Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

visgi temperaturos ateinancia savaite labai zemos, net dienom vos 13-14 laipsniu zada. Jauniems arbuziukams aiskiai mazoka.
As be birzelio nesodinsiu. Tegu lepinasi ant palanges.
Atsakyti
QUOTE(*Elia* @ 2012 05 11, 11:34)
Tai kad jie is smailiojo galo saknele leidzia, man tai problemos nesudarė...
gal ir per šaltai, bet jau šilčiau aš neturiu kur  schmoll.gif
Stovi pietvalariniame balkone ant lentynos, kur aš dieną net langą uždarau, o naktį, kai turiu atidaryt (nu tada jau aš žūčiau, nes be oro neužmigčiau)  biggrin.gif , apkloju visą lentyną pledukais .

na balkone tikrai peršalta, manau geriau namuose ant palangės, kur saulės būna

QUOTE(bundze @ 2012 05 11, 13:50)
Bet kaip stipriai skiriasi ju kokybe nuo pirktiniu Crimson Sweet  blink.gif , sakes. tie nupiepe tokie, lapukai maziukai. O sniegiu skiltalapiai tai ulala. ziuresim, kaip cia su jais bus. sokineju aplink, kaip vista apie kiausinius smile.gif

skirtumą ir aš matau - mano iš 7 Crimson, sudygo tik2, o ir tai varganai auga, o sniegiai ir sėti vėliau, jau 10 kart aplenkė ūgiu

QUOTE(Regila @ 2012 05 11, 15:04)
Prieš kelias dienas pradygusius Sniegius pasodinau lauke.

nu bet dar šaltoka mano galva laukan sodinti, vargšai Sniegiai - juk šalta jiems, šaknytės nesusiformavę. neveltui a.a. arbūzininkas sodindavo tik birželio pradžioj į lauką. gal geriauį šiltnamį reikėjo
Atsakyti
QUOTE(Velniuke @ 2012 05 12, 08:08)
nu bet dar šaltoka mano galva laukan sodinti, vargšai Sniegiai - juk šalta jiems, šaknytės nesusiformavę.

Jei padaryta kažkas panašaus į šiltlysvę ir daigas użdengtas, tai laisvai gali augti lauke. Nematau problemų tongue.gif
Atsakyti
Man Sniegis nesudygo nei vienas.
Gėda ir rašyt. blush2.gif
Gaila žiauriai. Laikau dar juos, net praskėliau kelias sėklas, jokio gyvybės ženko.
schmoll.gif
Ir atrodo viską dariau pagal nurodymus ir pamirkiau ir šiltai laikiau, bet jau dvi savaitės, tai matyt ir nesulauksiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 05 12, 08:35)
Man Sniegis nesudygo nei vienas.

negaliu patiketi blink.gif Seklas pati sejau ir visiems daviau lygiai tas pacias, is to paties maisiuko..
Dauguma mergaiciu raso, kad sudygo gerai, o ir pas mane pacia auga puikiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 12, 11:19)
Dauguma mergaiciu raso, kad sudygo gerai, o ir pas mane  pacia auga puikiai  g.gif

Sniegiai dygsta puikiai. Man viena sėkla išaugino net du daigelius... bet vieną "dvynuką" nugnybau, kad nesusipeštų beaugdami.. smile.gif
Atsakyti
Pas mane visi Nedvecko arbuzai isdygo, tik viena seklyte pati nugalabijau blush2.gif Netycia... Bet ir kitokie suseti neatsilieka. Apie sodinima laukan net nemastau be birzelio... nors maniskiai gal tinkam sodinti bus tik birzelio viduryje g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 12, 10:19)
negaliu patiketi  blink.gif  Seklas pati sejau ir visiems daviau lygiai tas pacias, is to paties maisiuko..
Dauguma mergaiciu raso, kad sudygo gerai, o ir pas mane  pacia auga puikiai  g.gif

QUOTE(Ex @ 2012 05 12, 10:30)
Sniegiai dygsta puikiai. Man viena sėkla išaugino net du daigelius... bet vieną "dvynuką" nugnybau, kad nesusipeštų beaugdami.. smile.gif

QUOTE(madmuazele @ 2012 05 12, 10:50)
Pas mane visi Nedvecko arbuzai isdygo, tik viena seklyte pati nugalabijau blush2.gif Netycia... Bet ir kitokie suseti neatsilieka. Apie sodinima laukan net nemastau be birzelio... nors maniskiai gal tinkam sodinti bus tik birzelio viduryje g.gif

Jaučiuosi tikra nevykėlė. verysad.gif
Svarbiausia, kad visa kita dygsta puikiai, ir moliūgai kelių rūšių ir cukinijos, o vat arbūzai ne. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 05 12, 08:35)
Gaila žiauriai. Laikau dar juos, net praskėliau kelias sėklas, jokio gyvybės ženko.
schmoll.gif
Ir atrodo viską dariau pagal nurodymus ir pamirkiau ir šiltai laikiau, bet jau dvi savaitės, tai matyt ir nesulauksiu verysad.gif

O tu seklas dregnai ir siltai laikai? g.gif Nes mano vienos labai greitai prasikale, o kitu reikejo palaukti...
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 05 12, 12:17)
Jaučiuosi tikra nevykėlė. verysad.gif
Svarbiausia, kad visa kita dygsta puikiai, ir moliūgai kelių rūšių ir cukinijos, o vat arbūzai ne. schmoll.gif

Jei paguos, pasakysiu, kad pas mane irgi nei vienas arbūzas neišdygo blush2.gif. Sesuo gavo kelias sėklytes, tai saintlinos žadėtų atsisakiau doh.gif , rezultatas sezonas be arbūzų verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(xaos @ 2012 05 12, 13:02)
Jei paguos, pasakysiu, kad pas mane irgi nei vienas arbūzas neišdygo  blush2.gif. Sesuo gavo kelias sėklytes, tai saintlinos žadėtų atsisakiau doh.gif , rezultatas sezonas be arbūzų verysad.gif .

g.gif jie turbūt vasada būna mažai daigūs...dėl to ir siūlomas tas daiginimas ant vatos , nes retai kuris prasikala...man iš 10 prasikalė vienas tas lietuviškasd , o sugar baby sudygo visi...
Atsakyti
ausrap dar nenusimink, nes maniskaiai is Saintlinos irgi tik pries pora dienu pasirode kol kas tik 2, o laukiau irgi pora savaiciu tikrai, taip kad kantriai laukiu toliau, likusiu biggrin.gif
Atsakyti