Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Pasijuokiau šiandien su MB. Grįžom iš jo tėvų ir aš davai į parduotuvę... Liko 30min iki uždarymo... Galvoju nusipirksiu tualetinio, kraiko ir skalbinių minkštiklio... Žodžiu, grįžau, klausia - nu tai ką nusipirkai.. Aš - sėklų ir lėkštučių po vazonėliais.
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 05 08, 00:02)
Pasijuokiau šiandien su MB. Grįžom iš jo tėvų ir aš davai į parduotuvę... Liko 30min iki uždarymo... Galvoju nusipirksiu tualetinio, kraiko ir skalbinių minkštiklio... Žodžiu, grįžau, klausia - nu tai ką nusipirkai.. Aš - sėklų ir lėkštučių po vazonėliais.

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 08, 08:07)

tikros daržininkės thumbup.gif aš irgi vis kitiems metams sėklų kokių perku doh.gif
nu žemuogės tai nerealios 4u.gif maniškės pačios žemuogės dydžio dar... doh.gif
aš kaip pirmakartė pasitikslinsiu: kompostas tai tokia ale durpė g.gif aš jas maišau su pirktinėm žemėm, dabar dar iš kaimo žemių parsivežiau, tai maišysiu visas tris, gėlėms tai dėsiu tų trašų, kur spalvoti burbuliukai ir reik įmaišyt.
dėl gėlių- kažin, kai būna petunijos vazone toks gražus kupstas- tai ten iš vieno daigo g.gif kiek apskritai daigeliui vietos reikia? nes va žiūriu našlaitėm vietos beveik nereikia, norisi, kad daugiau žalumos būtų, ale kad nesugrūsčiau labai g.gif

aš vėl parnešiau ant palangės, bet jau sakiau savaitgalį tikrai reiks iškraustyt, nes jau tie black cherry medžiai visą palangę užėmę doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
atsikeliau ir apsidziaugiau, kad saulyte sviecia ax.gif Pašildys mano pomidoriukus smile.gif
Atsakyti
Gal kam įdomu bus paskaityti apie prieskoninius augalus
http://projektai.del...php?id=58650427
Atsakyti
Na va, pasirodau ir savo daržiuką:
user posted image
Laukia pomidorai laiko, kada galima jau bus lauke visam laikui palikti, bijau vis dar, pas mamą labai didelė šalna buvo g.gif
Šiandien pagaliau aptikau pirmuosius pumpuriukus:
user posted image
Ir pelargonijos žiedus kraut pradėjo:
user posted image
Dar turiu sprigių ir lobelijų:
user posted image
user posted image
O fuksija kažko sustreikavo g.gif Numetė nuo didžiosios atžalos lapus ir visai nudžiūvo, tai nulaužiau, atželia iš pažemės po truputį:
user posted image
Ir mano nepikiuoti bazilikai:
user posted image
Kol kas viskas sugrūsta namie rolleyes.gif
Atsakyti

heheh amžina liga biggrin.gif

QUOTE(Spyglelis @ 2012 05 08, 09:01)
kompostas tai tokia ale durpė

ne, kompostas yra kompostas, tokia koncentruota žemė su daug mėšliuko gyvulinio arba kokio nors dar.
Atsakyti
sakykit kaip reikia geneti bazilikus/rukola/spinatus?
nes visiska nesamone auga pas mane.....
Atsakyti
Oho kokios gražuolės wub.gif
šiandien mes jau pasodinome lauke. Įdomu ar nepakenks joms šalnos?
O tai rudenį žemuoges tu susodini į lovelius ir laikai balkone? Ar jis šildomas?
Kada atneši į kambarį, kad tokios jau didelės ir raudonos uogos?

QUOTE(simbail @ 2012 05 07, 21:04)
Retai beužsuku į šią temelę, bet kažkada dažna viešnia buvau  smile.gif  dabar tik pasirodau ką veikia mano žemuogės  smile.gif  Derlių skina vaikai jau visa savaitė. Tas derlius na tai toks kaip čia pasakius, nes kolkas tik vienas lovelis nedidelis, bet po 10 žemuogių beveik kasdien būna. Vaikams toks žaidimas labai patinka, o ir žemuogės didelės. Čia krūmeliai pernykščiai, peržiemoję balkone ir persodinti, kad gautų naujų medžiagų. Jau laukia ir šių metų daigeliai sodinimo, jie bus vėlesniam - rudeniniui derliui  smile.gif

Atsakyti

Geras lotuliukas.gif , bet ne jums vienai taip atsitinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2012 05 08, 19:09)
sakykit kaip reikia geneti bazilikus/rukola/spinatus?
nes visiska nesamone auga pas mane.....

Dėl bazilikų nežinau, o rukolą su špinatais - šmaukšt su peiliu ir į salotas, tada vėl sėji biggrin.gif
Špinatams gali būt jau vėloka sėti antrą kartą, bet rukolos tai pas mane bujoja, vienas suvalgiau, kitos jau sudygę.
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

atlėkiau pasidžiaugt, nes jūs tai tikrai suprasit mano džiaugsmą. Prieš savaitę liūdėjau, kad persodintų Bajajų viršūnėlės pavyto. Vakar vakare pamačiau, kad ten, kur pavytę buvo, visur žiedų prikrauta kekėm!!! thumbup.gif yahoo.gif
Atsakyti