Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

QUOTE(Džigė @ 2012 06 08, 15:46)
Gal kas patars kokiame gylyje sodinti? jiepas mane kai kurie ilgi iki skiltalapiu, galvoju gal juos ikist i zeme gileliau? Ar patiktu jiems tai? Planuoju sodinti i juoda (nzn kaip vadinasi, gal agro plevele, kad zoles neaugtu, kaip braskes sodina) ir apkloti paprasta balta agro plevele. Ar gerai taip padarysiu? Pas mane jau kai kur matosi pumpuriukai, zinau, kad reikia palikti po 2ar 3 ziedus, bet ar reikia ziureti, kokie ten, ale vyriski ar moteriski? va kiek daug klausimu  unsure.gif  gal kas nepatinges atsakyti i ka zinot atsakymus  4u.gif

Giliau nereikia sodinti - taip, kaip augo indelyje
Žiedukų skabyti ar riboti skaičiaus bent kol kas tikrai nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 06 08, 18:10)
Giliau nereikia sodinti - taip, kaip augo indelyje
Žiedukų skabyti ar riboti skaičiaus bent kol kas tikrai nereikia  4u.gif

Ačiū už atsakymą ,man ir tai aktualu 4u.gif
Atsakyti
Moliūgai vargsta lauke persodinti verysad.gif Arbūziuką irgi bandysiu vieną šiltnamyje palikti...
Atsakyti
Aš šiandien irgi sodinsiu į šiltnamį 2 melionus ir 2 arbūzus(daigai iš turgaus bobutės,tai daigai gana stambūs-žali,na gražuoliai,matos kad mylėti biggrin.gif )ji sakė lauke po agro juos augina,tai labai didelio derliaus sulaukia..tik va vietos lauke aš jiems neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
Nu nesiseka man šiemet su agurkais ir arbūzais verysad.gif Agurkai nesudygo, o ir Sniegiai lyg dygt pradėjo, bet nuleipo verysad.gif Užmačiau, kad Kaišiadorių turguje kažkas Sviegių daigelius pardavinėja, tai reikės nulekti pasižiūrėt, gal netyčiom ką rasiu ax.gif
Atsakyti
As agurku ir neturiu.. dar ne vienas neisdyges doh.gif Siandien vezu visus arbuzus ir melionus lauk.. viskas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 06 09, 12:31)
Nu nesiseka man šiemet su agurkais ir arbūzais verysad.gif Agurkai nesudygo, o ir Sniegiai lyg dygt pradėjo, bet nuleipo verysad.gif Užmačiau, kad Kaišiadorių turguje kažkas Sviegių daigelius pardavinėja, tai reikės nulekti pasižiūrėt, gal netyčiom ką rasiu ax.gif

Šiandien buvau užsukus, bet to vyruko su Sniegių daigais nemačiau g.gif Taip supratau, kad jis ne kasdien būna. Nesusiprotėjau kontaktus pasiimti doh.gif
Atsakyti
nėr taip paprasta su tais arbūzų daigais... rolleyes.gif Labai jau jie persodinimo nemėgsta. Mano ir šiltnamyje, ir lauke nuleipę, kažin, ar atsigaus.. g.gif verysad.gif
Atsakyti
Svarbu ir įdomu tai,kad manieji pasodinti padoriai atrodė,prigijo lengvai,nes tuo metu dar buvo šilta,bet jiems labai nepatiko ,kai paurenau žemę,nes įsidinti buvo vazonuose ir man užkliuvo,norėjau juos palepinti.matomai,geriau jų ''nekušinti'' be reikalo schmoll.gif
Turiu minty,kad susijudino,matomai,iš šaknelių ir pasimyrojo nemažas,stiprus augaliukas.
Turiu kelis arbūzų ir melionų daigelius šiltnamyje nedidelius rolleyes.gif Tai bus galima toliau pažaisti,bet,matomai,iš didelio debesies bus mažai ...arbųzų. schmoll.gif
Auginkit,mergaitės,kam geriau sekas,kad ir po sijonu,bile sėklų kitam metui butų,į minkštima,tiekto,nepretinduosim hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 06 09, 15:20)
Šiandien buvau užsukus, bet to vyruko su Sniegių daigais nemačiau g.gif Taip supratau, kad jis ne kasdien būna. Nesusiprotėjau kontaktus pasiimti doh.gif

Aš ir buvau, bet nieko panašaus neradau schmoll.gif Galvojau gal susivėlinau, bet matyt jo šiandien ir nebuvo. Reiks kitą savaitę pabandyt. Ar galėčiau paprašyt jei kartais aptiktum jį, kad man kokius 3-4 prigriebtum? blush2.gif
Atsakyti
pas mane su arbuzais visai ne kas. Siltnamyje gerai jauciasi tik du daigai. bet vienas is ju nerodo jokiu augimo zenklu, sustojo auges. Kitas turi jau kokio poros cm skesmens arbuziuka, bet ir lapai sukti i vidu eme kazko doh.gif eina jau jie peklon. atrodo ir nelaistau per daug ir saules gana. manau daugiau su sugar baby nedraugausiu. lauke issodintas arbuzas gerai pasijaute tik kokia savaite ir tas nuleipo doh.gif kitiems metams ieskosiu ir as Sniegiu seklyciu pabandymui. gal susidraugauti labiau pavyks. Melionai Melba maziau lepesni. Bandysiu su jais draugauti siemet. gal kas ir bus is ju g.gif
Atsakyti
Mano gerai net puikiai laikosi tik tie arbuzai, kurie buvo persodinti geguzes pirmomis dienomis, kiti, kurie geguzes pabaigoje - pageltonavo, jauciu sakes jiems bus. Melionai viename darze nudvese, o kitame laikosi, bet neauga. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajan: 10 birželio 2012 - 00:01