Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės surfinijos- petunijos

ETURIB9 grazuoles wub.gif
o cia mano grazuoles blush2.gif cia tokios buvo

user posted image
o cia dabar,kiek uzaugo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Nerealios bigsmile.gif wub.gif ka darete kad tiek ziedu? wub.gif ir kada seklytes sejote? Tresiate kuomnors g.gif Kiek daug klausimu iskilo toki grozi pamacius wub.gif nerealu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2012 04 28, 15:42)
Nerealios  bigsmile.gif  wub.gif  ka darete kad tiek ziedu?  wub.gif  ir kada seklytes sejote? Tresiate kuomnors g.gif  Kiek daug klausimu iskilo toki grozi pamacius  wub.gif nerealu  thumbup.gif

aciu 4u.gif kad kazko specialiai tai nieko nedariau,kalbejau su jomis,kai laisciau blush2.gif laistau su joms skirtoms trasoms.o pirkau jau mazdaug tokias jau vazonely kaip pirmam paveikslely gal buvo dar biski mazesnes ax.gif as ir pati stebejausi kad taip subujavo wub.gif
trasos tokios

user posted image
o geriausios trasos tai meile joms mirksiukas.gif
Atsakyti
nerealiai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
is pazasteliu skabyti nereik mirksiukas.gif
Atsakyti
[CODE]
QUOTE(garbane perliuke @ 2012 04 28, 17:50)
is pazasteliu skabyti nereik mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 04 28, 14:39)
ETURIB9 grazuoles  wub.gif
o cia mano grazuoles  blush2.gif cia tokios buvo

user posted image
o cia dabar,kiek uzaugo  blush2.gif
user posted image

nununuu,tiesiog zodziu pritruko pamacius. Va cia tai jau tikrai GROZIS thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
ETURIB9 mirksiukas.gif aciu
Atsakyti
Sveikutes o kai treset su daugiau azoto turinciom trasom del augimo, treset kiekviena laistima ar reciau?
Atsakyti
Kadangi mano dar visai nedideles pitunijos nusipirkau tris kupstelius didesnius, su gelytem, bet visas suskabiau ir dabar nzn ar gerai padariau sad.gifm gal reikejo palikti? Nors krumeliai nelabai dideli ir jie atrodo kaip kupsteliai g.gif gal kas patarimu mestels ka daryti kad jos issilapatotu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvejodukra @ 2012 04 27, 20:15)
Gal jau kas bandot palikinet lauke ir per nakti petunijas? Nors turbut dar ankstoka... g.gif

pas mane jau pora savaiciu kaip lauke smile.gif tokios sustiprejusios,tik kazko mazutes g.gif nu tikiuos dar viskas pries akis

cia tokiu groziu pasiziurejus,pavydas apima bigsmile.gif
Atsakyti
as i lauka irgi isnesiau, ana savaite, bet db zada atsalima, tai jauciu teks atgal i namus nest, ar jau ir palikt visam laikui?

pas mane lb daug vazonu tai nzn kaip cia db daryt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasilijus @ 2012 04 27, 09:55)
Gal kas Vilniuje pasidalintu petunijomis uz simboline kainyte  4u.gif ... lauksiu i az  4u.gif

galesiu pasidalint ataugomis, jei norit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smala @ 2012 04 27, 15:02)
O nuskabytos ir i zeme ikistos virsuneles pas jus apvysta?Nes mano kazkaip idomiai.Pirma virsune buvau nuskabius petunijai ,isodinau i dregna substrata.Ji buvo nuvytusi ilgai,dabar jau matau,kad auga.Dabar kur nuskabiau surfinijos virsunes-jos nenuvyto,o petuniju skabytos nuvytusios  blink.gif Kaip pas jus?

kai nuskabau ir isodinu i zeme tai stovi, poto nuvysta, kartais net atsigula ant zemes smile.gif , poto po biski stojasi ir auga man uztrunka apie 2-3 savaites tas ju prisaknidinimas, bet per ta laika pirgija 100% thumbup.gif
Atsakyti