Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

o tas toli tai čia kiek km?
Atsakyti
QUOTE(mamuliux cha cha @ 2012 04 28, 17:05)
Statybų vadovės, gal galėtumėte parekomenduoti iš savo patirties, kur užsakinėti langus - kad būtų normalus kainos ir kokybės santykis  ax.gif  Ačiū, kurios atsakėt į mano ankstesnius klausimus  4u.gif  Dėkui ir toms, kurios parašys ir apie langų gamintojus  4u.gif

Sveikutes,
Mes uzsisakinejom is "Faugos", kolkas nusiskundimu neturiu. Jie mums pigiausiai paskaiciavo.

Grazios visoms dieneles! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2012 04 29, 10:12)

kai trecia karta pasijunksi i sia tema bus itrauktas dar vienas punktas is pries tai isvardintu.....niekada nebestatyciau namo toli nuo miesto..... 4u.gif  biggrin.gif
kaip dusele blush2.gif  lotuliukas.gif

o kodėl? smile.gif jei nepajaučiau to privalumo turėdama maršrutuką dabar , kodėl turėčiau to pasigest? smile.gif juolab kad dabar iki mokyklos nuo namo trunkam 15 min, o iš ten - 20 min ( matavom smile.gif ) manau ir tu to privalumo nesureikšmini, bo namas naujas tai tavo be susisiekimo bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 04 29, 16:52)
o kodėl? smile.gif jei nepajaučiau to  privalumo turėdama maršrutuką dabar , kodėl turėčiau to pasigest? smile.gif juolab kad dabar iki mokyklos nuo namo trunkam 15 min, o iš ten - 20 min ( matavom  smile.gif ) manau ir tu to privalumo nesureikšmini, bo namas naujas  tai tavo be susisiekimo bus smile.gif

Yra tas susisiekimas pas ją, kas valandą važiuoja nuo Bangų g. mikriukas iki seniūnijos ir plius dar miestinis autobusas nuo senojo turgaus kas 2 val.

O šiaip atstumas ir patogumas gyvent priklauso nuo konkrečios šeimos gyvenimo būdo. Vieni gali sau leisti gyvent tarp miškų, kiti - tik daugiabutyje...

O vieta tavo fantastiška wub.gif Nuostabi...Kai ieškojau savo maumedžio - buvau į tuos kraštus nuvažiavus - kaip gražu ten wub.gif Taip ir jaučiu pušų aromatą...

O mes norėdami turėt pušyną savo laukuose, šiandien su kaimynais trimis sodinom kalnines pušaites palei savo sklypus. Iš ryto merginos varėm į Rietavo turgų, nusipirkom 18 pušaičių, po to kepėm mėsą pietum ir sodinom thumbup.gif Po to gerai palaistėm - visom prasmėmis lotuliukas.gif

Žodžiu, savaitgalis turiningas, dar ir daržus spėjau susitvarkyt...Braškes laikau po danga - jau didžiulės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2012 04 29, 21:13)
Yra tas susisiekimas pas ją,  kas valandą važiuoja nuo Bangų g. mikriukas iki seniūnijos ir plius dar miestinis autobusas nuo senojo turgaus kas 2 val.

O šiaip atstumas ir patogumas gyvent priklauso nuo konkrečios šeimos gyvenimo būdo. Vieni gali sau leisti gyvent tarp miškų, kiti - tik daugiabutyje...

O vieta tavo fantastiška  wub.gif Nuostabi...Kai ieškojau savo maumedžio - buvau į tuos kraštus nuvažiavus - kaip gražu ten  wub.gif  Taip ir jaučiu pušų aromatą...

na aš to susisiekimu nepavadinčiau blush2.gif .. vienok jau minėjau, kad man ir dabar to mikriuko nereik smile.gif tikra tiesa, kad kiekvienam pagal gyvenimo būdą .. mūsų leidžia mums rinktis toliau nuo miesto smile.gif

man Vanagai iš viso paliko įspūdį.. o bažnyčia kokio grožio wub.gif .. tik kokie 200 m nuo mūsų.. tai vyrs sakė, kad nuodėmių prisidarius galėsiu kelėnais iki jos nušiaužti hihihi.gif

mes vakar kvartale ūžėm cool.gif ... ojojoj cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 04 29, 20:19)
na aš to susisiekimu nepavadinčiau  blush2.gif .. vienok jau minėjau, kad man ir dabar to mikriuko nereik smile.gif tikra tiesa, kad kiekvienam pagal gyvenimo būdą .. mūsų leidžia mums rinktis toliau nuo miesto  smile.gif

man Vanagai iš viso paliko įspūdį.. o bažnyčia kokio grožio  wub.gif .. tik kokie 200 m nuo mūsų.. tai vyrs sakė, kad nuodėmių prisidarius galėsiu kelėnais iki jos nušiaužti hihihi.gif

mes vakar kvartale ūžėm  cool.gif ... ojojoj  cool.gif

o ta baznytele ne ant sankryzos?
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2012 04 29, 22:08)
o ta baznytele ne ant sankryzos?

ant sankryžos smile.gif
Atsakyti
Klausimelis. Kuri firma geresne vejos seklu? g.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2012 04 29, 21:14)
ant sankryžos smile.gif

o jusu zemele dabar nuo Agluonenu iki baznyteles (ir ji tuomet kaireje puseje yra). Ar jau pasukus sankryzoje i kazkuria puse?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 29 balandžio 2012 - 21:26
QUOTE(asaraa @ 2012 04 29, 22:26)
Klausimelis. Kuri firma geresne vejos seklu?  g.gif
o jusu zemele dabar nuo Agluonenu iki baznyteles (ir ji tuomet kaireje puseje yra). Ar jau pasukus sankryzoje i kazkuria puse?

pasukus į dešinę link Simonaitytės buvusios sodybos smile.gif
Atsakyti
Mergaites, kas turit soft close, ar patenkintos? Ar jau antra karta imtumet paprasta dangti?
As ziuriu tik paprasta ir dazniausiai i mane taip pasiziuri idomiai ir sako: ...hmm...dabar visi perka soft close... g.gif Tai as galvoju gal as cia tokia atsilikusi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 04 29, 22:26)
Mergaites, kas turit soft close, ar patenkintos? Ar  jau antra karta imtumet paprasta dangti?
As ziuriu tik paprasta ir dazniausiai i mane taip pasiziuri idomiai ir sako: ...hmm...dabar visi perka soft close...  g.gif  Tai as galvoju gal as cia tokia atsilikusi  blink.gif

Čia tik klozeto dangtis, kokį norite tokį pirkite, nekreipkite dėmesio ką kiti šneka mirksiukas.gif pas mane ir toks ir toks yra, na tas soft close patinka pažiūrėt kaip leidžiasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na, dar tyliai nusileidžia, o paprastas irgi gerai biggrin.gif gal kitos daugiau pliusų soft close'ui parašys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 04 29, 23:15)
Čia tik klozeto dangtis, kokį norite tokį pirkite, nekreipkite dėmesio ką kiti šneka  mirksiukas.gif pas mane ir toks ir toks yra, na tas soft close patinka pažiūrėt kaip leidžiasi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na, dar tyliai nusileidžia, o paprastas irgi gerai  biggrin.gif gal kitos daugiau pliusų soft close'ui parašys  mirksiukas.gif

Gal tikrai parasys kas pliusu daugiau ir as persigalvosiu, nes kol kas tai buvau tokios nuomones, kad tas soft close nereikalingas daiktas, kurio dabar neturiu ir nepasigendu ax.gif Bet gal as neteisi ax.gif
Atsakyti