Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

QUOTE(Dajan @ 2012 06 10, 01:00)
Mano gerai net puikiai laikosi tik tie arbuzai, kurie buvo persodinti geguzes pirmomis dienomis, kiti, kurie geguzes pabaigoje - pageltonavo, jauciu sakes jiems bus. Melionai viename darze nudvese, o kitame laikosi, bet neauga.  g.gif

g.gif su mano moliūgais ta pati situacija...labai šaltos buvo naktys jiems...bet , tikiuosi , dar atsigaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 06 10, 09:13)
g.gif su mano moliūgais ta pati situacija...labai šaltos buvo naktys jiems...bet , tikiuosi , dar atsigaus g.gif

Moliūgai atsigaus, net jei viršūnė nušalo, jei turi bent viena porą tikrų lapų- išleis iš pažastinių naujas "viršūnes". Tik tam reikia biškutį laiko.
Atsakyti
oho, kaip nelengva su arbuzais. mano, kol ant palanges, tol super, o siltnamyje per lietingas savaites nusigalavo, matyt, per salta buvo. namuose dar turiu zydinciu arbuzu, bet dabar jau baisu juos ir persodinti, kad ir vel kas nenutiktu g.gif
Atsakyti
Sėklom įkisau kelis moliūgus į labai gausiai pelenais privarytą kompostą.Kai laistau,balta kaip nuo kalkių.Bet išdygo.laikosi...
Atsakyti
o maniskiai arbuzai atvirksciai, per tas lietingas dienas siltnami zydet pradejo ax.gif

ryt ar poryt jau nuskinsim pirmus du agurkelius ax.gif

o ar jau galima i lauka sodinti arbuzus i melionus/ turiu po su daigus pasilikusi sodinimui i lauka, indeliuose jie ziauriai maziukai.
Atsakyti
O aš nesuprantu savo moliūgų. Tupi po agroplėvele - patenkinti, tik nuimu- lapai nuleipsta g.gif . Ką daryti su jais - juk nelaikysiu per tokį gerą orą su plėvele apdengtus?
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 10, 16:19)
O aš nesuprantu savo moliūgų. Tupi po agroplėvele - patenkinti, tik nuimu- lapai nuleipsta  g.gif . Ką daryti su jais  - juk nelaikysiu per tokį gerą orą su plėvele apdengtus?

Pas mane iškart nuleipo, kai prieš sav sukišau su visu indeliu į žemę... maniau jau vsio, numirs. Bet vakar kai buvau sodyboj - kuo puikiausiai auga, bijoja thumbup.gif

Pastebėjau skirtumą, bet čia turbūt normalu: namie paaugintų moliūgų lapai šviesiai žali, o lauke auginamų - tamsūs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 10, 16:19)
O aš nesuprantu savo moliūgų. Tupi po agroplėvele - patenkinti, tik nuimu- lapai nuleipsta  g.gif . Ką daryti su jais  - juk nelaikysiu per tokį gerą orą su plėvele apdengtus?

plėvelę reikia nuiminėt gerokai po piet, kai jau nebe taip kaitina saulė. Tuomet sekančios dienos rytą apsipranta su saule wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 10, 18:26)
plėvelę reikia nuiminėt gerokai po piet, kai jau nebe taip kaitina saulė. Tuomet sekančios dienos rytą apsipranta su saule wink.gif

ačiū, bandysiu
Atsakyti
as moliugus ir cukinijas sodinau tiesiai i dirva,tai auga grazuciai,i dangu stiebiasi.o vat dukterecia dave namuose daigintas cukinijas.pasodinau i zeme,o kita diena visus lapus numete blink.gif nieko nesupratau.gal vis tik geriau juos grudinti is karto g.gif
Atsakyti
penktadieni ir as savo augintinius sukisau i zeme. Arbuziukai ir melionai lysvese.

sniegiai tai beveik visi buvo atskiruose indukuose ( na vienas kitas issimiegojes velaiu isdygo, tai po du gavosi indelyje.
krimovyj sveet ir baby sugar arbuziukai buvo suseti i dezutes nuo vistienos. 8 ir kitoj 12 seklyciu. taip ir augo. Issodinau vakare, palaisciau ir stebejausi, kad galveliu nei kiek nenuleido, tarsi nieko nebutu nutike. Sestadieni stebejau, saunuoliai laikesi per diena. Siandien ryte vienas sniegis nuleipes... istraukiu,... kurklio darbas gun_bandana.gif Ziuresim ar iki kito savaitgalio issilaikys nesuvalgyti unsure.gif
Atsakyti
O aš sėdžiu verkiu "kruvinom ašarom" verysad.gif , mano visi 10 Sniegių daigų sunyko, net žymės nėra kur jie buvo pasodinti verysad.gif . Nebesodinau naujų, tikriausiai nespėtų subrandinti vaisių.
Moliūdai laikosi neblogai, agurkai irgi visiškai sunyko, tai dar turėjau palikus indeliuose, tai atsodinau, viena cukinija ir gal augs...
Vienu žodžiu labai liūdna verysad.gif
Stovi tuščias laukas, ką su juo veikti neišmanau g.gif Ten uždėta šieno, bet labai daug auga žolės, nes ribojasi su pieva, o ant šieno juodą plėvelę užtiesiau, gal kada į vasaros pabaigą pavyks uždusinti nereikalingas žoles doh.gif , bet jau čia netemoje aš išsiplečiau ax.gif
Atsakyti