Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

QUOTE(Lusasita @ 2012 04 27, 16:26)
nusipirkau...arbuzas Krimson svyt...atrinko pacius ankstyvuosius. arbuzo derejimas po 55 - 60 dienu raso .

Praeitais metais turėjau Crimson Sweet porą daigų šiltnamyje- jų derėjimas: 80-85 dienų, dydis- 10-12 kg. Nei vieno arbūzo nebuvo, net užuomazgų, bei patys augaliukai buvo neįspūdingi. Gal vasara netikusi buvo...gal Jums šiemet pavyks su jais? mirksiukas.gif
Atsakyti
Yerena, labai dekui uz komentarus. Pripirkau irgi visokiu, kokiu tik radau.

Per Martha Stewart laida maciau tokius mazus oranzinius moliugelius, virtus sirupe ir idarytus kremu. Gamindami minejo , kad labai kieta zieve. Rupi pabandyti, nes atrode labai graziai. Ir pamaniau, kad sitie maziukai gali buti tie Jack Be Little
Atsakyti
Sveikos, mano sugar beiby nei vienas nesikala, jau praėjo 5 d., ar jau neprasikals?? Nes kitos rušies prasikalė iš 15 sėklyčiu- 4. Kitos irgi tyli. Gal bandyt tiesiai į žemę, ar neverta?? Sėklas mirkiau pagal rekomendacijas.

Atsakyti
Crimson Sweet tik gavau nusipirkti,tai neskraidau iš džiaugsmo schmoll.gif At rodo,teks ir man seklyčiu prašyti blink.gif
Atsakyti
sudygo bigsmile.gif bigsmile.gif jėgelė. Dabar kol oras toks puikus būna šiltnamyje.
Atsakyti
Mano moliūgėliai, labai džiaugiuosi kad dar nepersodinau į lauką, nes žadas šią savaitę žada.
user posted image

O sniegiai irgi jau parodė galvutes drinks_cheers.gif
Džiaugiuosi kaip mažas vaikas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2012 04 29, 08:02)
Sveikos, mano sugar beiby nei vienas nesikala, jau praėjo 5 d., ar jau neprasikals?? Nes kitos rušies prasikalė iš 15 sėklyčiu- 4. Kitos irgi tyli. Gal bandyt tiesiai į žemę, ar neverta?? Sėklas mirkiau pagal rekomendacijas.

maniškiai sudygo tik tada kai ant vatos paguldžiau blush2.gif ant popierinio rankšluosčio matyt per kieta buvo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
daugumas 100 proc. oho biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 04 29, 19:41)
daugumas 100 proc. oho  biggrin.gif

taigi sakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 29, 21:16)
taigi sakiau  smile.gif

tikrai drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 29, 18:22)
Mano moliūgėliai, labai džiaugiuosi kad dar nepersodinau į lauką, nes žadas šią savaitę žada.

o kodėl jie tokie pageltę? g.gif
Atsakyti
pamiršau palaistyt :[ negalvojau kad taip greit jams vandenį...
Atsakyti