Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Įdomi @ 2012 05 14, 14:12)
Taip taip, skaičiau šitai drinks_cheers.gif Todėl lovelį palikau balkone, vazonėlį parsitempiau virtuvėn. Kolkas nėra jokio skirtumo tarp jų schmoll.gif Bet įtariu, greit akivaizdūs skirtumai išryškės - virtuvinių liks tik koteliai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Pabandysiu šiandien pastatyt kambary ant palangės, ten ilgiau saulė laikosi, nes neužstoja jos balkonas smile.gif Gal pagaliau pradės augti g.gif

O gal patręšti reiktų minimaliai- azoto turinčiomis trąšomis- skatina žaliosios masės augimą?
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2012 05 14, 14:25)
O gal patręšti reiktų minimaliai- azoto turinčiomis trąšomis- skatina žaliosios masės augimą?

O jos su chemija? blush2.gif Nes chemikalų jokių nesinori, ir taip priryjam visokio velnio biggrin.gif
Atsakyti
maniskiai bazilikai irgi "miega", nezinau kada gausiu ju paragauti g.gif beveik visa praeita savaite lauke buvo, bet sestadieni susinesiau visus i vidu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissCoffee: 14 gegužės 2012 - 14:21
QUOTE(Įdomi @ 2012 05 14, 15:19)
O jos su chemija? blush2.gif Nes chemikalų jokių nesinori, ir taip priryjam visokio velnio biggrin.gif

Oj, ne, jokių būdu- aš savo daržoves auginu be chemijos- visų pirma mulčiuoju, iki liepos vidurio karts nuo karto laistau dilgėlių raugu- daug azoto turintis itin šlyksčiai dvokiantis skystis (ji pasigaminti galima savarankiškai- dilgelės+vanduo ir po 10-14 dienų turite purvinai žalios spalvos dvokianti raugą, kurį skiedžiant vandeniu santykiu 1:10 (1 dalis raugo, 10 dalių vandens) naudojate augalų laistymui- netinka pupoms, pupelėms, svogūnams). Atsargiai su jaunais augaliukais, kad nepatektų nei ant lapų, nei ant kotelių, nes nudegins)). Nuo jo pagyvėja augalai, keičiasi lapų spalvą į tamsiai žalią, sparčiau pradeda augti.
Atsakyti
Netyčia užtikau dilgėlių tai reiks arbatėlės daryt drinks_cheers.gif

Balkone didysis kraustymasis ir skaičiavimai kur, kaip, į kokį sodint biggrin.gif Tie kas netilps teks tremt į vakarinį balkoną, kur visgi rods mažiau saulytės nei rytiniam, bet gal kaip
nors rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 14 gegužės 2012 - 15:12
QUOTE(yerena @ 2012 05 14, 15:43)
iki liepos vidurio karts nuo karto laistau dilgėlių raugu- daug azoto turintis itin šlyksčiai dvokiantis skystis

Pernai kaime kai buvau, teta kažką laistė šiuo gėriu biggrin.gif Tai kai grįžo iš daržo prasmirdusi, aršiau nei iš tvarto lotuliukas.gif Gal ir geras daiktas, bet nežinau, ar noriu aš juo balkone augančius daržus laistyt g.gif Ar nedvoks paskui visas butas? lotuliukas.gif Vaikas iš namų išvarys po to lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš kaip visiškai "serganti" dėl kiekvieno savo pomidoriuko biggrin.gif užtempiau šiandien tinklelį ant lango, kad paukščiai neskristų ant mano daržovių blush2.gif

Turiu gražų žiedelį 4u.gif
user posted image

Ir braškytė žydi 4u.gif
user posted image

Ir čia kažkas bus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2012 05 14, 16:18)
Pernai kaime kai buvau, teta kažką laistė šiuo gėriu biggrin.gif Tai kai grįžo iš daržo prasmirdusi, aršiau nei iš tvarto lotuliukas.gif

Žiūrint kaip semsite, skiesite ir laistysite, ar dirbsite su pirštinėmis, ar drabužiai bus aptaškyti ar ne- toks kvapas ir jausis nuo Jūsų. Tuo labiau nebūtina užpildyti 20 l kibiro- aš žoles mirkau litriniame plastikiniame kibiriuke nuo majonezo. Pilnai pakanka. O laistau arba vėlai vakare ar dienos metu, kai kaimynų tiesiog nėra namuose. Be to- palaisčius, max iki pusvalandžio kvapas išsivedina.
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2012 05 14, 20:57)

Ir braškytė žydi  4u.gif
user posted image

nusipirkau ir aš tokį vazoniuką. Dvejojau dvejojau ar laikysis jis man, bet kažkaip nuatrėm su MB kad turėtų laikyt biggrin.gif Tu gal jau buvai jį pakabinus, ar dar ne? g.gif

Persodinau savo chebrą. Visą pusdienį prasikapsčiau. Ir žemių užteko tip top, tik va jau dumplainiui ir black cherry persodint reiks nusipirkt kokį mažą maišiuką, kai jie paūgės.
Atsakyti
Dar nekabinau, laukiu savo kopeteliu biggrin.gif darbe vyrukai darbuojas lotuliukas.gif
Tada jau gresiu skyles rolleyes.gif
Atsakyti

Coliukeee- nerealūs žiedeliai 4u.gif
o braškė šiųmetinė g.gif g.gif
Atsakyti
O mano Vilmukai zinokit neatsigauna. Audziu minty, kad jiems gal pagalbon reiketu kazkuo palaistyti bisk mandresniu... g.gif Ir persodinau i didesnius, jau galutinius, vazonus, bet lapukai nusvire... unsure.gif
Atsakyti