Pasijuokiau šiandien su MB. Grįžom iš jo tėvų ir aš davai į parduotuvę... Liko 30min iki uždarymo... Galvoju nusipirksiu tualetinio, kraiko ir skalbinių minkštiklio... Žodžiu, grįžau, klausia - nu tai ką nusipirkai.. Aš - sėklų ir lėkštučių po vazonėliais.
QUOTE(Simumu @ 2012 05 08, 00:02)
Pasijuokiau šiandien su MB. Grįžom iš jo tėvų ir aš davai į parduotuvę... Liko 30min iki uždarymo... Galvoju nusipirksiu tualetinio, kraiko ir skalbinių minkštiklio... Žodžiu, grįžau, klausia - nu tai ką nusipirkai.. Aš - sėklų ir lėkštučių po vazonėliais.

QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 08, 08:07)
tikros daržininkės

nu žemuogės tai nerealios

aš kaip pirmakartė pasitikslinsiu: kompostas tai tokia ale durpė

dėl gėlių- kažin, kai būna petunijos vazone toks gražus kupstas- tai ten iš vieno daigo

aš vėl parnešiau ant palangės, bet jau sakiau savaitgalį tikrai reiks iškraustyt, nes jau tie black cherry medžiai visą palangę užėmę

Labas rytas,
atsikeliau ir apsidziaugiau, kad saulyte sviecia
Pašildys mano pomidoriukus
atsikeliau ir apsidziaugiau, kad saulyte sviecia

Na va, pasirodau ir savo daržiuką:

Laukia pomidorai laiko, kada galima jau bus lauke visam laikui palikti, bijau vis dar, pas mamą labai didelė šalna buvo
Šiandien pagaliau aptikau pirmuosius pumpuriukus:

Ir pelargonijos žiedus kraut pradėjo:

Dar turiu sprigių ir lobelijų:

O fuksija kažko sustreikavo
Numetė nuo didžiosios atžalos lapus ir visai nudžiūvo, tai nulaužiau, atželia iš pažemės po truputį:

Ir mano nepikiuoti bazilikai:

Kol kas viskas sugrūsta namie

Laukia pomidorai laiko, kada galima jau bus lauke visam laikui palikti, bijau vis dar, pas mamą labai didelė šalna buvo

Šiandien pagaliau aptikau pirmuosius pumpuriukus:

Ir pelargonijos žiedus kraut pradėjo:

Dar turiu sprigių ir lobelijų:

O fuksija kažko sustreikavo

Ir mano nepikiuoti bazilikai:

Kol kas viskas sugrūsta namie

heheh amžina liga

QUOTE(Spyglelis @ 2012 05 08, 09:01)
kompostas tai tokia ale durpė
ne, kompostas yra kompostas, tokia koncentruota žemė su daug mėšliuko gyvulinio arba kokio nors dar.
Oho kokios gražuolės
šiandien mes jau pasodinome lauke. Įdomu ar nepakenks joms šalnos?
O tai rudenį žemuoges tu susodini į lovelius ir laikai balkone? Ar jis šildomas?
Kada atneši į kambarį, kad tokios jau didelės ir raudonos uogos?

šiandien mes jau pasodinome lauke. Įdomu ar nepakenks joms šalnos?
O tai rudenį žemuoges tu susodini į lovelius ir laikai balkone? Ar jis šildomas?
Kada atneši į kambarį, kad tokios jau didelės ir raudonos uogos?
QUOTE(simbail @ 2012 05 07, 21:04)
Retai beužsuku į šią temelę, bet kažkada dažna viešnia buvau
dabar tik pasirodau ką veikia mano žemuogės
Derlių skina vaikai jau visa savaitė. Tas derlius na tai toks kaip čia pasakius, nes kolkas tik vienas lovelis nedidelis, bet po 10 žemuogių beveik kasdien būna. Vaikams toks žaidimas labai patinka, o ir žemuogės didelės. Čia krūmeliai pernykščiai, peržiemoję balkone ir persodinti, kad gautų naujų medžiagų. Jau laukia ir šių metų daigeliai sodinimo, jie bus vėlesniam - rudeniniui derliui 

Geras

QUOTE(taša @ 2012 05 08, 19:09)
sakykit kaip reikia geneti bazilikus/rukola/spinatus?
nes visiska nesamone auga pas mane.....
nes visiska nesamone auga pas mane.....
Dėl bazilikų nežinau, o rukolą su špinatais - šmaukšt su peiliu ir į salotas, tada vėl sėji

Špinatams gali būt jau vėloka sėti antrą kartą, bet rukolos tai pas mane bujoja, vienas suvalgiau, kitos jau sudygę.
Labas rytas
atlėkiau pasidžiaugt, nes jūs tai tikrai suprasit mano džiaugsmą. Prieš savaitę liūdėjau, kad persodintų Bajajų viršūnėlės pavyto. Vakar vakare pamačiau, kad ten, kur pavytę buvo, visur žiedų prikrauta kekėm!!!

atlėkiau pasidžiaugt, nes jūs tai tikrai suprasit mano džiaugsmą. Prieš savaitę liūdėjau, kad persodintų Bajajų viršūnėlės pavyto. Vakar vakare pamačiau, kad ten, kur pavytę buvo, visur žiedų prikrauta kekėm!!!