visgi temperaturos ateinancia savaite labai zemos, net dienom vos 13-14 laipsniu zada. Jauniems arbuziukams aiskiai mazoka.
As be birzelio nesodinsiu. Tegu lepinasi ant palanges.
QUOTE(*Elia* @ 2012 05 11, 11:34)
Tai kad jie is smailiojo galo saknele leidzia, man tai problemos nesudarė...
gal ir per šaltai, bet jau šilčiau aš neturiu kur
Stovi pietvalariniame balkone ant lentynos, kur aš dieną net langą uždarau, o naktį, kai turiu atidaryt (nu tada jau aš žūčiau, nes be oro neužmigčiau)
, apkloju visą lentyną pledukais .
gal ir per šaltai, bet jau šilčiau aš neturiu kur

Stovi pietvalariniame balkone ant lentynos, kur aš dieną net langą uždarau, o naktį, kai turiu atidaryt (nu tada jau aš žūčiau, nes be oro neužmigčiau)

na balkone tikrai peršalta, manau geriau namuose ant palangės, kur saulės būna
QUOTE(bundze @ 2012 05 11, 13:50)
Bet kaip stipriai skiriasi ju kokybe nuo pirktiniu Crimson Sweet
, sakes. tie nupiepe tokie, lapukai maziukai. O sniegiu skiltalapiai tai ulala. ziuresim, kaip cia su jais bus. sokineju aplink, kaip vista apie kiausinius 

skirtumą ir aš matau - mano iš 7 Crimson, sudygo tik2, o ir tai varganai auga, o sniegiai ir sėti vėliau, jau 10 kart aplenkė ūgiu
QUOTE(Regila @ 2012 05 11, 15:04)
Prieš kelias dienas pradygusius Sniegius pasodinau lauke.
nu bet dar šaltoka mano galva laukan sodinti, vargšai Sniegiai - juk šalta jiems, šaknytės nesusiformavę. neveltui a.a. arbūzininkas sodindavo tik birželio pradžioj į lauką. gal geriauį šiltnamį reikėjo
QUOTE(Velniuke @ 2012 05 12, 08:08)
nu bet dar šaltoka mano galva laukan sodinti, vargšai Sniegiai - juk šalta jiems, šaknytės nesusiformavę.
Jei padaryta kažkas panašaus į šiltlysvę ir daigas użdengtas, tai laisvai gali augti lauke. Nematau problemų

Man Sniegis nesudygo nei vienas.
Gėda ir rašyt.
Gaila žiauriai. Laikau dar juos, net praskėliau kelias sėklas, jokio gyvybės ženko.
Ir atrodo viską dariau pagal nurodymus ir pamirkiau ir šiltai laikiau, bet jau dvi savaitės, tai matyt ir nesulauksiu
Gėda ir rašyt.

Gaila žiauriai. Laikau dar juos, net praskėliau kelias sėklas, jokio gyvybės ženko.

Ir atrodo viską dariau pagal nurodymus ir pamirkiau ir šiltai laikiau, bet jau dvi savaitės, tai matyt ir nesulauksiu

QUOTE(ausrap @ 2012 05 12, 08:35)
negaliu patiketi

Dauguma mergaiciu raso, kad sudygo gerai, o ir pas mane pacia auga puikiai

QUOTE(saintlina @ 2012 05 12, 11:19)
Sniegiai dygsta puikiai. Man viena sėkla išaugino net du daigelius... bet vieną "dvynuką" nugnybau, kad nesusipeštų beaugdami..

Pas mane visi Nedvecko arbuzai isdygo, tik viena seklyte pati nugalabijau
Netycia... Bet ir kitokie suseti neatsilieka. Apie sodinima laukan net nemastau be birzelio... nors maniskiai gal tinkam sodinti bus tik birzelio viduryje

QUOTE(saintlina @ 2012 05 12, 10:19)
negaliu patiketi
Seklas pati sejau ir visiems daviau lygiai tas pacias, is to paties maisiuko..

QUOTE(Ex @ 2012 05 12, 10:30)
Sniegiai dygsta puikiai. Man viena sėkla išaugino net du daigelius... bet vieną "dvynuką" nugnybau, kad nesusipeštų beaugdami.. 

QUOTE(madmuazele @ 2012 05 12, 10:50)
Pas mane visi Nedvecko arbuzai isdygo, tik viena seklyte pati nugalabijau
Netycia... Bet ir kitokie suseti neatsilieka. Apie sodinima laukan net nemastau be birzelio... nors maniskiai gal tinkam sodinti bus tik birzelio viduryje 

Jaučiuosi tikra nevykėlė.

Svarbiausia, kad visa kita dygsta puikiai, ir moliūgai kelių rūšių ir cukinijos, o vat arbūzai ne.

QUOTE(ausrap @ 2012 05 12, 08:35)

O tu seklas dregnai ir siltai laikai?

QUOTE(ausrap @ 2012 05 12, 12:17)
Jaučiuosi tikra nevykėlė.
Svarbiausia, kad visa kita dygsta puikiai, ir moliūgai kelių rūšių ir cukinijos, o vat arbūzai ne.

Jei paguos, pasakysiu, kad pas mane irgi nei vienas arbūzas neišdygo

QUOTE(xaos @ 2012 05 12, 13:02)
Jei paguos, pasakysiu, kad pas mane irgi nei vienas arbūzas neišdygo
. Sesuo gavo kelias sėklytes, tai saintlinos žadėtų atsisakiau
, rezultatas sezonas be arbūzų
.

ausrap dar nenusimink, nes maniskaiai is Saintlinos irgi tik pries pora dienu pasirode kol kas tik 2, o laukiau irgi pora savaiciu tikrai, taip kad kantriai laukiu toliau, likusiu