Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

Ilonux aciu uz roziu aprasymus. Siandien buvau tame medelyne trumpam uzsukusi. Prigriebiau 6 rozes.

QUOTE(Cererakennel @ 2012 05 02, 10:11)
maniškis anksčiau pjaudavo ir išvešdavo už namo į kanalą.. bet dabar mes žolės nebesurinkinėjam, ji gražiai sunyksta ir patręšia žolę.. mes žolės netręšiam chemija tai dabar ji tikrai atsigavus, kai taip pradėjom daryt..

man sis variantas netinka. Vaiku ir musu kojos apkimba po baseino. Ir baseinas greit zolem prisinesa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 05 02, 11:36)
Straipsnis apie tvoras - atstumus ir t.t. http://www.zoliapjov...7212bf69cd7e8e3

Is cia:
Formuojant gyvatvorę, jos aukštis sklypo šiaurės, šiaurės rytų ar šiaurės vakarų pusėje turi būti ne didesnis kaip 1,3 m. Tad, tarkime, egles ar didelių veislių tujas galima sodinti ne arčiau kaip 3 metrus nuo tvoros.

Musu kaimynai prie pat tvoros gyvatvore pasodino, o iki musu namo 8 metrai, kazkada maisyt gali del seseliu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 02 gegužės 2012 - 11:13
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 02, 12:13)

Musu kaimynai prie pat tvoros gyvatvore pasodino, o iki musu namo 8 metrai, kazkada maisyt gali del seseliu g.gif

tujų tvora karpoma, galbūt karpys.. maišys - pasakysit, kad nusikarpytų
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 05 02, 11:08)
jo, kelis kartus šiais metais grįžo smile.gif o po 5 metų maniškė bus pilnametė ir labai tikiuos, kad negyvens su mumis, o mokysis kur nors minimum Vilniuje smile.gif .. mūsų šeimai susisiekimas nėra prioritetas  mirksiukas.gif aš to neabsoliutinu, o sakau, kad mums taip gerai  smile.gif

o va kad vyras pietų negrįžinės, tai tiesa smile.gif

o mano mazoji snd grys su mikriuku (pirmokele) thumbup.gif
va cia ir minusas vyrui biggrin.gif tau pliusas biggrin.gif

beje as mielai tokioj sodyboj statyciausi vasaros malonumams toliau nuo miesto i pusineli,bet tik ne rudens ir ziemos sezonui 4u.gif kokiu atstumu kaimynus turesite g.gif ar ju ten nera g.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2012 05 02, 11:18)
tujų tvora karpoma, galbūt karpys.. maišys - pasakysit, kad nusikarpytų

arba patys nukirpsit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurčik: 02 gegužės 2012 - 11:34
QUOTE(Cererakennel @ 2012 05 02, 12:08)
o po 5 metų maniškė bus pilnametė ir labai tikiuos, kad negyvens su mumis, o mokysis kur nors minimum Vilniuje smile.gif .. mūsų šeimai susisiekimas nėra prioritetas  mirksiukas.gif aš to neabsoliutinu, o sakau, kad mums taip gerai

g.gif
Tik nesakyk, kad atstumai nieko nereiskia ir kada noriu, kiek noriu ir kur noriu nuvaziuosiu aplankyt ar mane aplankys.
Su sese, gyvendama Vilniuj, matyciaus kiekviena savaite, bet kai 300km atstumas dabar, tai tiesiog neimanoma.
Jei seimoj yra silti ir artimi santykiai - atstumas LABAI daug ka reiskia.O jei dar artimi zmones (vaikai, tevai, seses) kokiam uzsieny, tai kiek kartu i metus pasimatoma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 02 gegužės 2012 - 11:42
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 02, 12:42)
g.gif
Tik nesakyk, kad atstumai nieko nereiskia ir kada noriu, kiek noriu ir kur noriu nuvaziuosiu aplankyt ar mane aplankys.
Su sese, gyvendama Vilniuj, matyciaus kiekviena savaite, bet kai 300km atstumas dabar, tai tiesiog neimanoma.
Jei seimoj yra silti ir artimi santykiai - atstumas LABAI daug ka reiskia.O jei dar artimi zmones (vaikai, tevai, seses) kokiam uzsieny, tai kiek kartu i metus pasimatoma?

nesupratau g.gif ..prie ko čia tai g.gif ..kalbu, kad vaikas mano jau mokysis ir su mumis negyvens.. nu to ar mes gyvensim Klaipėdoj ar 30 km už -koks skirtumas tuomet?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 02, 11:42)
g.gif

atstumai reiskia ir labai doh.gif va ir dabar jau mane uzknis....vazinejimas .... bet kadangi tenka vaikus veziot tai nelabai ir galiu skustis.... unsure.gif
pvz snd ryte isveziau vaikus iki mokyklos 12km,gryzau namo dar 12 km,nes esu po biuleteniu dar vis,kadangi dukra grys pati is mokyklos(tiksliau mociute isodins ja i mikriuka ir jei ne mociute tektu vel paciai trenktis pirmyn atgal 22km) po 5 pamoku, o sunus po 6 pamoku nuvaziuos pats i anglu,o po to i sokius jis atkrenta ir as galiu but namie,toliau 15.30 dukrai sokiai ir vel vest reik 7 km,laukti jos 1,5 val gryst su ja biski po 17val ir vel vaziuot namo tuos pacius 7km,kadangi sunui sokiai baigiasi 19val ir vel teks vaziuoti ji paimt nes mikriukas nevaziuoja po 19val i musu kaimus doh.gif apie 8 km ir gryst namo dar 8 km,taigi snd gaunasi suvazineti apie 60km,o jei ne mociute visus 80km doh.gif o kiek laiko sugaista doh.gif bet yra kaip yra ir taip kasdien biggrin.gif linksma biggrin.gif
todel niekada nesirinkciau gyvenimo pastovaus nors ir 20 AR 30 km nuo miesto schmoll.gif cia tik mano nuomone 4u.gif ypac ziemos metu doh.gif
ir pasikartosiu kiekvienas gyvename skirtingu ritmu todel ir galime spresti viska is savo gyvenimo budo ir uzimtumo kur ,kaip ir su kuom gyventi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurčik: 02 gegužės 2012 - 12:07
Sveikos smile.gif
QUOTE(Cererakennel @ 2012 05 02, 08:54)
pas mane atskirai vonia ir dušas.. tai dabar vonią mesčiau lauk smile.gif tiek retai joje maudomės, kad jei labai reik, galim kur atostogaudami viešbutyje su vyru joje pasiturkšt smile.gif dėl tų kelių kartų per metus nebestatyčiau vonios  smile.gif

g.gif susimąsčiau, mes dar nepasitatę vonios, gal verta pagalvoti dar, dabar tik dušą turime g.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2012 05 02, 10:11)
maniškis anksčiau pjaudavo ir išvešdavo už namo į kanalą.. bet dabar mes žolės nebesurinkinėjam, ji gražiai sunyksta ir patręšia žolę.. mes žolės netręšiam chemija tai dabar ji tikrai atsigavus, kai taip pradėjom daryt..

Bet ta nupjauta žolė turetų padžiūti, gal sakau, užgožia visą žalumą?

QUOTE(jurčik @ 2012 05 02, 10:35)
niekad nezinosi kas bus po tu 5 metu 4u.gif o gal ir po menesio mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(ilonux @ 2012 05 02, 10:42)
Vat mes irgi taip pradėsim nuo šių metų daryt - mūsų žoliapjovė turi mulčiavimo funkciją (gal visos ją turi), kol kas nenaudojom, bet manau, kad labai verta pabandyt.

O ką ta žoliapjovė padaro su ta žole blush2.gif ?

QUOTE(jurčik @ 2012 05 02, 11:28)
o mano mazoji snd grys su mikriuku (pirmokele) thumbup.gif 

O kokia šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
atsiminiau dar kad turiu ir sunis biggrin.gif ir viena is ju snd uzrasius pas kirpeja i kalote tai pirmyn atgal sulakstyt 25km doh.gif

beje merginos gal kuri nesenai daretes(statetes) statybine elekrtos dezute,kiek dabar kainuoja atvedimas ax.gif kita men reiks statyt jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2012 05 02, 11:11)
Ilonux aciu uz roziu aprasymus. Siandien buvau tame medelyne trumpam uzsukusi. Prigriebiau 6 rozes.

Prašom 4u.gif Linkiu, kad gerai augtų, tik pasodink jas giliau, nes skiepo vieta turi būti 5 cm. po žeme, kitaip žiemą gali nušalti.

QUOTE(jurčik @ 2012 05 02, 12:00)
atstumai reiskia ir labai doh.gif va ir dabar jau mane uzknis....vazinejimas .... bet kadangi tenka vaikus veziot tai nelabai ir galiu skustis.... unsure.gif

Nu jo...Tavo dienotvarkė - smagumėlis unsure.gif ... Toliau už miesto galėtume sau leisti gyventi jei turėtume darbus, kuriuos galima dirbti neišeinant iš namų, tik retkarčiais kur nors nuvažiuojant...Norėčiau kada nors taip dirbt, bet kol kas neišeina, be to dėl vaikų tektų vis tiek baladotis į miestą. Nors galima leisti vaikus į kaimo mokyklas, tai tada - jokių problemų - geltonas autobusiukas veža arba su dviračiu gali nulėkt biggrin.gif Mūsų vieni kaimynai leidžia į Plikių mokyklą, tai neturi problemų su transportu, nes viskuo pasirūpinta iš mokyklos pusės (jos labai suinteresuotos pritraukti daugiau vaikų, kad nebūtų uždarytos), mačiau net smuiką ar kažkokį kitą instrumentą dėkle nešasi, vadinasi ir muzikos pamokos ten yra g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritaram @ 2012 05 02, 12:23)
O ką ta žoliapjovė padaro su ta žole blush2.gif ?

Susmulkina ir išmėto atgal ant žolės - taip pasitręšia ir problemų su atsikratymu nėra, nes vasarą daaauuug būna tos žolės, bent jau pas mumi, kai 13 arų vien tik žolės reikia nupjaut. Ant kitų arų - namas terasa ir gėlynėliai biggrin.gif

Bet kaip jau buvo rašyta, kad kojos nuo tos smulkintos žolės apkimba - gali būti toks minusiukas...
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2012 05 02, 12:38)
Susmulkina ir išmėto atgal ant žolės - taip pasitręšia ir problemų su atsikratymu nėra, nes vasarą daaauuug būna tos žolės, bent jau pas mumi, kai 13 arų vien tik žolės reikia nupjaut. Ant kitų arų - namas terasa ir gėlynėliai  biggrin.gif

Tai reikškia dar papildomai susmulkina, ne tik, kad nujauna ir vėl ant žolės meta tą žolę, Ar taip?
Atsakyti
o mūsų dienotvarkė atrodo taip.. aš galiu dirbt namie, tik retkarčiais, kai yra patikrinimai, turiu būti ofise.. kaip šiandien pvz. vyras su vaikais išvažiuoja į darbą. mokyklą ir visi kartu grįžta 17 val. net ir pradinukas smile.gif šunys pas mus nekerpami smile.gif ir taip mes gyvenam jau n metų smile.gif todėl galim sau leisti gyvent toliau už miesto.. beje, artimiausi kaimynai bus už 30 metrų smile.gif tai uošviai.. o svetimi žmonės 200 m iš vienos pusės ir kokie 300 m iš kitos..keli namą pastatyti pardavimui, kai juose apsigyvens žmonės, turėsim kaimynus kokis 70 metrų nuo savo namo smile.gif

jurcik aš pilnai sutinku dėl gyvenimo ritmo.. mūsų toks, todėl mums taip gerai, ir tikiu kad bus gerai smile.gif ir tikrai nesakau, kad tau tai būtų priimtina.. man irgi daug kas kitų gyvenimo bude nėra priimtina smile.gif
Atsakyti