Sakiau kad nebesesiu kitais metais bet atsiimu savo zodzius. Nes kiek pirkau sodinuku nei vienas neatitiko zadetos spalvos
Labai grazios visu gelytes
mano palanges visos irgi jau zydi. Motinos dienai isdovanosiu
Sakiau kad nebesesiu kitais metais bet atsiimu savo zodzius. Nes kiek pirkau sodinuku nei vienas neatitiko zadetos spalvos
o setos petunijos taaaaip graziai zydi, tiptop kaip parodyta tokios pacios
Tik idomios jos tokios pas mane - galvojau nesvyrancios, bet isstypo visos ~30cm ugio. Paskaitau ant pakelio - parasyta tinka visu tipu vazonams, reiskias gali buti svyrancios gali buti ne
ir tikrai pasodinau i kabanti vazona tai svyra kuo puikiausiai, o kitos paprastuose stovi sau
QUOTE(murmur @ 2012 05 03, 13:02)
Sakiau kad nebesesiu kitais metais bet atsiimu savo zodzius.
o as uzsikepiau atvirksciai pasiseti. nes seklyciu kad ir nedaug bet dygsta beveik visos. is 15 seklu turiu 13 augaleliu. kaina 3.30 pakutis na tai su zemem, alaus bokalais tarkim ~1.00 daigelis. bet maiso zemiu man dar uzteko ir kitiems reikalams. kitiems metams jau susikonspektavau kad reiks daug svyranciu pilnaviduriu. zydejimo atveju mano setos http://www.seklos.lt/get.php?i.15474 mamu dienai turetu pirmaji ziedeli parodyti. o pirktos senukuose jau zydi. bet jei pamascius kad pirkau daigeli ir sejau beveik ta pacia diena tai ner ko noreti
Mano berods tokios pacios, tik seklos pas mane uzsienietiskos ir pakelyje 40vnt buvo
tai jau zydi visos praktiskai
QUOTE(murmur @ 2012 05 03, 14:26)
Mano berods tokios pacios, tik seklos pas mane uzsienietiskos ir pakelyje 40vnt buvo
foto v studio
ir aisku pigiau kainavo tos 40 nei kad mano 15? o visos sudygo?
QUOTE(Freke @ 2012 05 03, 13:40)
labai tingiu fotkint
Pas mane va tokios seklos buvo:

Kainavo pakelis 6lt, is 40 seklu turiu kokius 36 daigelius. Tiksliai nepamenu, skaiciavau kazkada kad virs 30.
na aisku turetu buti tokios pat
o jos LT pirktos? ar is kokio ebay? nes ziu ebay tai po 25 seklas ir apie 1.49 svarus kaina plius siuntimas
o jos LT pirktos? ar is kokio ebay? nes ziu ebay tai po 25 seklas ir apie 1.49 svarus kaina plius siuntimas
Merginos jusu gelytes
.Oi kaip as gailiuosi,kad kitu spalvu ar pilnaviduriu nesejau
, nemaniau,kad sugebesiu uzaugint
,taip but smagu palanges ar terasa papuost ivairiais ziedeliais.... kitamet prisisesiu belekiek

QUOTE(Freke @ 2012 05 03, 13:52)
na aisku turetu buti tokios pat
as cia pas save netoli namu parduotuvej seklu pirkau. Dar buvo svyranciu, jau ten tokios ilgos ilgos ir tankios labai, bet pagailejau pinigu, seklos 12t kainavo
Ir pelargonijas tos pacios firmos pirkau, bet jos dar nezydi.
QUOTE(eturib9 @ 2012 05 03, 14:00)
kitamet prisisesiu belekiek
as irgi noreciau daugiau, bet jau netureciau kur sudet ju. Pavydziu kas turi siltnamius ir gali isnest ten geles
QUOTE(murmur @ 2012 05 03, 15:21)
as cia pas save netoli namu parduotuvej seklu pirkau. Dar buvo svyranciu, jau ten tokios ilgos ilgos ir tankios labai, bet pagailejau pinigu, seklos 12t kainavo
sake pirko moteris tai siemet vel atejo tokias pat pirkt nes labai grazios isaugo.
aniaaaaaaaaa??????????? reiks savo zalia stotele prazonduoti, nors ten ziauriai sunku nusigauti nes i rusi nusikele
as pervelai pasisejau
visgi pirmi metai lauko gelem
tai dar tik 2cm daigiukai
kasko letai auga,kazi ar gausis man kas
gal patrest jas galima?
QUOTE(murmur @ 2012 05 03, 14:26)
MUM PRAKTISKAI NEUZTENKA ZIEDU, PRASOM IR TEORISKAI PARODYTI
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2012 05 03, 14:40)
QUOTE(Freke @ 2012 05 03, 13:50)
o as uzsikepiau atvirksciai pasiseti. nes seklyciu kad ir nedaug bet dygsta beveik visos. is 15 seklu turiu 13 augaleliu. kaina 3.30 pakutis na tai su zemem, alaus bokalais tarkim ~1.00 daigelis. bet maiso zemiu man dar uzteko ir kitiems reikalams. kitiems metams jau susikonspektavau kad reiks daug svyranciu pilnaviduriu. zydejimo atveju mano setos http://www.seklos.lt/get.php?i.15474 mamu dienai turetu pirmaji ziedeli parodyti. o pirktos senukuose jau zydi. bet jei pamascius kad pirkau daigeli ir sejau beveik ta pacia diena tai ner ko noreti
o gal pavyks issaugoti motinines surfinijas ir veliau nusiskabyti daigelius prisaknydinimui
zodziu kol kas energijos uztaisas ohoho

O tai ka motinine per ziema islaiko? ir isaknidija kitiem metam ,ar as netaip supratau