Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Partizanė @ 2012 04 26, 22:04)

kaip tau Aztec auga? jiems realiai nebuvo apibrėžimo vazono dydžiui, kažkur vos vos apytiksliai su Gaudvile radom, kad turėtų būti apie 35. Jis man toks lėtesnis, panašus į Vilmą ar Balcon Red, galvoju gal jį sodinti į 25 cm, žodžiu, į mažesnį.
Kaip taviškis, lyginant su kitais?

lyg ir nieko..reiks pažiūrėt, nes dabar kai visi susimaišę o popieriukas ant šono nelabai žinau kur koks. Tik va iš visų tai bajaja, kažkokie labiausiai nelapuoti tokie keistoki, lyg nuskriausti būtų. Padarysiu rytoj fotosesiją kaip kurie atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2012 04 26, 18:19)
Prisiregistruoju,kad nepamesčiau, Partizane, kur tos žem,ės pomidorams rekomenduojamos žiūrėti? kokia kaina jos?

Įkišiu ir savo trigrašį:
Man visi pomidoriniai durpiu substratai nepasitvirtino. Labai greitai išdžiųsta, laistyti vos ne kasdiena. Lekštutė pilna vandens būna ir t.t.
Šiemet pirkau per pusę kompostinės žemės ir paprasto durpių substrato. Situacija akivaizdžiai geresnė, žiūrėsime kaip augs.
Beje, žemių kainos Vilniuje nesveikos. Aš perku Vievyje. 70 litrų maišas (ir durpių ir kompostinės žemės) - 15 litų. Vilniuje žalioj stotelėje už du maišus (vienas 50l kitas 30) sumokėjau kiek pamenu apie 50 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo runchikas: 27 balandžio 2012 - 10:27
Išsirikiavę, kaip kareivukai biggrin.gif

Kairiausi be užrašo tai venusai susimaišę su balkoni red (nusirideno nuo palangės maži būdami doh.gif ) , tada Aztec, Vilma ir Bajaja. 3 bajaja'i gražutėliai, o kiti trys kažkokie nupiepučiai, nors rods auga vienodai unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man labai nepatinka mano bazilikai unsure.gif Stypsta tik kaip velniai ir daugiau nieko doh.gif Sudygę seniausiai, o nei vieno tikro lapelio nebando leist unsure.gif Ką daryt su jais? g.gif ax.gif

Gražūs daržiukai visų thumbup.gif
Atsakyti
Ryte apžiūrėjau savo daržiuką ir grįžus apėjau... Nu dyvų dyvai! Per 10val lįst dar keli hibiskai pradėjo, žemuogytės pirma sėklikė kalasi ir vietoj vieno dygstančio čiliuko, jau kokie 8 thumbup.gif

Nu apsipatenkinus begalinai aš. Parsitysiau žemės. Ryt nuo ankstyvo ryto pikiuosiu, sodinsiu, persodinsiu.. Dar biški pasisėsiu šį bei tą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2012 04 27, 12:43)
Sveikos 4u.gif

Man labai nepatinka mano bazilikai unsure.gif Stypsta tik kaip velniai ir daugiau nieko doh.gif Sudygę seniausiai, o nei vieno tikro lapelio nebando leist unsure.gif Ką daryt su jais? g.gif  ax.gif

Gražūs daržiukai visų thumbup.gif

Nesk laukan, jei yra galimybe. Ar i balkona. Mano tie violetiniai taip elgesi, ismeciau su visu vazonu i balkona, atvira, patiko jiems. Per gera savaite radau net ka nuskint, paragavimui
Atsakyti
Aš grizus is darbu radau du visiskai sukepusius pomidoriukus verysad.gif
Pietrytine saule balkone, gal negerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora11 @ 2012 04 27, 20:06)
Nesk laukan, jei yra galimybe. Ar i balkona. Mano tie violetiniai taip elgesi, ismeciau su visu vazonu i balkona, atvira, patiko jiems. Per gera savaite radau net ka nuskint, paragavimui

nu va kaip idomiai o man atvirksciai tas vazonas kur namie tai bazilikai dvigubai didesni nei tie kur balkone. O pikiuoti vienu metu ta pati rusis g.gif

Ar kas nors tokius bandet baklazanus auginti?
Nusipirkau pakutti nes labai man jie grazus pasirode buvo 10 seklu tai 8 sudygo. Kazin kokio jie dydzio ir i koki vazona juos sodinti?? g.gif
user posted image
Atsakyti
Norėjau šitų, bet kažkodėl nenusipirkau... Mažum reikia pamėgint g.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2012 04 27, 20:37)
Aš grizus is darbu radau du visiskai sukepusius pomidoriukus  verysad.gif
Pietrytine saule balkone, gal negerai?  g.gif

gal nepalaistei ryte?arba perlaistei g.gif
Papildyta:
QUOTE(Montera @ 2012 04 27, 21:17)
nu va kaip idomiai o man atvirksciai tas vazonas kur namie tai bazilikai dvigubai didesni nei tie kur balkone. O pikiuoti vienu metu ta pati rusis g.gif

Ar kas nors tokius bandet baklazanus auginti?
Nusipirkau pakutti nes labai man jie grazus pasirode buvo 10 seklu tai 8 sudygo. Kazin kokio jie dydzio ir i koki vazona juos sodinti?? g.gif
user posted image

as auginu viena,pasejau du,isdygo vienas.Kazko pabijojau,jie labai lepus...pas mane jau su kokiais 7 lapeliais,tai isodinau i vazona kokiu 23 cm,tiksliai dabar nepasakysiu,bet lyg bujoja g.gif merginos,jei mano agurku apatiniai lapeliai gelsta,kas galetu but?jau jie pasodinti i loveli,gal saules mazai?ir dar klausimelis,ar karstom dienom jus purskiat pomidorus,ar ne?skaiciau,kad pienas su vandeniu jiems patinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MigleMama8: 27 balandžio 2012 - 20:41
QUOTE(MigleMama8 @ 2012 04 27, 21:39)
gal nepalaistei ryte?arba perlaistei g.gif
Papildyta:

as auginu viena,pasejau du,isdygo vienas.Kazko pabijojau,jie labai lepus...pas mane jau su kokiais 7 lapeliais,tai isodinau i vazona kokiu 23 cm,tiksliai dabar nepasakysiu,bet lyg bujoja g.gif

nu maniskiai dar mazesni bet nesenai pasodinti. Labai greit sudygo ir sakyciau greit auga.

va jau kokie

user posted image
Atsakyti
turiu atliekamų balkoninių pomidorų daigų (~10 vnt.) veislės nežinau blush2.gif
user posted image

mainyčiau į kokius nors čilių ar pn. daigus, tinkamus auginti balkone, arba kokios perspektyvoj didelės vazoninės gėlės diegą arba saldainį.

Vilnius, Baltupiai.
Atsakyti