Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės surfinijos- petunijos

QUOTE(329 @ 2012 07 01, 16:26)
Aš irgi šiemet pabandžiau pasisėti.Va kas gavosi,sode po langais

labai grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 07 02, 12:56)
Lietus pliaupia, o Jusu visu petunijos nuostabios wub.gif  wub.gif  wub.gif Mano tuoj puti prades...... doh.gif

joo, tas lietus tai į neviltį varo mad.gif rodos tik atsigauna gėlės po lietaus ir vėl jis pila verysad.gif aš net nufotografuoti normaliai negaliu, kad žiedai nukeipę nebūtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 06 29, 17:30)
labai nuostabus jusu mixsas. man kitas metais irgi reiks derinti balta su melina ar violetine. labai grazu. o lobelijas sejates ar perkat

Dėkui ax.gif
lobelijas sėjau ir petunijas t.p. violetines, sėklos parsiųstos buvo. nerandu to buteliuko su pav. ot doh.gif Žiauriai gaila, gal atkapstysiu .
Tos pilnavidurės pirktos ir baltos smulkiažiedės ir bakopos t.p.
QUOTE(smileja @ 2012 06 29, 18:35)
zydrunyte, pasakiškos gėlytės wub.gif spalvos kokios sodrios ir gražios wub.gif

Oi labai dėkui smile.gif
Žinot realiai tos didžiažiedės violetinės dar įspūdingesnės wub.gif Nu jos tokios kaip barhatinės wub.gif ir realiai jos dar labiau violetinės, niekaip nepavyksta perteikti spalvytės. Bandysim ar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrunyte: 03 liepos 2012 - 08:41
QUOTE(kuzdaite @ 2012 07 02, 12:56)
Vijoleta 20, pakalbekim ukiskai lotuliukas.gif Jusu petunijos, kai nudege nuo meslo, tai pesodinote ar ne ? Mano irgi apdege, kitais metais jokio meslo, tik nezinau, ar bekliudyti jas.... g.gif

Lietus pliaupia, o Jusu visu petunijos nuostabios wub.gif  wub.gif  wub.gif Mano tuoj puti prades...... doh.gif

kalbekim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip, persodinau i universalu substrata pirktini 4u.gif as tai perku maisais po 50-70ltr.
Atsakyti
Reikia paspalvinti tema sia lietinga diena 4u.gif bigsmile.gif
user posted image
user posted image

Baldai ir gelynai isdestyti taip del svarbios priezasties: yra labai mazu vaiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2012 07 04, 12:36)
Reikia paspalvinti tema sia lietinga diena 4u.gif  bigsmile.gif

kokia gražuolė 2-oje foto ant turėklo wub.gif gal pavadinimą būtų galima sužinoti ax.gif
Atsakyti
[quote=eLaura,2012 07 04, 12:36]
Reikia paspalvinti tema sia lietinga diena

Negaliu atsistebeti ziedu gausa thumbup.gif
Mano buvo labai panasi kaip antroj nuotraukoj ant tureklu, bet numete visus ziedus, ir tik lapai zaliuoja auga kaip ant mieliu..Ar tresiate kuom nors gelytes? Kaip daznai ir kokiom trasom? smile.gif Nu maniskes nekrauna ziedu nors tu ka ax.gif As jas nakciai visada inesu i prieangi, gal tai joms nepatinka..
Atsakyti
[quote=Pliauskyte,2012 07 04, 14:15]
[quote=eLaura,2012 07 04, 12:36]
Reikia paspalvinti tema sia lietinga diena

Negaliu atsistebeti ziedu gausa thumbup.gif
Mano buvo labai panasi kaip antroj nuotraukoj ant tureklu, bet numete visus ziedus, ir tik lapai zaliuoja auga kaip ant mieliu..Ar tresiate kuom nors gelytes? Kaip daznai ir kokiom trasom? smile.gif Nu maniskes nekrauna ziedu nors tu ka ax.gif As jas nakciai visada inesu i prieangi, gal tai joms nepatinka..
[/quote]
tręšiu ružavomis Kemiros trąšomis, kas antrą ar trečią laistymą, galtiesiog jos dabar apsilapojo, nepergyvenkit patręškit žydinčių gėlių trąšomis ir viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
Nezinau pavadinimo situ gelyciu. Pirkau Kalvariju turguje is pageriancios moteriskes, paskui tokias pacias dar pirkau mugeje prie Banginio balandzio pabaigoje. Stiprios labai, patiko ir man thumbup.gif
Ziedams sitos geriausios
user posted image

Dar tresiau raugintom dilgelem ir arvi trasom gelem:
user posted image
Dave drauge praeitais metais du pokus, tai ir naudoju blush2.gif
Papildyta:
P.S. Tresiu kiekvienakart, kai laistau doh.gif
Atsakyti
o kur nusipirkti tokių shultz trąšų?
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2012 07 04, 18:01)
o kur nusipirkti tokių shultz trąšų?