Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

Man tai labai sunkiai dygsta Sniegiai. Tie, kur sukišau į žemę su mažytem uodegėlėm ir pastačiau ant palangės, taip ir neišdygo - supuvo uodegėlės.
Kurių nesupuvo, padėjau ant gyvatuko, tai iškišo galveles.
Tada vėl išnešiau į balkoną, bet, kol kas jie neskuba tikrojo lapelio leisti....
Kaži, jei jau jie tokie jautūsšilumai, ar pas mane sodyboj išgyvens, nes ten - LT sibiras g.gif
Atsakyti
As dali arbuzu sniegiu sodinau i zeme, dali daiginau ir tada kisau i zeme. Tie kur veliau sukisau i zeme sudygusius ant vatos, man taip pat dauguma supuvo. O tie kuriuos is kart i vazonelius, gal tik pora neisdygo.
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 05 11, 07:58)
Siandien paziuriu,ogi vienas moliugiukas aukstyn saknim isaugo  g.gif Ziople as matyt blodai sekla ikisau i zeme? blush2.gif Sukisau visas smailiuoju galu zemyn,tai gal dabar jas visas atkast ir perguldyt kitaip?
Gal todel taip ilgai ir dygsta.

Atkapstyk - man taip buvo. Gal per giliai pasodinai tada tikriausia jie nesupranta kur viršus kur apačia blink.gif Gal dar išgelbėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elia* @ 2012 05 11, 08:37)
Man tai labai sunkiai dygsta Sniegiai...

matyt, per šalta. Pas mane labai šiltai stovi, tai auga kaip ant mielių.
Atsakyti
sniegiai superiniai, ir sudygo puikiai ir auga labai gerai. diena siltnamyje, nakti namie
Atsakyti
Tai kad jie is smailiojo galo saknele leidzia, man tai problemos nesudarė...
gal ir per šaltai, bet jau šilčiau aš neturiu kur schmoll.gif
Stovi pietvalariniame balkone ant lentynos, kur aš dieną net langą uždarau, o naktį, kai turiu atidaryt (nu tada jau aš žūčiau, nes be oro neužmigčiau) biggrin.gif , apkloju visą lentyną pledukais .
Atsakyti
Zada salnas 1ad ir 2ad nakti jei nepasikeis prognozes, tai man rodos dar ankstoka ir seklas i zeme kist cukiniju, nors jeigu jos bus po zeme gal ir nenusals? kaip yra merginos?
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 05 11, 12:41)
Zada salnas 1ad ir 2ad nakti jei nepasikeis prognozes, tai man rodos dar ankstoka ir seklas i zeme kist cukiniju, nors jeigu jos bus po zeme gal ir nenusals? kaip yra merginos?

moliugu seklos pas mane jau darze sukistos ir agro uzdengta viskas. nemanau,kad kas atsitiks joms. nera cia tokios salnos, gal issala i zeme duotu g.gif pas mane darze priemolyje tik dar niekas nedygsta. gal ten ilgiau dygs viskas, nei kad vazonelyje...
Atsakyti
sVEIKOS, is dovanotoju Snieginiu man is 5 isdygo kol kas vienas tik, paprastai i substrata ikistas, bandziau 3 seklikes pamirkyti para augimo stimuliatoriaus tirpale, bet jie kol kas be gyvybes zenklu g.gif lauksiu 4u.gif ta viena mylesiu kaip savo akis kadaise lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
moliugus , cukinijas as siemet pirma meta susisodinai i indelius i siltnami,turiu tokiu senu braskiu ploteli tai uogos kai baigsis nupjausiu su zolepjove apdesiu siaudais iir i duobutes isodinsiu cukinijas,moliugus ,tai iki rudens po ju viskas supus ,beliks perkasti ir vel sodint ka nors.
Atsakyti
pas mane is dovanotuju 15 sniegiu isdygo 12, 2 neisdygo, 1 beplaudama nuleidau i kriaukles skyle doh.gif . visus para mirkiau, po to daiginau ant radijatoriaus. kadangi su jais migravau is vietos i vieta, tai ne taip greit tas uodegas iskiso. ir pastebejau, kad tu kuriu per ilgos ju islindo reikejo giliai neuzkast, nes pradejo skiltalapius po zeme skleist. gerai, kad atkasiau visus ir isgelbejau.

Bet kaip stipriai skiriasi ju kokybe nuo pirktiniu Crimson Sweet blink.gif , sakes. tie nupiepe tokie, lapukai maziukai. O sniegiu skiltalapiai tai ulala. ziuresim, kaip cia su jais bus. sokineju aplink, kaip vista apie kiausinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bundze @ 2012 05 11, 13:50)
pas mane is dovanotuju 15 sniegiu isdygo 12, 2 neisdygo, 1 beplaudama nuleidau i kriaukles skyle  doh.gif . visus para mirkiau, po to daiginau ant radijatoriaus. kadangi su jais migravau is vietos i vieta, tai ne taip greit tas uodegas iskiso. ir pastebejau, kad tu kuriu per ilgos ju islindo reikejo giliai neuzkast, nes pradejo skiltalapius po zeme skleist. gerai, kad atkasiau visus ir isgelbejau.

Bet kaip stipriai skiriasi ju kokybe nuo pirktiniu Crimson Sweet  blink.gif , sakes. tie nupiepe tokie, lapukai maziukai. O sniegiu skiltalapiai tai ulala. ziuresim, kaip cia su jais bus. sokineju aplink, kaip vista apie kiausinius smile.gif

Aha aš irgi lotuliukas.gif ryte į balkoną nutempiu, vakare kambarin ant palangės, kad tik daugiau saulės gautų wub.gif O jūs tuos sniegius paštu siuntinėjatės? Jeigu jau tokie geri tai ir aš noriu, bet šiemet tai jau pozdna verysad.gif Rekės kitais metais medžiot cool.gif
Atsakyti
Prieš kelias dienas pradygusius Sniegius pasodinau lauke.Nedengiau jokia plėvele, bus matyt kaip jiems seksis. Daug melionų, moliūgų, aguročių išsodinau daigais į lauką. Nuo kaitros pridengiau šakomis, ant viršaus uždėjom agrodangą. Dabar nėra super karšta, turėtų prigyti, o tada beliks tik augti. Veislių daug, įvairiausių. Kadangi tik sėklas ir pavadinimus teturėjau, reiks laukti vasaros galo, kad sužinoti ką auginau..
Atsakyti