Įkraunama...
Įkraunama...

Delimano indai

QUOTE(milana26 @ 2013 02 15, 19:17)

O gal kas turi delimano stalo irankiu rinkini? (ta, kur uz maximos lipdukus galima pigiau isigyti smile.gif

Man toki rinkini vyras nupirko, tai siaip stalo irankiai tikrai patogus, smagus, bet ir labai greit susibraize, net nepastebejom.... sad.gif ir nezinau, ar kempine patryniau ar su koki kitu irankiu perbraukiau ir liko tikrai negrazus dryziai. Nors naudojimui netrukdo, tik kad atrodo negraziai.
Atsakyti
Uz maximos lipdukus isigijome vaikisku indu rinkinuka, irankiu rinkinuka, puodelius ir desertines skutes. Kadangi neseniai naudojame per daug parasyti negaliu, bet is paziuros prekes tikrai kokybiskos smile.gif
Atsakyti
turiu wok ir grill keptuves,pora puodu turiu....nei labai girti nei peikti negaleciau...puodai nesvyla,pvz darant koki padaza ar verdant kose,lengvai valosi....
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2012 11 11, 20:37)
Apziurejau tuos indus, i porceliana net nepanasu, paprasta keramika, nekokybiska, su nelygumais, lengvai  nusivalo tas Delimano uzrasas, vos pirstu patrynus...

Pritariu as irgi ruosiausi visus indus virtuvej pasikeist,bet kai apziurejau man jie visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Hmm... gal as ne tokia priekabi... bet man indai labai patiko, ir sriubai labai fainos lekstutes ir lekstes grazios, ypac patiko torto lekste... Ir kaina tikrai nera didele... uz lekste 6-10lt, puodeliai po 6lt 4u.gif Kazkas minejo kad kasdienai galima ir papigiai nusipirkti, kad butu negaila dauzyti - nesamone. Gyvenam viena karta ir jei turi galimybe valgyk is indu kurie patinka, o ne kuo pigiau nupirkti "kad nebutu gaila dauzyti". Maistas turi teikti zmonems ne tik kalorijas bet ir malonuma. O malonumas priklauso 70proc nuo pateikimo, nuo indu grozio. Tik del skonio nesiginciajama 4u.gif Kazkam patinka tik balti, kitiems spalvoti, kitiems juodi indai... Sutinku, kad uz ta pradine kaina nieks nepirktu drinks_cheers.gif Kad ir jei nereikia tu indu irgi nera prasmes pirkti, bet jei naujakuriams ir dizainas patinka - tai manau puiki galimybe isigyti grazu indu komplekta. 4u.gif
Atsakyti
Man irgi sriubos patiko lėkštės, tik kažkaip aš jų nematau dabar maximose, pradžioj kaip pasirodė ir dingo, bet vistik koks jau ten porcelianas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 vasario 2013 - 21:06
Man kazkaip is pirmo zvilgsnio ir paciupinejimo parduotuveje nepatiko tie indai schmoll.gif Bet va savaitgali teko sveciuose is ju valgyti, tai labai malonus pasirode, tai susigundziau ir nusipirkau deserines leksteles. Na ir gailiuosi, atvirai pasakius - tikrai brokuotos jos... viena kreiva, kitos pavirsius nelygus, dar vienos tas porcelianas nelygiai pasiskirstes, tokie kaip dazai nuvarveje... Nezinau, gal cia tik man taip nepasiseke... Arba turi parduotuvej visas pakuotes ardyt ir ieskot be broko.

O va vaikiski irankiai ir torto rinkinys labai mieli smile.gif
Atsakyti
Na stalo įrankius naudojam, tai labai patenkinti kolkas, indaplovėje plaunasi puikiai, patogūs naudoti, ypač tos desertnės šakutės patinka šeimynai, kolkas smile.gif blizga, nors dar mažas ir laiko tarpas tą blizgesį vertinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 01 18, 14:29)
kazkaip galvojau vaikui tuos irankius nupirkt bet galvoju ar neper mazi? kokio amziaus vaikams juos perkat? nes maniskis jau prie dideliu priprates

draugė nupirko trimeciui o po to didysis (10 metų) irgi užsiprašė nes labai patiko. Šiaip tai iki 14 metų tikrai pirkčiau tokius įrankius, labai mieli jie wub.gif
Atsakyti
Turejom keptuve, tai greit susibraize schmoll.gif
Atsakyti
Gavau dovanu maza keptuvyte- nuo pirmos dienos kosmariskai svyla maistas, neimanoma gaminti, nebent jau visai riebaluose paskandini sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 08 02, 12:29)
Gavau dovanu maza keptuvyte- nuo pirmos dienos kosmariskai svyla maistas, neimanoma gaminti, nebent jau visai riebaluose paskandini sad.gif

šiai keptuvei reikia mažesnės kaitros, nes kitaip tikrai svyla - aš iš 9 padalų kepu ant 6-7 - kol radau tinkamą kaitrą, tai keptuvė net spalvą prarado doh.gif doh.gif doh.gif kitą kartą tokios jau nepirkčiau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti