o tas toli tai čia kiek km?
QUOTE(mamuliux cha cha @ 2012 04 28, 17:05)
Statybų vadovės, gal galėtumėte parekomenduoti iš savo patirties, kur užsakinėti langus - kad būtų normalus kainos ir kokybės santykis
Ačiū, kurios atsakėt į mano ankstesnius klausimus
Dėkui ir toms, kurios parašys ir apie langų gamintojus 

Sveikutes,
Mes uzsisakinejom is "Faugos", kolkas nusiskundimu neturiu. Jie mums pigiausiai paskaiciavo.
Grazios visoms dieneles!

QUOTE(jurčik @ 2012 04 29, 10:12)
kai trecia karta pasijunksi i sia tema bus itrauktas dar vienas punktas is pries tai isvardintu.....niekada nebestatyciau namo toli nuo miesto.....

kaip dusele

o kodėl?

QUOTE(Cererakennel @ 2012 04 29, 16:52)
o kodėl?
jei nepajaučiau to privalumo turėdama maršrutuką dabar , kodėl turėčiau to pasigest?
juolab kad dabar iki mokyklos nuo namo trunkam 15 min, o iš ten - 20 min ( matavom
) manau ir tu to privalumo nesureikšmini, bo namas naujas tai tavo be susisiekimo bus 

Yra tas susisiekimas pas ją, kas valandą važiuoja nuo Bangų g. mikriukas iki seniūnijos ir plius dar miestinis autobusas nuo senojo turgaus kas 2 val.
O šiaip atstumas ir patogumas gyvent priklauso nuo konkrečios šeimos gyvenimo būdo. Vieni gali sau leisti gyvent tarp miškų, kiti - tik daugiabutyje...
O vieta tavo fantastiška

O mes norėdami turėt pušyną savo laukuose, šiandien su kaimynais trimis sodinom kalnines pušaites palei savo sklypus. Iš ryto merginos varėm į Rietavo turgų, nusipirkom 18 pušaičių, po to kepėm mėsą pietum ir sodinom

Žodžiu, savaitgalis turiningas, dar ir daržus spėjau susitvarkyt...Braškes laikau po danga - jau didžiulės

QUOTE(ilonux @ 2012 04 29, 21:13)
Yra tas susisiekimas pas ją, kas valandą važiuoja nuo Bangų g. mikriukas iki seniūnijos ir plius dar miestinis autobusas nuo senojo turgaus kas 2 val.
O šiaip atstumas ir patogumas gyvent priklauso nuo konkrečios šeimos gyvenimo būdo. Vieni gali sau leisti gyvent tarp miškų, kiti - tik daugiabutyje...
O vieta tavo fantastiška
Nuostabi...Kai ieškojau savo maumedžio - buvau į tuos kraštus nuvažiavus - kaip gražu ten
Taip ir jaučiu pušų aromatą...
O vieta tavo fantastiška

na aš to susisiekimu nepavadinčiau

man Vanagai iš viso paliko įspūdį.. o bažnyčia kokio grožio

mes vakar kvartale ūžėm

QUOTE(Cererakennel @ 2012 04 29, 20:19)
na aš to susisiekimu nepavadinčiau
.. vienok jau minėjau, kad man ir dabar to mikriuko nereik
tikra tiesa, kad kiekvienam pagal gyvenimo būdą .. mūsų leidžia mums rinktis toliau nuo miesto
.. tik kokie 200 m nuo mūsų.. tai vyrs sakė, kad nuodėmių prisidarius galėsiu kelėnais iki jos nušiaužti 
mes vakar kvartale ūžėm
... ojojoj 

mes vakar kvartale ūžėm

o ta baznytele ne ant sankryzos?
Klausimelis. Kuri firma geresne vejos seklu?
o jusu zemele dabar nuo Agluonenu iki baznyteles (ir ji tuomet kaireje puseje yra). Ar jau pasukus sankryzoje i kazkuria puse?

QUOTE(Cererakennel @ 2012 04 29, 21:14)
o jusu zemele dabar nuo Agluonenu iki baznyteles (ir ji tuomet kaireje puseje yra). Ar jau pasukus sankryzoje i kazkuria puse?
QUOTE(asaraa @ 2012 04 29, 22:26)
Klausimelis. Kuri firma geresne vejos seklu?

pasukus į dešinę link Simonaitytės buvusios sodybos

Mergaites, kas turit soft close, ar patenkintos? Ar jau antra karta imtumet paprasta dangti?
As ziuriu tik paprasta ir dazniausiai i mane taip pasiziuri idomiai ir sako: ...hmm...dabar visi perka soft close...
Tai as galvoju gal as cia tokia atsilikusi
As ziuriu tik paprasta ir dazniausiai i mane taip pasiziuri idomiai ir sako: ...hmm...dabar visi perka soft close...

QUOTE(Kriaka @ 2012 04 29, 22:26)
Mergaites, kas turit soft close, ar patenkintos? Ar jau antra karta imtumet paprasta dangti?
Tai as galvoju gal as cia tokia atsilikusi 

Čia tik klozeto dangtis, kokį norite tokį pirkite, nekreipkite dėmesio ką kiti šneka

QUOTE(Ritaram @ 2012 04 29, 23:15)
Čia tik klozeto dangtis, kokį norite tokį pirkite, nekreipkite dėmesio ką kiti šneka
pas mane ir toks ir toks yra, na tas soft close patinka pažiūrėt kaip leidžiasi
na, dar tyliai nusileidžia, o paprastas irgi gerai
gal kitos daugiau pliusų soft close'ui parašys 

Gal tikrai parasys kas pliusu daugiau ir as persigalvosiu, nes kol kas tai buvau tokios nuomones, kad tas soft close nereikalingas daiktas, kurio dabar neturiu ir nepasigendu