Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

QUOTE(saintlina @ 2012 05 15, 18:18)
užtat ir rėkėm čia nuo kovo, kad sodint reik ne anksčiau balandžio pabaigos..
Jei auginsit šiltnamyje, galit bandyt jau i sodint ten, bet vistiek reiks agroplėvele dengt, nes naktim vis dar žada šalnas
O lauke - niekaip. Prognozės tikrai nežada orų, tinkamų nešt į lauką arbūzams. Laikykit indeliuose, gal bandykit jiems kokius pagaliukus įsmeigt, kad kabintųsi į jį, nes tokie jau turėtų ūselius leist - kai susivynios viens su kitu, bus problema atskirt.
O dėl žiedelių nieko baisaus, manau. Ne paskutiniai žiedukai, dar žydės  smile.gif  Va ar užmegs indeliuose, tai nežinau  smile.gif

Na matot, as sia tema atradau jau post-factum. Ant vokelio, kuriame buvo seklos buvo parasyta sodinti III-IVmen. as bijojau kad neisaugs, pasodinau IIImen smile.gif O jie zarazos visi isaugo ir dar kokie biggrin.gif
Del usu, geras patarimas, aciu, bet as labiau del ziedu pergyvenau, na kazkaip reikia dar 2 sav iki birzelio datraukti. Beje, arbuzai as negaliu pasakyti kad labai istyse: stiprus ir stori kaip baravykeliai, vat melionai, tai cia kapec....
Atsakyti
bigsmile.gif pagaliau ir mano arbuziukai lenda thumbup.gif jau buvau praradusi vilti, nes nors ir mirkiau pagal visas instrukcijas, laikiau ant dregnos marles, taciau neiskiso nosyciu. Vis del to pasejau i indelius ir siandien jau antras nedrasiai nosyte kisa bigsmile.gif
Uztat nustebino moliugu daigu kupstai lysveje blink.gif Ziema per didziausius salcius ir i sniego pusnis ismeciau pradejusius gesti moliugus, o tai pasirodo jiems visai nepakenke, seklos kuo puikiausiai issilaike ir visos dygsta. Pas mus uzpraeita nakti didele salna buvo, palikau juos neuzdengtus, nes vis tiek ruosiuosi rauti is ten, kur pridyge, bet nustebino tai, kad jiems salna nei motais buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2012 05 15, 18:35)
Pas mus uzpraeita nakti didele salna buvo, palikau juos neuzdengtus, nes vis tiek ruosiuosi rauti is ten, kur pridyge, bet nustebino tai, kad jiems salna nei motais buvo  blink.gif

Dabar jau negalesi rauti biggrin.gif
Atsakyti
Iš lietuviškų turiu viena normalų kitą,tokį truputį susisukusį daigą,bet tik skilčialapiai tėra dar
Na vistiek viliuosi užaugint nors du arbūziukus
Atsakyti
Mano irgi dar mažiukai, nepalyginsi su Saintlinos, matyt žemaitišku būsu persiėmė - neskuba niekur g.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2012 05 15, 19:35)
bigsmile.gif  pagaliau ir mano arbuziukai lenda  thumbup.gif  jau buvau praradusi vilti, nes nors ir mirkiau pagal visas instrukcijas, laikiau ant dregnos marles, taciau neiskiso nosyciu.

Piuku thumbup.gif
Aš irgi noriu pasidžiaugti. Mano (Saintlinos dovanoti smile.gif) irgi šiandien nosytes iškišo. 2 savaites tinginiavo, nusprendžiau, kad sodyboje (pas mama buvo) jiems per šalta, parsivežiau sekmadienį į namus, šiltai vonioje padėjau... o šiandien visi su nosytėm thumbup.gif . Negaliu atsidžiaugt ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Sakykit ar jau galima seti i lauka moliugų seklytes? g.gif Ir kiek laiko brinkinat vandenyje jas? g.gif
Nemuškit skaudžiai,nes temos neskaičiau visos,tik kelis paskutinius puslapius. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2012 05 16, 08:09)
Sveikutes  4u.gif
Sakykit ar jau galima seti i lauka moliugų seklytes? g.gif Ir kiek laiko brinkinat vandenyje jas? g.gif

Aš vakar pasėjau, nebrinkinau 4u.gif . Manau kad galima. Kitą savaitę šiltus orus žada, alyvos jau žydi, turėtų būt gerai ax.gif
Atsakyti
as savaitgali paodinau i darza moliugus ir uzdengiau agro. Pries tai namie pamirkiau 12 val ir i dregna servetele isukus laikiau. tai kai kurie ir uodegyte iskist spejo. Kaip dygs, bus matyt. laikysiu po agro pakistus , kol toki orai
Atsakyti
sveikutes
nu vat,kaip tycia,itariu busiu paskubejus.Nusipirkau du daigus cukiniju ir viena moliuga ikisau lauke-bliamba jauciu per salta jiems dar g.gif uzklausiau pardavejos sake uoj sodinkite drasiai,o svarbiausia i soda nuvaziuoti neturiu kaip daba-bent agro buc uzmetus-o gal nieko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuotakyte: 16 gegužės 2012 - 11:28
user posted image

Tokio ir vieno uztektu
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2012 05 16, 12:28)
sveikutes
uzklausiau pardavejos sake uoj sodinkite drasiai...

Svarbiausia, kokiom sąlygom tie daigeliai buvo auginti g.gif Jei grūdinti ir lauko matę- aklimatizuosis greitai, bet jei iš kokių šildomų šiltnamių- tai sustresuos .
Papildyta:
QUOTE(Lora11 @ 2012 05 16, 17:26)

Tokio ir vieno uztektu

Ohoho thumbup.gif Ir man tokio tik vieno pakatų biggrin.gif
Atsakyti