Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės surfinijos- petunijos

QUOTE(esposa @ 2012 04 28, 14:39)
o cia mano grazuoles  blush2.gif

swoon.gif wub.gif thumbup.gif (be zodziu... biggrin.gif )
Atsakyti
Labukas,surfiniju ir petuniju myletojos,gal zinot kur galima nusipirkti siu gelyciu daigeliu,noreciau kabanciu pasisodinti balkone i pailga vazona,bet kiek esu macius tai niekur nera kabanciu tik paprastos,gal kas zinot kur vilniuj ju yra pirkt?aciu.
Atsakyti
QUOTE(tutita @ 2012 04 30, 11:10)
Labukas,surfiniju ir petuniju myletojos,gal zinot kur  galima nusipirkti siu gelyciu daigeliu,noreciau kabanciu pasisodinti balkone i pailga vazona,bet kiek esu macius tai niekur nera kabanciu tik paprastos,gal kas zinot kur vilniuj ju yra pirkt?aciu.

Tai kad Senukai, Ermitazas, turgus ir pan. uzversti svyranciomis surfinijomis, petunijomis 4u.gif
Atsakyti
Ilgai lauktas ziedelis, pirktinis is Ermitazo:
kazkada, o tikslaiu turbut 03.02 mes atrodeme taip:
user posted image
o siandien taip smile.gif
user posted image
Kvepia tikru kaimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
Mama ir dukra biggrin.gif Dukra saknydinta 03-13
user posted image
Papildyta:
Kazkada dejau foto sia
user posted image
o dbr sitaip atrodom biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 30 balandžio 2012 - 12:59
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 04 30, 13:58)
Ilgai lauktas ziedelis, pirktinis is Ermitazo:

KOks progresas,grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eturib9 @ 2012 04 30, 14:36)
KOks progresas,grazu  mirksiukas.gif

man patinka stebeti progresus 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
VIOLETA20 fainos pilnavidures wub.gif pas mus tokiu nemaciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 04 30, 15:31)
VIOLETA20 fainos pilnavidures  wub.gif pas mus tokiu nemaciau  verysad.gif

nu kas atsakys patyrusios, ar pilnavidures brandina seklas??? g.gif g.gif kazkur skaiciau kad nebrandina, nu bet ar gali buti tokios nenaudeles? lotuliukas.gif jei brandins, galesiu pasidalinti visomis seklytemis 4u.gif jei tik bus tu seklu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 04 30, 16:15)
nu kas atsakys patyrusios, ar pilnavidures brandina seklas??? g.gif  g.gif  kazkur skaiciau kad nebrandina, nu bet ar gali buti tokios nenaudeles?  lotuliukas.gif  jei brandins, galesiu pasidalinti visomis seklytemis  4u.gif  jei tik bus tu seklu  biggrin.gif  biggrin.gif

mano pernais augintos pilnavidurės petunijos sėklų nebrandino schmoll.gif
Atsakyti
Violeta, akivaizdus skirtumas bigsmile.gif thumbup.gif

mano mazutes per 10 dienu irgi truputi praplatejo-rytoj reikes dar reciau isdestyti smile.gif
user posted image
Atsakyti
kokios gelytes wub.gif tikra tiesa saule siluma ir meile daug ka padaro thumbup.gif

o kazi jei nuskinti petuniju virsune ji irgi isisaknydintu?

violeta o jusu petunijos svyrancios ar ne? ir ar jos virsuneles skintos? mano tai nemazos ale virsuniu neskyniau tai susimasciau jei nuzydi ir nuskini ziedeli. pats augaliukas auga 20cm tai ka vienkartines jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 04 30, 21:29)
kokios gelytes wub.gif tikra tiesa saule siluma ir meile daug ka padaro thumbup.gif

o kazi jei nuskinti petuniju virsune ji irgi isisaknydintu?
violeta o jusu petunijos svyrancios ar ne? ir ar jos virsuneles skintos? mano tai nemazos ale virsuniu neskyniau tai susimasciau jei nuzydi ir nuskini ziedeli. pats augaliukas auga 20cm tai ka vienkartines jos g.gif

visokiu turiu, bet daugumos raso kad svyrancios. Skabiau daugiau gal is sonuku, isaknydinimui. Nors buvo vienai kitai ir virsune nugnybiau, kai daug yra skirtingais laikais setos, skirtingai augo, tai sunku tiksliau - konkreciau kazka prisiminti. 4u.gif
Atsakyti