Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

Siek tiek spalvu i temuke is mano siltnamio wub.gif :

user posted image
Atsakyti
as pernai taip dariau - sodinau moliugus gale pievos, ir stengiaus neleisti lipti i darza, bet zarazos nepastebeti vistiek ant pupeliu uzlipo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aukse - be galo grazu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo užsklanda: 09 gegužės 2012 - 13:53
QUOTE(užsklanda @ 2012 05 09, 13:51)
as pernai taip dariau - sodinau moliugus gale pievos, ir stengiaus neleisti lipti i darza, bet zarazos nepastebeti vistiek ant pupeliu uzlipo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

buvo ir man pernai panasiai, cesnakai sunyko doh.gif kai moliugai augo neviena virkscia, tokiu siemet nesodinsiu, o jei taip augs genesiu be gailescio (kalba eina apie moliugus)

Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 09, 13:51)
Siek tiek spalvu i temuke is mano siltnamio  wub.gif :

cia arbuzas g.gif , kada pasetas g.gif
Atsakyti
Cia arbuzas Sugar Baby smile.gif Zydi dar vienas daigas. Kiti pumpurus krauna. Seta kovo pradzioj .
Atsakyti
Turiu klausimą merginos.Jei cukinijas ir moliūgus į lauką sodinsiu,tai ar jau laikas ar dar palaukt g.gif Cukinijas sėklomis,moliūgus daigais.Nesinori suvėlint,bet lakstyt paskui su agroplėvelėmis neturiu jokio ūpo.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 05 09, 15:55)
Turiu klausimą merginos.Jei cukinijas ir moliūgus į lauką sodinsiu,tai ar jau laikas ar dar palaukt g.gif Cukinijas sėklomis,moliūgus daigais.Nesinori suvėlint,bet lakstyt paskui su agroplėvelėmis neturiu jokio ūpo.

Dėl daigų- stebėkite prognozes- jei temperatūra ~10 C- augalai nustoja augti, tad nematau tikslo anksčiau sodinti ir juos "konservuoti" lysvėje. Aš savo rūšis persodinu į daržą tikrai po gegužės 15 d., kada alyvos peržydi- kiek metų stebėjau, tokiu laiku jau nebėra šalnų tikimybės. Tad spėja sunokti ir muskatinės moliūgų rūšys, kurioms reikia ir 130 dienų...Bet Jūsų teisė rinktis mirksiukas.gif ... o dėl cukinijų sėklomis- žemė turi būti šilta, nes kitaip- drėgnoje ir šaltoje lysvėje sėklos tiesiog supus.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 05 09, 15:55)

anksti dar.. rolleyes.gif
Atsakyti
O sakykit, kas auginat patisonus, ar išlenda pirma šaknelė. Nes pirmą kartą juos daiginau, bet lenda tik patys lapeliai, o juos padėjus ant žemės, pradeda leisti šakneles.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2012 05 09, 16:39)
Dėl daigų- stebėkite prognozes- jei temperatūra ~10 C- augalai nustoja augti, tad nematau tikslo anksčiau sodinti ir juos "konservuoti" lysvėje. Aš savo rūšis persodinu į daržą tikrai po gegužės 15 d., kada alyvos peržydi- kiek metų stebėjau,

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Aukse, koks grozis wub.gif maniejo arbuzu daigai dar nei vieni neislindo nei is ankscisu sodintu nei is veliau..kantriai laukiu smile.gif O moliugai jau savaite kaip sudyge, sodinsiu i lauka daigais.
Atsakyti

o as nekantriai blush2.gif sniegiu paieskojau zemese su degtuku atsargiai skirstydama nu ir radau beveik visus dar tunancius zemeje, bet jau baltai zalsvuojancius... tai gal gi isdigs biggrin.gif
Atsakyti
aciu lb saintlinai:) tikiuosi siemet pavyks uzsiauginti didesni derliu arbuzeliu, nes anais metais, arbuzeliai buvo tik dideliu greipfrutu dydžio, bet buvo baisiai skanūs:) dar ir melionus siemet bandysiu augint wub.gif jau lb lb visko uzsinoriu perskaičius šį forumą 4u.gif doh.gif
mano kitos rusies arbuzai irgi jau ziedelius krauna thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane perliuke: 09 gegužės 2012 - 17:13