Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(milaaa @ 2012 05 09, 11:47)
as labai norejau bajaja ir black cherry, kuriu seklas pamaciau per velai, pati galesiu daiginti tik kitiems metams doh.gif

o iš kokio miesto būtumei? smile.gif paskaičiuosiu kiek bajajų turiu, gal koks vienas mielai į svečius pasiprašytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 05 09, 12:25)
o iš kokio miesto būtumei? smile.gif paskaičiuosiu kiek bajajų turiu, gal koks vienas mielai į svečius pasiprašytų smile.gif

4u.gif sostines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2012 05 09, 08:23)
nesupratau. galvojau kad genejimas daromas tam, kad nupjovus dali(virsune?) is to pacio augalo pradedu augti kiti lapeliai, taip paspartinant ju augima.
ar as klystu? g.gif

o jei nupjauni ir seji dar - kam tada pjauti?

Negirdėjau, kad kas genėtų rukolą ar špinatus. Čia kaip salotos, užaugo - suvalgei. Kam pjauti? - Taigi, kad suvalgyti, ar jūs dėl grožio juos auginate? g.gif
Yra daugiamečių rukolų, bet jos truputį kitokios ir ant sėklų pokučio šatreniai, ar kažkaip panašiai parašyta būna, tai tos nupjautos atauga.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2012 05 09, 13:56)
Negirdėjau, kad kas genėtų rukolą ar špinatus. Čia kaip salotos, užaugo - suvalgei. Kam pjauti? - Taigi, kad suvalgyti, ar jūs dėl grožio juos auginate?  g.gif
Yra daugiamečių rukolų, bet jos truputį kitokios ir ant sėklų pokučio šatreniai, ar kažkaip panašiai parašyta būna, tai tos nupjautos atauga.

čia gal apie baziliko genejimą kalbejo ax.gif man baisiai gaila tas viršūneles nuskint...
o rukolos sakau, kad nėr, tik kažkokie kiti neaiškūs pavadinimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2012 05 09, 14:35)
čia gal apie baziliko genejimą kalbejo  ax.gif  man baisiai gaila tas viršūneles nuskint...
o rukolos sakau, kad nėr, tik kažkokie kiti neaiškūs pavadinimai  doh.gif

tiesa pasakius nzn kuriuos reik genet, kuriu ne. todel ir klausiau 4u.gif
rukola ir spinatai tai tokie pas mane..... nelabai panasus i tikruosius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 09 gegužės 2012 - 14:39
QUOTE(taša @ 2012 05 09, 16:38)
tiesa pasakius nzn kuriuos reik genet, kuriu ne. todel ir klausiau  4u.gif
rukola ir spinatai tai tokie pas mane..... nelabai panasus i tikruosius.

tie, kur ant kotelio, jei nuskinsi viršūnę, tai turėtų šakotis, o jei nuskinsi salotos lapą, tai ji tiesiog ataugs ax.gif
o špinatus dabar suprantu reik mest lauk ir laukt šaltesnio rudens, nes jie prie šilumos neauga... maniškiai atviram balkone žiedynus krauna... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 05 09, 12:35)

niu tada lekiu skaičiuot biggrin.gif
Atsakyti
merginos-ligones is Kauno biggrin.gif ,turiu vilma,balcon zauber, bajaja daigu,jau reik pikiuot,o ner vietos biggrin.gif kas norit,pasiimkit :)Silainiai :4u:per az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MigleMama8: 09 gegužės 2012 - 18:16
Šiuos auginu ir aš, bet man jie nepasirodė, kad bus žemaūgiai. Pasirodo neklydau lotuliukas.gif

Aš juos pasodinau į šiltadaržį.
Gerai, kad balkonas pas mane neįstiklintas, nes ir pas mane toks vaizdas būtų mirksiukas.gif
Dabar tik gėles auginu.

QUOTE(runchikas @ 2012 05 09, 08:56)
Ir čia balkoninė žemaūgė Black Cherry veislė?????  doh.gif

user posted image
Bus džiunglės.

Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 05 09, 10:48)

Kas mano Vilmkam darosi?  unsure.gif  Turiu dar po vieną Venus ir Black Cherry, tai jiems taip nėra. O Vilmukus gavau iš vienos mamytės.. Gal nepatiko "lietutis" nuo purkštuko? Čia sugalvojau, kad pabūsi baisiai faina ir visiems lietučio padariau  doh.gif
Gal kas ką patars? unsure.gif

Kadangi mano keliems taip pat ,tai nusprendžiau,kad nuo saulės ax.gif

Sveikos, pagaliau galiu prisėsti, pastebėjau,kad mano agurkai net neprasiskleidę pradėjo kristi, tai šian išsiklausinėjau pardėj, sakė mikroelemtų trūksta, tai kažkokių natūralių nupirkau bandysiu.
tokias:
user posted image

na ir truputį daržiuko :
agurkiukai

user posted image

Pomidorai Aztec Įdomu,kad visi vienodi iš vieno pokelio, bet tas mėlynam kibire akivaizdžiai kitoks, pradžioj galvojau jį išmesiu, nes toks nupiepęs buvo, o dabar sustiprėjo, pasilikau pasižiūrėti ar užaugs vienodi:) jau su pumpuriukais tie trys vienodi, o šitas "Bjaurusis ančiukas" dar ne lotuliukas.gif
user posted image
user posted image

Piprai aštrieji, apvalūs, jau krauna žiedelius thumbup.gif
user posted image

ir bazilikai, tik pernai man jie kažkaip žymiai geriau augo g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2012 05 09, 19:23)

Pomidorai Aztec Įdomu,kad visi vienodi iš vieno pokelio, bet tas mėlynam kibire akivaizdžiai kitoks, pradžioj galvojau jį išmesiu, nes toks nupiepęs buvo, o dabar sustiprėjo, pasilikau pasižiūrėti ar užaugs vienodi:)

Va pas mane tas pats. Niu vienas toooks panašus į bajaja, kad pamasčiau, gal susimaišė netyčiukais g.gif Bus matyt kas galutinai užaugs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 05 09, 11:47)
norit keistis bigsmile.gif  as labai norejau bajaja ir black cherry, kuriu seklas pamaciau per velai, pati galesiu daiginti tik kitiems metams doh.gif
vilmu keitimui turiu mirksiukas.gif parasykit 4u.gif

Spygleli, gal tikrai keiskites Vilniuje, bus greiciau.
Atsakyti