Įkraunama...
Įkraunama...

Taksai

sveiki ateinam ir mes pas jumi i temute:) 4u.gif priimsit kazin kokio pavadelio reik mazam dar taksiukui smile.gif aciukas
Atsakyti
Labas. Aš pirkčiau automatinį smile.gif
Sveikinu įsigijus taksiuką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rodnega: 24 liepos 2012 - 14:27
QUOTE(Rodnega @ 2012 07 24, 15:27)
Labas. Aš pirkčiau automatinį  smile.gif
Sveikinu įsigijus taksiuką  smile.gif

aciukas labai pagaliau isigijome
Atsakyti
QUOTE(xsmalsutex @ 2012 07 24, 16:20)
aciukas labai pagaliau isigijome

Sveikinu, puikus pasirinkimas thumbup.gif
Dabar prašom nuotraukų ir kuo daugiau 4u.gif
Atsakyti
o mums vakar metukai buvo user posted image smile.gif 4u.gif
Atsakyti
justemur, sveikinu tavo ciuckį su gimtadieniu birthday.gif Fainas ciuckis, tik fotkė tavo labai jau didelė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upė: 09 rugpjūčio 2012 - 12:23
QUOTE(Upė @ 2012 08 09, 13:23)
justemur, sveikinu tavo ciuckį su gimtadieniu  birthday.gif Fainas ciuckis, tik fotkė tavo labai jau didelė  mirksiukas.gif

tik dabar pamačiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justemur: 09 rugpjūčio 2012 - 16:18
Sveiki,
žinokit ir verkt jau norisi...kaip atpratint šunį,kuriam jau virš 1m-myžt ir ne tik,vos tik pasilieka vienas??? šiaip prašosi,kol kas nors namie-gali bele kiek nevestas iškentėt,mes tuo nepiktnaudžiaujam-vedam į lauką minimum 3k. bet vos tik užsidaro durys ir lieka vienas...supranta,kad blogai padaro,kai grižtam-aš jau iš jo elgsenos ir povyzos matau-kada pridirbęs būna. ir baram,ir papurčius esu-nieko. šiandien i snukį gavo kai grįžau.14val buvom lauke,pavaikščiojom,viską padarė. 15.30 išvažiavom,16val grįžus,radau visą komplektą. prieš 1m remontas padarytas,jau grindys keliose vietose iškeltos,kvapas jaučias. kiek pažįstamų turi šunis-nei pas vienus nėra tokios situacijos.
galvoju pradėt palikinėt jį vonioje,darys,bet bent ant plytelių,nes va šiandien valydama vėl pamačiau naują vietą kur iškelta. vonia pas mus didelė,su langu-tai nebus streso. arba kirba mintis narvą įsigyt
patarkit kas galit-kaip geriau pasielgt tokioje situacijoje
Atsakyti
Tik parašius-išlėkiau dukrą iš treniruotės parsivežt,dabar grįžau-vėl bala tyvuliuoja...
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2012 09 12, 15:49)
Sveiki,
žinokit ir verkt jau norisi...kaip atpratint šunį,kuriam jau virš 1m-myžt ir ne tik,vos tik pasilieka vienas??? šiaip prašosi,kol kas nors namie-gali bele kiek nevestas iškentėt,mes tuo nepiktnaudžiaujam-vedam į lauką minimum 3k. bet vos tik užsidaro durys ir lieka vienas...supranta,kad blogai padaro,kai grižtam-aš jau iš jo elgsenos ir povyzos matau-kada pridirbęs būna. ir baram,ir papurčius esu-nieko. šiandien i snukį gavo kai grįžau.14val buvom lauke,pavaikščiojom,viską padarė. 15.30 išvažiavom,16val grįžus,radau visą komplektą. prieš 1m remontas padarytas,jau grindys keliose vietose iškeltos,kvapas jaučias. kiek pažįstamų turi šunis-nei pas vienus nėra tokios situacijos.
galvoju pradėt palikinėt jį vonioje,darys,bet bent ant plytelių,nes va šiandien valydama vėl pamačiau naują vietą kur iškelta. vonia pas mus didelė,su langu-tai nebus streso. arba kirba mintis narvą įsigyt
patarkit kas galit-kaip geriau pasielgt tokioje situacijoje

pomada, pabandyk atsakymo pasieškoti ČIA 4u.gif
Atsakyti
Sveikos taksistės 4u.gif
Gal jau kažkada jūs aptarinėjot, bet nesupykit paklausiu dar kartą - kaip, kaip dažnai ir kuo valot taksiukam ausis? Maniškė nuolat jas krapštosi, kasosi, matyt giliau kas yra. Karts nuo karto paviršiui pavalom, bet gal taip per maža?
Atsakyti
Nevalau taksams aš ausų, esu mažei valius tik kai atvažiavo, o paskui ir nebereikėjo, švarios jos, tai bijau ir lįsti. Bet sako kai keli šunys yra tai išsilaižo vieni kitiems, gal dėl to. Turiu valymui tokį skystį
http://kaivana.lt/ep...products_id=360,
jį paprastai naudoju kai reikia didžiosioms ausis valyti.
Atsakyti