Įkraunama...
Įkraunama...

Delimano indai

Kaip gerai, kad yra ši temelė, jau nebepirksiu, o tai jau buvau užkabinus akis ant norfos akcijos.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(graži gėlė @ 2013 08 09, 10:20)
Kaip gerai, kad yra ši temelė, jau nebepirksiu, o tai jau buvau užkabinus akis ant norfos akcijos.
4u.gif

As irgi blush2.gif , gerai kad paskaiciau atsiliepimus
Atsakyti
turiu rinkini..tai puodai super,o keptuves man nepatinka kad greit aprudavo ir neina isplaut doh.gif bet gamint man tai netrukdo smile.gif bet kad neverti jie savo kainos tai faktas,tiesa juk duoda garantija 5 metai tai vis pasikeiti ir vsio biggrin.gif del vaikisku indu tai turejau mazylei nupirkus tai ji kaip stuktelejo su saukstu tai ta i keturias dalis skilo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
fuf, tikrai gerai kad cia uzsukau ax.gif
rytoj ruosiausi i norfa pirkti keptuves uz lipdukus...dabar dar pagalvosiu...
Atsakyti
isigyjau as keptuve ir dangti delimano vakar is norfos su lipdukais, maniau oij gaminsiu, bet o dieve!! vakar kepiau zuvi tesloje, tai gavosi....kazkokia sudziuvus, viduj lyg zalia..prazdioj pyliau maziau aliejaus, paskui daugiau, bet tas pats gavosi.. siryt kepiau mielinius blynus, ant mano paprastos metalines keptuves jie iskepdavo greitai, gaudavosi purus ir minkstuciai, na o ant delimano gavosi kaip anglys-suglebo, isore apdege kieta, o viduj zalia...
na kazkoks nesusipratimas arba as ja nemoku naudotis.... doh.gif
Atsakyti
4u.gif aciu uz pasisakymus. nebepirksiu keptuves
Atsakyti
Gal jau kas pirkote už Norfos lipdukus blynų keptuvę?
Atsakyti
Noriu paklausti, gal kas žino, ar Norfoje už lipdukus parduodamos keptuvės Delimano Felicita, tinkami naudoti ant indukcines kaitlentės, niekur nerandu aprašymo. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mes įsigijome dvi keptuves iš "Norfos" su lipdukais - 28 ir 24 cm skersmers smile.gif Didesniąją turiu jau šiek tiek ilgiau nei tris savaites, mažesnę įsigijau šiandien. Šiaip tikrai patenkinta, nes niekas neprikepa, lengvai išsivalo smile.gif
Aš aišku ir prižiūriu tas keptuves - plaunu tik su švelnia kempinėlės puse, naudoju tik medines menteles blush2.gif Nekišu dar karštų po vandeniu (su šituo jau buvau nesąmonių pridariusi su anksčiau turėtomis kitos firmos keraminėmis keptuvėmis doh.gif )
Žiūrėsim kaip naudosis toliau, bet kol kas tikrai labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti

i 
Diskusiją apie keptuves prašom tęsti atitinkamoje temoje.  Ši tema skirta Delimano indų aptarimui.
Atsakyti
vakar buvome pas mama, kadangi ji susigunde ir nupirko is norfos keptuve tai ja bandem:)
ka kepti be riebalu tai kepa gerai, gal dar ir troskinti tiktu...bet jei ipilsi alejaus tai...amen ax.gif bandem kepti varskecius, tai pradejo putoti alejus keptuveje g.gif
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2013 08 19, 10:31)
Gal jau kas pirkote už Norfos lipdukus blynų keptuvę?

aš pirkau..man nereali thumbup.gif malonumas kepti lietinius ax.gif
Atsakyti