Bet jei auginsit šiltnamy, tai gal ir neverta ilgai jų ant palangės laikyt?..
jei puikiai jie ten jaučiasi, tai smagu ir žiūrėt į tokius augintinius
QUOTE(saintlina @ 2012 04 27, 10:06)
jei puikiai jie ten jaučiasi, tai smagu ir žiūrėt į tokius augintinius
Man vis abejoniu kelia, kai daug kur forumuose pasiskaitau, kad siltnaminiai ne tokie skanus ir derlius menkesnis
o man kaip tik atrodė, kad šiltnaminiai turėtų būti skanesni
Bet pati negaliu palyginti, šiltnamyje nesu nė vieno auginus.
Ai, ir Gaudvilė visad sako, kad lauke augančios daržovės skanesnės
Ai, ir Gaudvilė visad sako, kad lauke augančios daržovės skanesnės
Ar dar nevėlu būtų arbūzų pasisėt? Kaip greitai jie dygsta?
QUOTE(saulyte33 @ 2012 04 27, 09:33)
ne vėlu, pats laikas. Balandžio pabaigoj - gegužės pradžioj sėt reikia. Dygsta labai greit, pas mane per kelias dienas visi sudygo.
Aš sėjau per tris kartus.Vieni kove tai tie jau po kelis lapelius turi,kitus balandžio vidury-jau išlindo ir prieš 2 dienas vėl pasėjau.Pernai kai susėjau visus vienu kartu ,tai ir nokti pradėjo daug maž vienodai-valgyt nespėjom.O kai ilgiau pastovėjo tai skonis pasikeitė ,jau nebuvo tokie sultingi.Na gal čia ir nuo veislės priklauso,nežinau.
QUOTE(barboryte1971 @ 2012 04 27, 14:39)
Aš sėjau per tris kartus.Vieni kove tai tie jau po kelis lapelius turi,kitus balandžio vidury-jau išlindo ir prieš 2 dienas vėl pasėjau.Pernai kai susėjau visus vienu kartu ,tai ir nokti pradėjo daug maž vienodai-valgyt nespėjom.O kai ilgiau pastovėjo tai skonis pasikeitė ,jau nebuvo tokie sultingi.Na gal čia ir nuo veislės priklauso,nežinau.
Kada turi išdygti? Pasėjau, jau penkios dienos praėjo, niekas nevyksta. Sėsiu iš naujo.
as arbuzus auginau lysveje, bet buvau sukisus lankus ir uzdejus plevele, na padarius tuneliuka. bet toki "mizerna" - nesandaru, bet vis kazkiek ir dregme sulaikydavo ir nuo dideliu liuciu pasaugojo 
Beja, man pasiteisino tas dalykas, kad moliugai seti lauke uzderejo anksciau nei sodinti daigais. Tu kur sodinti daigais kazkodel buvo labai daug tusciu ziedu, gal jie taip suregavo i pasikeitusias salygas
bet paskui rudeniop uzderejo kaip reikalas.
Beja, man pasiteisino tas dalykas, kad moliugai seti lauke uzderejo anksciau nei sodinti daigais. Tu kur sodinti daigais kazkodel buvo labai daug tusciu ziedu, gal jie taip suregavo i pasikeitusias salygas
QUOTE(Tagete @ 2012 04 27, 14:53)
as arbuzus auginau lysveje, bet buvau sukisus lankus ir uzdejus plevele, na padarius tuneliuka. bet toki "mizerna" - nesandaru, bet vis kazkiek ir dregme sulaikydavo ir nuo dideliu liuciu pasaugojo 
Ar spėjo arbūziukai išsirpt?
QUOTE(saulyte33 @ 2012 04 27, 13:55)
taip spejo kuo puikiausiai.
QUOTE(Tagete @ 2012 04 27, 12:53)
o plėvelė buvo polietilieno ar agro
Kaip tada su laistymu jei iš polietileno stogas
QUOTE(rike @ 2012 04 27, 14:02)
o plėvelė buvo polietilieno ar agro
politileno. pas mane jis nebuvo sandarus - uzdengta ne iki pat apacios, tai pro apacia ikisdavau slanga arba laistytuva ir paliedavau. Arba atidengdavau. Biski gal terlione bet kai nekasdien tai nemaise man
Papildyta:
va turiu tokia foto, nekreipkit demesio i aplinka, cia musu pirmi metai, kai emem tvarkyti soda, tai viskas belekur ir belekaip,

na bet derlius dziugino