QUOTE(tany @ 2012 04 30, 14:12)
planuose dar reiketu kazkaip padaryti atskira kraniuka darzui, sako pigiau buna kubas vandens nes be kanalizacijos... gal kas turi toki ir zino ko reikia
?

Tikrai taip, skaičuojasi kaina be kanalizacijos, mes tokį turim ir pas mus lauke išvestas kranas, tai visa veja tuom vandeniu laistoma per laistymo sistemą, plius aš dar kai nebūna lietaus vandens prisipilu bačkas...mes jau kai namą statėm, numatėm dar vieną skaitliuką papildomai laistymui ir visokiem kitokiem buities darbam...pasiskambink kokiekms meistrams, pasiklausk, ar įmanoma dar vieną skaitliuką įsirengt ....pasijugsi žarną ir galėsi taip nebesitampyt

QUOTE(Asese @ 2012 04 30, 14:46)
Mes pirmais metais taip turėjom - man nepatiko, nes saulė atsisukdavo tik 10 val - vasarą gerai, bet pavasarį, kai daigus augini, norisi, kad saulė būtų kuo anksčiau ir kuo ilgiau.
Dabar perstatėm, kad būtų apšviestas visą dieną ir orientuotas dabar iš šiaurės į pietus. Taip geriau: rytinė ir vakarinė saulė (kai ji pati reikalingiausia), šviečia į ilgiausius šiltnamio šonus, o kai pati kaitra dieną, ji šviečia tik į galą ir temperatūra gaunasi tolygesnė
Jei yra galimybė rinktis, aš rinkčiaus senojo šiltnamio vietą
Dabar perstatėm, kad būtų apšviestas visą dieną ir orientuotas dabar iš šiaurės į pietus. Taip geriau: rytinė ir vakarinė saulė (kai ji pati reikalingiausia), šviečia į ilgiausius šiltnamio šonus, o kai pati kaitra dieną, ji šviečia tik į galą ir temperatūra gaunasi tolygesnė
Jei yra galimybė rinktis, aš rinkčiaus senojo šiltnamio vietą

ta orientacija būtų irgi iš šiaurės į pietus, bet tiek, kad rytinės saulutės nematytų, o gautų tik pietų ir vakarų (ilgoji pusė)

o kaip dėl tų lapų pageltimo, labai negerai? gal nuskint man juos ir nebesukt galvos, nes naujus leidžia tai normalius