QUOTE(asaraa @ 2012 04 30, 20:20)
Kazkas buvot rase apie roze, kuri pakeicia spalva (is geltonos i raudona). Ar ji daugiagalve? Kur ja galim isigyti? Gal kaina pamenat? Gal ten didesnis roziu pasirinkimas? Aciu
Aš rašiau. Daugiagalvė. Mokėjau 10 Lt. Pirkau Kalotėj pas Aušrą. Pas ją rožių tikriausiai didžiausias pasirinkimas Klaipėdos apylinkėse. Rožės geros kokybės. Turiu iš jų nusipirkusi 6, jau antrą žiemą išgyveno..Pirkau floribundines, tai žydi nuo birželio iki kol šalnos žiedus pakanda
QUOTE(Lana*** @ 2012 04 30, 22:03)
ilonux rase, kad Kalotes medelyne nusipirko rožę "Samba", kuri iš pradžiu žydi geltonai ir po to pamažu virsta i raudona
Gera atmintis
QUOTE(asaraa @ 2012 05 01, 11:30)
Jei nemaisau, tai kazuri internetu uzsisakinejot roziu daigus. Priminkit puslapiuka
Kaip manot, sios firmos seklos geros?
Aš užsisakinėjau. Bet jau per vėlu - siuntė sodinukus iki balandžio 20 d. Nuo gegužės pabaigos bus galima įsigyti rožių vazonėliuose pas juos, bet jie toli - Trakų rajone. O sodinukus vėl siųs rudenį. Puslapis www.rozes.lt
Iš ten užsisakiau rožę Louis Odier. Ji senovinė, aukšta (iki 3 metrų auga), atspari šalčiui, galima nedengt. Žydi nuo birželio galo iki šalnų. Ir žmonės, kurie augina sako, kad labai kvepia

Dabar leidžia lapukus, laukiu vasaros nekantriai, noriu žiedus pamatyt
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2012 05 01, 16:14)
Pas mus bus trys vonios kambariai, vienas pirmame aukste ir du antrame.
Tai va apačioje galvoju deti, duša, o kaip del bide? ka manot?ar reikalinga ji pirmame aukste?
Del antro auksto sudetingiau, viename is vonios kambariu turetu buti dusas kitame vonia, tik kur ka deti???

Vonioje prie miegamojo kambario kogero butu praktiškiau dušas, bet kai pagalvoji apie romantiska vakariuka dvies vonioje, tai kaip ir vonia butu gerai prie miegamojo, net nzn kaip apsispresti

papasakokit jus kaip turit pasidariusios i ka keistumet ir kuo esat labai patenkintos savo voniose
Aš pirmam aukšte daryčiau didesnį vonios kambarį, kad tilptų vonia svečiams ir būtinai daryčiau bide, nes labai patogu joje ir sau, ir ypač vaikams nuplauti kojas

O patenkinta esu, kad turiu ir vonią, ir dušą antrame aukšte.
Uff, gerai ta laisva nuo darbo diena buvo, ale kaip greitai prabėgo... Pas mus gatvėj daržomanija, visi sėja, sodina, laisto, purškia...Pagrindinės pokalbių temos: "ką jau pasėjai", "ar jau purškei", "nebėr pirkti augimo stimuliatoriaus ir efektoriaus"
Sausa baisiai, reikėtų lietaus, mano mini darže žemę sunku buvo supurent, grumstai tokie sukietėję...O lietų prognozuotojai vis nukelia ir nukelia... iš pradžių rašė, kad trečiadienį lis, o dabar jau - penktadienį...

Šįvakar nebeištvėriau ir ėjau laistyt savo augaliukų