Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(ilonux @ 2012 05 01, 23:30)
Sausa baisiai, reikėtų lietaus, mano mini darže žemę sunku buvo supurent, grumstai tokie sukietėję...O lietų prognozuotojai vis nukelia ir nukelia... iš pradžių rašė, kad trečiadienį lis, o dabar jau - penktadienį...unsure.gif Šįvakar nebeištvėriau ir ėjau laistyt savo augaliukų  biggrin.gif

mulčiuokit savo augaliukus ir sausros bus nebaisios.. mirksiukas.gif Žemė po kiek laiko pasidarys puri, juoda, humusinga. Jeigu uždėsit ir nuolat palaikysit reikiamą mulčo sluoksnį, tai po juo visada bus drėgna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 02 gegužės 2012 - 08:27
dėl vonios tai pirmam aukšte tikrai užtenka dušo, svečiai paprastai nesimaudo vonioj, bide taip pat gerai pirmam aukšte nusiplauti kojom.
o antram aukšte tai pritariu, pagal poreikį, aš visada sakiau kad man reikia vonios, bet dabar pastebėjau kad retai joje mirkstu, paprastai maudausi po dušu, taip kad dušo kabina būtų žymiai geriau. vaikai kol maži maudosi vonioje, plaukioja smile.gif
Atsakyti
Vaikai kol mazi, vonios reikia, o veliau uzkabini uzuolaida ir maudais po dusu, 2in1 thumbup.gif
Mes savo vonioj turesim dusa, ten dazniausiai maudysimes ir vonia dviviete, nors ir retai, bet su vyru kartu pagulet bus visai gera ax.gif (viena kazkaip neguliu g.gif )
Atsakyti
na taip pa smane ir yra vonia su dušu, aš kažkaip net ir neįsivaizduoju kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 05 02, 09:49)
na taip pa smane ir yra vonia su dušu, aš kažkaip net ir neįsivaizduoju kitaip biggrin.gif

pas mane atskirai vonia ir dušas.. tai dabar vonią mesčiau lauk smile.gif tiek retai joje maudomės, kad jei labai reik, galim kur atostogaudami viešbutyje su vyru joje pasiturkšt smile.gif dėl tų kelių kartų per metus nebestatyčiau vonios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 05 02, 09:49)

Pas mus vaiku vonioj 2in1, o musu vonioj atskirai, pasirinkimu dziaugiuos. Jei nebutu noro su vyru pagulet kartu, nereiktu vonios rolleyes.gif , o ir dusa suplanavau dideli, kad abiems tilpt, kazkur 140x180 gal g.gif , vakar dar duso viduj MB suoliuka kampe pusapvali padare, vel judam su vonios reikalais thumbup.gif

Musu laiptu baliustras pagaliau padare, tai dabar dazo baltai ir atves, negaliu sulaukt tu laiptu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2012 05 01, 12:30)
Kaip manot, sios firmos seklos geros?  g.gif

pas mus tos firmos ornamentalis 4u.gif ,
http://www.vejuireng...i...4&Itemid=56
seklos kaip seklos smile.gif as visgi tos nuomones, kad vejos grozis priklauso ne nuo seklos, o nuo prieziuros ax.gif kaip tik vakar teko pjauti veja biggrin.gif doh.gif merginos, sakykit, o jus kur dedat nupjauta zole- na suprantu, i komposta- bet pas mus jos tikrai daaaaaug, tai jei taip i savaite viena karta minimum, tai ojojoj kokia kruva gaunasi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 05 02, 11:03)

merginos, sakykit, o jus kur dedat nupjauta zole- na suprantu, i komposta- bet pas mus jos tikrai daaaaaug, tai jei taip i savaite viena karta minimum, tai ojojoj kokia kruva gaunasi  doh.gif  doh.gif  doh.gif

maniškis anksčiau pjaudavo ir išvešdavo už namo į kanalą.. bet dabar mes žolės nebesurinkinėjam, ji gražiai sunyksta ir patręšia žolę.. mes žolės netręšiam chemija tai dabar ji tikrai atsigavus, kai taip pradėjom daryt..
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 04 29, 16:52)
o kodėl? smile.gif jei nepajaučiau to  privalumo turėdama maršrutuką dabar , kodėl turėčiau to pasigest? smile.gif juolab kad dabar iki mokyklos nuo namo trunkam 15 min, o iš ten - 20 min ( matavom  smile.gif ) manau ir tu to privalumo nesureikšmini, bo namas naujas  tai tavo be susisiekimo bus smile.gif

sakai...zinai.... 4u.gif
visi privalumai ir cia ir ten 4u.gif
vyras pietu nebegrys biggrin.gif va kur privalumas biggrin.gif
QUOTE(ilonux @ 2012 04 29, 20:13)
Yra tas susisiekimas pas ją,  kas valandą važiuoja nuo Bangų g. mikriukas iki seniūnijos ir plius dar miestinis autobusas nuo senojo turgaus kas 2 val.

O šiaip atstumas ir patogumas gyvent priklauso nuo konkrečios šeimos gyvenimo būdo. Vieni gali sau leisti gyvent tarp miškų, kiti - tik daugiabutyje...

gerai jei gyvenimo buda renkames patys ax.gif
QUOTE(Cererakennel @ 2012 04 29, 20:19)
na aš to susisiekimu nepavadinčiau  blush2.gif .. vienok jau minėjau, kad man ir dabar to mikriuko nereik smile.gif tikra tiesa, kad kiekvienam pagal gyvenimo būdą .. mūsų leidžia mums rinktis toliau nuo miesto  smile.gif

kodel nepavadintum ax.gif
na nesakyk kad nereik mikriuko, gryzineja ir tavoji mergicka mikriuku biggrin.gif
niekad nezinosi kas bus po tu 5 metu 4u.gif o gal ir po menesio mirksiukas.gif

laba dienele visom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurčik: 02 gegužės 2012 - 10:41
Del vonios irengimo, tai manau cia kiekvienos seimos poreikiu klausimas. Mes turesim irgi 3 vonios kambarius - 1a wc , kriaukle ir dusas paprastas su nubegimu ant zemes i trapa (tikrai vonia sveciams nereikalinga, tegul namuose savo turskiasi, o cia uztenka paprastai atsipraust), tai ir tom kojom nusiplaut patogu. 2a musu vonioje klozetas, 2 kriaukles, dusas ir vonia (prie bide as nepripratau, prausiuos visa, tik dulkes reiktu nuo jo valyt). Vaiku vonios kambary - kriaukle , wc ir vonia. Mes megejai pagulet voniose.
Straipsnis apie tvoras - atstumus ir t.t. http://www.zoliapjov...7212bf69cd7e8e3
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 05 02, 08:25)
mulčiuokit savo augaliukus ir sausros bus nebaisios..  mirksiukas.gif Žemė po kiek laiko pasidarys puri, juoda, humusinga. Jeigu uždėsit ir nuolat palaikysit reikiamą mulčo sluoksnį, tai po juo visada bus drėgna.

Vasarą mulčiuoju nupjauta žole, o dabar dar neturim žolės uždėti ant naujai sodintų augaliukų. Kai ką mulčiavau smulkinta pušies ir maumedžio žieve, bet visiems neužteko, būtų per brangu doh.gif

QUOTE(neinzy @ 2012 05 02, 10:03)
o jus kur dedat nupjauta zole- na suprantu, i komposta- bet pas mus jos tikrai daaaaaug, tai jei taip i savaite viena karta minimum, tai ojojoj kokia kruva gaunasi  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mes, kas netelpa į kompostinę, dedam į daržą, ant vaismedžių, kitų augalų - mulčiuojam.

QUOTE(Cererakennel @ 2012 05 02, 10:11)
bet dabar mes žolės nebesurinkinėjam, ji gražiai sunyksta ir patręšia žolę.. mes žolės netręšiam chemija tai dabar ji tikrai atsigavus, kai taip pradėjom daryt..

Vat mes irgi taip pradėsim nuo šių metų daryt - mūsų žoliapjovė turi mulčiavimo funkciją (gal visos ją turi), kol kas nenaudojom, bet manau, kad labai verta pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2012 05 02, 11:35)
kodel nepavadintum ax.gif
na nesakyk kad nereik mikriuko, gryzineja ir tavoji mergicka mikriuku biggrin.gif
niekad nezinosi kas bus po tu 5 metu 4u.gif o gal ir po menesio mirksiukas.gif

jo, kelis kartus šiais metais grįžo smile.gif o po 5 metų maniškė bus pilnametė ir labai tikiuos, kad negyvens su mumis, o mokysis kur nors minimum Vilniuje smile.gif .. mūsų šeimai susisiekimas nėra prioritetas mirksiukas.gif aš to neabsoliutinu, o sakau, kad mums taip gerai smile.gif

o va kad vyras pietų negrįžinės, tai tiesa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 02 gegužės 2012 - 11:10