QUOTE(saintlina @ 2012 05 17, 11:45)
mano kai kurie arbūziukai jau pumpuriukus krauna. Kažkaip ir man jau ta birželio pradžia labai toli pradeda atrodyt
mano tai jau ant palanges atzydejo ir arbuziukai pasirode, koroce kapec mergos

nezinau kodel jie taip auga pas mane, bet kaip ant mieliu nuo pat pradzios. As jau neiskenciau sian puse mamai nuveziau, lepiau sodinti i darza, bus kaip bus, tikrai iki birzelio pradzios nedatrauks, nes jau ir taip metro dydzio...
Mergaites as del melionu norejau paklausti, kol as cia susiruosiau perskaityti medziaga apie melionus, jie jau zydeti pradejo, o as tik sian perskaiciau kad jiems reikia "nukirsti galva" nes tik tada paleis kitas sakeles ant kuriu bus moteriski ziedeliai. Na ka man dabar daryti? Jau per velu? Ar "kirsti galva" jiems nebutina? Klausiu dar ir del to, kad tie kurie atzydejo, jau turi mikro melioniukus tai reiskia kad tai ir buvo motereski ziedai? ar tai dar nieko nereiskia ir jie gali dar numesti tuos vaisius?
P.S. ir arbuzai ir melionai buvo "apvaisinti" dirbtiniu budu - as laksciau kasdien su teptuku kaip paskutine bite Maja...
Papildyta:
Aj, mergaites dar ka norejau pasakyti: idomumo delei as pasodinau i atvira darza jau isaugintus melionu bei arbuzu daigelius (3 vnt) dar geguzes pradzioje. Na norejau paziureti, augs ar neaugs. Nieko nedengiau naktimis, nes laiko neturiu. Vnzd palikau likimo valiai... Melionas ilgai sirgo, bet atsigavo ir pradejo augti, arbuzas laikesi ir laikosi kaip tikras arbuzas

grazuolis, leisdavo lapus, puikiai augo, tik dar nezydi. Na ziuresime ar apskritai duos bent viena arbuziuka. Tai va cia del tu saltu oru - pasirodo ne taip jau baisiai itakuoja...