Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

Ir apie akmens amzinybe niekas nekalbejo, kaip tik visur buvo kalbama, kad reikia saugoti, nes duzta ir skyla 4u.gif
Atsakyti
As labai puikiai atsimenu,kai perkant akmeni sake,kad tai vienintelis daiktas kurio nepakeis, nes pasirode,kad jie nekokybiski ir nebeturi isko pakeisti, sustabde ju gamyba, o paciom pirmom pasiseke,dar spejo pasikeisti. Mano tetai liepe laukti,gal kada atsiras "nauja linija" ju ir pakeis, tai ji gal 5 metus laike suskilusi ta akmeni, kol neperseniausiai susinervinus ismete doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2012 05 12, 12:16)
Bet pabandysiu as visgi pirmadieni pakutenti atstovybe  ax.gif
PS Niekur netrinktelejau, temperaturu skirtumo nebuvo, zinau kaip juo naudotis, tik jis man nepasirode toks stebuklingas, tai ir nenaudojau  cool.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif butu smagu suzinoti,kaip sekesi atstovybeje.

O akmuo man labai patinka, ir baisiai saugau, bijau,kad nesudustu, nes net neitariu kur reiktu toki daikta gaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2012 05 13, 06:33)
O akmuo man labai patinka, ir baisiai saugau, bijau,kad nesudustu,  nes net neitariu kur reiktu toki daikta gaut  ax.gif

Tada galėsite , jei turite draugų UK ar USA užsisakyti iš Čia

Prieš gerus penkis metus dalyvavau vakarelyje ir nusipirkau vieną akmeninę formą. Iki šiol atsidžiaugti negaliu. Nors dirba pas mane ji bent kartą per savaitę, bet jokių nusidevėjimo požymių. Neatsimenu kiek metų duoda jiem garantijos, bet konsultantė tada sakė, jog net jei pačiai išslystų iš rankų ir sudužtų, man ją pakeistų. Labai myliu TW, bet kartais jie su savo garantijom nusigrybauja. O gaila. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 05 12, 23:08)
As labai puikiai atsimenu,kai perkant akmeni sake,kad tai vienintelis daiktas kurio nepakeis, nes pasirode,kad jie nekokybiski ir nebeturi isko pakeisti, sustabde ju gamyba, o paciom pirmom pasiseke,dar spejo pasikeisti. Mano tetai liepe laukti,gal kada atsiras "nauja linija" ju ir pakeis, tai ji gal 5 metus laike suskilusi ta akmeni, kol neperseniausiai susinervinus ismete doh.gif

Prisimenu, taip pat kad perkant akmeni thumbup.gif sake, kad nekeis, schmoll.gif bet kad nekokybiski tikrai negirdejau g.gif , vis akcentavo, kad labai reikia saugoti temperaturu kaita, o kuo ilgiau naudoji tuo jis prisigeria riebalu ir geresne jo kokybe.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 05 12, 16:08)
Bet perkant kitus keraminius daiktus, niekas mums "neburia", kad vos ne visam gyvenimui jis bus.

Apie ka ir kalba drinks_cheers.gif

O man butent suoke apie garantija ir dar paklausiau kaip bus, jei ju nebebus, nes nuo pat pradziu buvo akcentuojama, kad ju labai mazai kazkodel, tai paaiskino, kad pakeis i analogiskos vertes kita daikta.

PS dar neskambinau, nebuvo labai laiko. Pasidalinsiu informacija smile.gif
Atsakyti
noreciau suzinoti apie inda virti ryzius mikrobangineje. ar tikrai vertas demesio sis indas? ar tai pinigu svaistymas?
Atsakyti
QUOTE(Sneznaja @ 2012 05 16, 00:24)
noreciau suzinoti apie inda virti ryzius mikrobangineje. ar tikrai vertas demesio sis indas? ar tai pinigu svaistymas?

Man tai jis patinka thumbup.gif Iš pradžių taip pat žiūrėjau skeptiškai, bet kai pradėjau naudot jį, tai ryžių daugiau puode ant viryklės ir nebeverdu schmoll.gif Pvz., šašlykėlį kokį kepi ant griliaus, nereikia lakstyt į virtuvę maišyt ryžių ir žėt ar neprisvilo, neišbėgo... Ar pietus gaminant namuose, kepuosi kepsnius, o ryžiai mikrėj verda, per 12min gatova biggrin.gif Įmetei į mikrę ir ramu t'skant tongue.gif Arba išsiverdu aš mikrėj ryžius ir su visu indu vežuosi į gamtą. Ir dabar ta purpurinė spalvytėėėė wub.gif
Tik va dar aš neatradau, ką blogai padarau g.gif nes kartais jie man išverda birūs, o kartais būna košė-sulipę...???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daina323: 16 gegužės 2012 - 11:55
QUOTE(Sneznaja @ 2012 05 16, 00:24)

Galiu tikrai pasakyti,kad sitas puodas vertas grieko isleisti pinigus del TW. Negaliu juo atsidziaugti verdant ryzius,kuriu nereikia maisyti, ziureti ar neisbego ir pervire. Man taip patinka,kad as jame ir kitas kruopas verdu! Grikiai tokie pat birus ir superniai kaip servofikse, todel mano servofiksas tapo nebenaudojamas, nes i mikrobange ikisu ir gatava! thumbup.gif as labai juo patenkinta. Jei lieka ryziu su visu indu pasidedu i saldytuva, kai reikia isimu, atgal i mikrobangine ir pasildau viska kartu , nes salia dar sudedu pvz.koki saslyko likuti ar pan. ir nereikia nieko perdet, viskas kuo puikiausiai pasisildo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 05 16, 19:12)
koki saslyko likuti ar pan. ir nereikia nieko perdet, viskas kuo puikiausiai pasisildo  thumbup.gif

o kokių rūšių ryžius jame galima virti:
paprastus, plikytus ir t.t tikriausi tinka tik birūs, ta prasme ne maišeliuose? g.gif
Atsakyti
Sveikutės,

kaip atrodo žalias serviravimo centras? Ar jis naudingas?

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2012 05 16, 19:43)
Sveikutės,

kaip atrodo žalias serviravimo centras? Ar jis naudingas?

Ačiū

user posted image

pas mane visas žalias. Man naudingas terasoje ir gamtoje. Dar draugų būryje, kai visko po truputį pridedi: sūrio, lašinukų, pomidorų, agurkų ir t.t.
Atsakyti