O nuskabytos ir i zeme ikistos virsuneles pas jus apvysta?Nes mano kazkaip idomiai.Pirma virsune buvau nuskabius petunijai ,isodinau i dregna substrata.Ji buvo nuvytusi ilgai,dabar jau matau,kad auga.Dabar kur nuskabiau surfinijos virsunes-jos nenuvyto,o petuniju skabytos nuvytusios
Kaip pas jus?

QUOTE(smala @ 2012 04 27, 15:02)
O nuskabytos ir i zeme ikistos virsuneles pas jus apvysta?Nes mano kazkaip idomiai.Pirma virsune buvau nuskabius petunijai ,isodinau i dregna substrata.Ji buvo nuvytusi ilgai,dabar jau matau,kad auga.Dabar kur nuskabiau surfinijos virsunes-jos nenuvyto,o petuniju skabytos nuvytusios
Kaip pas jus?

nuvysta ir vel prisikelia

mano saknydinta 03.13 siandien jau prazydo pilnumoje

QUOTE(smala @ 2012 04 27, 14:02)
Kaip pas jus?

reikia sudaryt šiltnamio efektą/sąlygas, užmaut polietileninį skaidrų maišiuką ar į mini šiltnamį

Gal jau kas bandot palikinet lauke ir per nakti petunijas? Nors turbut dar ankstoka...

QUOTE(esposa @ 2012 04 26, 20:04)
:kodel petunijos pasidaro kimbancios t.y kimba prie ranku kai skabau nuvytusius ziedelius 

Nieko tikrai joms nėra blogo ir nieko netrūksta

Su purškimu labai nepersistenkit, ypač jei tankiau auga ir ypač liepos-rugpjūčio mėn,ir dar vakarais, nes labiau tikėtina, kad galit greičiau pasigaut miltligę, kuri ir šiaip labai šitas gėles mėgsta.
QUOTE(zvejodukra @ 2012 04 27, 20:15)
Gal jau kas bandot palikinet lauke ir per nakti petunijas? Nors turbut dar ankstoka... 

Kai kurias palieku

QUOTE(Emila @ 2012 04 27, 22:17)
Nieko tikrai joms nėra blogo ir nieko netrūksta
Tiesiog tokios jos. Labiau lapai limpa, kai augalas labai nepalaistytas - kai matosi, kad nuo nelaistymo pavytę lapai. Palaistyti jie vis tiek šiek tiek limpa, nors mažiau, bet tai natūralu. 
Su purškimu labai nepersistenkit, ypač jei tankiau auga ir ypač liepos-rugpjūčio mėn,ir dar vakarais, nes labiau tikėtina, kad galit greičiau pasigaut miltligę, kuri ir šiaip labai šitas gėles mėgsta.

aisku

ta jau pastebejau

QUOTE(zvejodukra @ 2012 04 27, 20:15)

mano jau kokia pora savaiciu didzioji dalis siltnamyje gyvena, o yra jau ir lauke gyvenanciu yra istisomis paromis

Maniskes savaite kaip siltnamyje visa para- paauge jau ir puikiai jauciasi

Sveikutes
na ir as isnesiau keleta gelyciu i pavesine, ziuresim kaip joms seksis gyvent laukely

na ir as isnesiau keleta gelyciu i pavesine, ziuresim kaip joms seksis gyvent laukely

vau
kokios grazuoles
virsunele nulauziau o dabar is pazasteliu leidzia lapelius, ar reikes kai paaugs ir is pazasteliu nugnybti virsuneles?

virsunele nulauziau o dabar is pazasteliu leidzia lapelius, ar reikes kai paaugs ir is pazasteliu nugnybti virsuneles?