Įkraunama...
Įkraunama...

Delimano indai

QUOTE(Milinga @ 2013 09 18, 11:25)
aš pirkau..man nereali  thumbup.gif malonumas kepti lietinius  ax.gif

Jus kai pasinaudosit kiek ilgiau parašykit ar vis dar taip pat malonu su ja kepti. blush2.gif
Lauksiu turbūt iki paskutinės akcijos dienos. Galvosiu pirkti ar ne. Nes reikia lietiniams keptuves, o daug pinigų nesinori leisti. rolleyes.gif
Atsakyti
Nu kažkaip keista. Lyg susigundžiau pirkti lietinių keptuvę, bet nei vienoj Norfoj nerandu. doh.gif
Atsakyti
nusipirkau lietiniam, tai neimanoma pakepti baisei kimba. gaila ismeciau ceki, nei nepagalvojau kad toks s... bus. nesu turejusi dar tokios blogos keptuves.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 10 09, 00:01)
nusipirkau lietiniam, tai neimanoma pakepti baisei kimba. gaila ismeciau ceki, nei nepagalvojau kad toks s... bus. nesu turejusi dar tokios blogos keptuves.

Nieko sau. doh.gif O aš jau rimtai galvojau pirkti. Vis tiek naudosiu nedaug, tai galvojau kurį laiką patarnaus.

Dabar teks dairytis kitos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 10 08, 21:39)
Nu kažkaip keista. Lyg susigundžiau pirkti lietinių keptuvę, bet nei vienoj Norfoj nerandu. doh.gif

Aš irgi noriu pirkti lietinių keptuvę, bet negavau nei vakar, nei šiandien jos paklausi prekė ...
Atsakyti
QUOTE(perla30* @ 2013 10 09, 19:35)
Aš irgi noriu pirkti lietinių keptuvę, bet negavau nei vakar, nei šiandien jos paklausi prekė ...

Kad ir paklausi, bet vėl apėmė dvejonės ar verta. g.gif
Atsakyti
nusipirkau elektrinę keptuvę "Delimano firmos" su akcija Maximoje už 100 litų, tik nežinau ar ilgai keramika dengtas paviršius tarnaus, ka jūs manote apie šios kompanijos produkciją?
Atsakyti
aš per Top shop pirkau štai tokį prikaistuvį,
user posted image
Nežinau ar jie visi tokie, ar čia tik man brokaunas pasitaikė, bet juo visiškai nusivyliau verysad.gif
Susigundžiau reklama, kad kukurūzų košė neprisvila.Tai košė, kai maišai, nesvyla, bet visas keramikinis dugnas susibraižė. doh.gif Nei aš ten per jėgą braižiau, nei man ten prisvilę buvo, kad būtų reikėję gramdyti, tačiau ta vieta, kur su šaukštu ratu vis pamaišydavau, tai visa išsigramdė, per porą kartu. Tai kokybe esu nusivilusi, jei jau ta keramikinė danga tokia trapi, tai tuomet gal reiktų informuoti, kad košę verdant mediniu šaukštu maišyti reikia biggrin.gif bet tai būtų visiška nesąmonė doh.gif
Atsakyti
Vienos peikia, kitos giria, bet Norfoje akcininkų keptuvių nebėr. blink.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turi nusipirkusi Delimano Clarity rinkini sausainiams formuoti? Kokia jam tesla butu geriausia?
Atsakyti
Aš per tą Maximos akciją susipirkau visus indus (lėkštes, dubenis, puodelius), įrankių du komplektus, vaikiškus du rinkinius (ir indukus ir įrankius). Deja, viskas gražiai spintoj guli, nes dar neįsikėlėm į savo naujus namus.. Naudojami tik vaikiški indai ir įrankiai - puikūs absoliučiai. Į lėkštutes neįsigėrė jokios dėmės, neskilo; įrankiukai irgi kaip nauji, nors išplovus metu prie visų kitų įrankių ir į futliarą gražiai neguldau biggrin.gif
O anytai lygiai prieš metus dovanojom greitpuodį, tai puikiai viskas veikia, nors naudojamas tikrai dažnai (į savaitę 2-3 kartus) ir yra visai nesaugomas (anyta nieko netausoja doh.gif ). Manau indais nenusivilsiu, labai jie man elegantiški ir mieli ax.gif
Atsakyti
Gal kas turit sias?
http://www.delimano....ca_keptuve.html
ir
http://www.delimano....ve_intenso.html
Atsakyti