Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

jei puikiai jie ten jaučiasi, tai smagu ir žiūrėt į tokius augintinius smile.gif
Bet jei auginsit šiltnamy, tai gal ir neverta ilgai jų ant palangės laikyt?..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 27, 10:06)
jei puikiai jie ten jaučiasi, tai smagu ir žiūrėt į tokius augintinius  smile.gif
Bet jei auginsit šiltnamy, tai gal ir neverta ilgai jų ant palangės laikyt?..

Man vis abejoniu kelia, kai daug kur forumuose pasiskaitau, kad siltnaminiai ne tokie skanus ir derlius menkesnis g.gif bet i lauka, tai tikrai dar tokiems anksti schmoll.gif Du didziausius daigus pries savaite padovanojau. tai dabar like 9 dar didesni, nei tie padovanotieji. Einu apziuresiu siltnami-ar bus kur juos ten sukisti doh.gif
Atsakyti
o man kaip tik atrodė, kad šiltnaminiai turėtų būti skanesni smile.gif Bet pati negaliu palyginti, šiltnamyje nesu nė vieno auginus.
Ai, ir Gaudvilė visad sako, kad lauke augančios daržovės skanesnės unsure.gif
Atsakyti
Ar dar nevėlu būtų arbūzų pasisėt? Kaip greitai jie dygsta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 04 27, 09:33)
Ar dar nevėlu būtų arbūzų pasisėt? Kaip greitai jie dygsta? smile.gif

ne vėlu, pats laikas. Balandžio pabaigoj - gegužės pradžioj sėt reikia. Dygsta labai greit, pas mane per kelias dienas visi sudygo.
Atsakyti
Aš sėjau per tris kartus.Vieni kove tai tie jau po kelis lapelius turi,kitus balandžio vidury-jau išlindo ir prieš 2 dienas vėl pasėjau.Pernai kai susėjau visus vienu kartu ,tai ir nokti pradėjo daug maž vienodai-valgyt nespėjom.O kai ilgiau pastovėjo tai skonis pasikeitė ,jau nebuvo tokie sultingi.Na gal čia ir nuo veislės priklauso,nežinau.
Atsakyti
QUOTE(barboryte1971 @ 2012 04 27, 14:39)
Aš sėjau per tris kartus.Vieni kove tai tie jau po kelis lapelius turi,kitus balandžio vidury-jau išlindo ir prieš 2 dienas vėl pasėjau.Pernai kai susėjau visus vienu kartu ,tai ir nokti pradėjo daug maž vienodai-valgyt nespėjom.O kai ilgiau pastovėjo tai skonis pasikeitė ,jau nebuvo tokie sultingi.Na gal čia ir nuo veislės priklauso,nežinau.

Kada turi išdygti? Pasėjau, jau penkios dienos praėjo, niekas nevyksta. Sėsiu iš naujo. schmoll.gif O auginate arbūzus šiltnamyje? Moliūgus pernai auginau lauke, tai gerai jie man derėjo. smile.gif
Atsakyti
as arbuzus auginau lysveje, bet buvau sukisus lankus ir uzdejus plevele, na padarius tuneliuka. bet toki "mizerna" - nesandaru, bet vis kazkiek ir dregme sulaikydavo ir nuo dideliu liuciu pasaugojo ax.gif

Beja, man pasiteisino tas dalykas, kad moliugai seti lauke uzderejo anksciau nei sodinti daigais. Tu kur sodinti daigais kazkodel buvo labai daug tusciu ziedu, gal jie taip suregavo i pasikeitusias salygas g.gif bet paskui rudeniop uzderejo kaip reikalas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tagete: 27 balandžio 2012 - 12:55
QUOTE(Tagete @ 2012 04 27, 14:53)
as arbuzus auginau lysveje, bet buvau sukisus lankus ir uzdejus plevele, na padarius tuneliuka. bet toki "mizerna" - nesandaru, bet vis kazkiek ir dregme sulaikydavo ir nuo dideliu liuciu pasaugojo  ax.gif

Ar spėjo arbūziukai išsirpt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 04 27, 13:55)
Ar spėjo arbūziukai išsirpt? smile.gif

taip spejo kuo puikiausiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tagete @ 2012 04 27, 12:53)
as arbuzus auginau lysveje, bet buvau sukisus lankus ir uzdejus plevele, na padarius tuneliuka. bet toki "mizerna" - nesandaru, bet vis kazkiek ir dregme sulaikydavo ir nuo dideliu liuciu pasaugojo  ax.gif

o plėvelė buvo polietilieno ar agro g.gif
Kaip tada su laistymu jei iš polietileno stogas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2012 04 27, 14:02)
o plėvelė buvo polietilieno ar agro  g.gif
Kaip tada su laistymu jei iš polietileno stogas  g.gif

politileno. pas mane jis nebuvo sandarus - uzdengta ne iki pat apacios, tai pro apacia ikisdavau slanga arba laistytuva ir paliedavau. Arba atidengdavau. Biski gal terlione bet kai nekasdien tai nemaise man ax.gif
Papildyta:
va turiu tokia foto, nekreipkit demesio i aplinka, cia musu pirmi metai, kai emem tvarkyti soda, tai viskas belekur ir belekaip,
user posted image
na bet derlius dziugino
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tagete: 27 balandžio 2012 - 13:18