tikrai geras daiktas (ar tikrai nevarva)? neturiu dar pati, o drauge klausia kas ir kaip, tad nenoriu apsimeluoti  4u.gif

mes irgi turim, ir as labai patenkinta. vaikas kol suvalgo, tai viskas suvarva i vidu, del to man labai patinka, ir siaip patogu ir paprasta naudoti smile.gif
Atsakyti
Sakykit merginos, žirklės paukštienai kerpa ir kaulus?
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2012 05 17, 22:14)
Sakykit merginos, žirklės paukštienai kerpa ir kaulus?

smulkesnius tikrai taip, anti sukarpau kuo puikiausiai, ziurint kokie tie kaulai g.gif na as tiesa sakant per didyji slauneles kaula tikrai niekada nekerpu,kad nesugadinciau zirkliu, net nebandziau, nebuvo tam reikalo kirpti tiesiai per kaula, bet normalaus dydzio anti, vista visada be problemu sukarpau ir kaskart vis sakau:
kodel ju nenusipirkau anksciau doh.gif
man jos superines 4u.gif
Atsakyti
Ačiūkas už atsakymus, imsiu sau aš tas ledų formeles ir valgysim skaniai ir švariai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 05 17, 23:24)
smulkesnius tikrai taip, anti sukarpau kuo puikiausiai, ziurint kokie tie kaulai  g.gif  na as tiesa sakant per didyji slauneles kaula tikrai niekada nekerpu,kad nesugadinciau zirkliu, net nebandziau, nebuvo tam reikalo kirpti tiesiai per kaula, bet normalaus dydzio anti, vista visada be problemu sukarpau ir kaskart vis sakau:
kodel ju nenusipirkau anksciau  doh.gif
man jos superines  4u.gif

Noriu pasitikslinti, ar čia apie žalią vistą ar antį kalbat, ar apie jau iškeptas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vastulka: 19 gegužės 2012 - 11:46