Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(MigleMama8 @ 2012 05 13, 15:37)
thumbup.gif darzas,as agurkam ismeigiau pagaliukus,jau kaip apsivyniojo,tai parisau bintu prie viniu smile.gif tai dabar aplink binta vyniojasi i virsu

Pas mane nelabai yra kur kalti vinis, betoninės sienos, tektų gręžti skyles, o nesinori blush2.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 13 gegužės 2012 - 14:42
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 13, 15:16)
Montera, kokias atramas naudoji agurkams? Nežinau, ar ką pirkti, ar pačiai kažką meistrauti reikės  ax.gif ...

As cia pirkau tas ale kopeteles kol kas plastikines bet kad jau kaikurie agurkai iki ju aukscio uzaugo ka reiks toliau daryt nezinau... nu pas mane skaitos vazoniniai tai tikiuos nebus ziauriai dideli nes tada bus nauja beda kur juos talpinti... nes pas mane tai 4 agurkai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 13, 15:41)
Pas mane nelabai yra kur kalti vinis, betoninės sienos, tektų gręžti skyles, o nesinori  blush2.gif ...

niu tada kazkokiu budu reik leist jiems sliauzt balkone smile.gif bet neisivaizduoju,kaip tai butu galima padaryt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Montera @ 2012 05 13, 15:49)
As cia pirkau tas ale kopeteles kol kas plastikines bet kad jau kaikurie agurkai iki ju aukscio uzaugo ka reiks toliau daryt nezinau... nu pas mane skaitos vazoniniai tai tikiuos nebus ziauriai dideli nes tada bus nauja beda kur juos talpinti... nes pas mane tai 4 agurkai doh.gif

kokia rusi sejai montera?
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 05 13, 15:49)

QUOTE(MigleMama8 @ 2012 05 13, 15:55)
niu tada kazkokiu budu reik leist jiems sliauzt balkone smile.gif bet neisivaizduoju,kaip tai butu galima padaryt 4u.gif

Kažkur interneto platybėse mačiau kaip aplink agurką pritvirtinami kuoleliai ir jie viršuje sujungiami kad gautūsi kaip kūgis, o agurkai vyniojasi aplink tą kūgį spirale ir daug sutelpa mirksiukas.gif . Paieškosiu, jei rasiu, tai įkelsiu pasižiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Miesto "privalumai" doh.gif Sedim sau, girdim bum g.gif nueinu i balkona, du balandziai kad tvarkos pomidoruose doh.gif verysad.gif tai kol isbaidziau, kelis daigus uzlenke, bet nenulauze unsure.gif Ale cukinija tai apdraske gerai lapus verysad.gif
Zodziu teks galvot tinkla koki ant lango tempt biggrin.gif
Atsakyti
Nu nerandu dabar jau verysad.gif , tik toks variantas
Papildyta:
QUOTE(*coliukeee* @ 2012 05 13, 16:06)
Miesto "privalumai"  doh.gif Sedim sau, girdim bum  g.gif nueinu i balkona, du balandziai kad tvarkos pomidoruose  doh.gif  verysad.gif tai kol isbaidziau, kelis daigus uzlenke, bet nenulauze  unsure.gif Ale cukinija tai apdraske gerai lapus  verysad.gif
Zodziu teks galvot tinkla koki ant lango tempt  biggrin.gif

Man kažkaip irgi neramu dėl paukščių g.gif , nors dar nesilankė pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MigleMama8 @ 2012 05 13, 15:57)
kokia rusi sejai montera?

Kazkokia tai balkonine CUCUMBER - SPACEMASTER 80
Bet paveiksliuka tai panasu kad agurkai ilgavaisiai... nu matysim kas cia isaugs ir kokio dydzio planuoja but lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2012 05 13, 16:06)
Miesto "privalumai"  doh.gif Sedim sau, girdim bum  g.gif nueinu i balkona, du balandziai kad tvarkos pomidoruose  doh.gif  verysad.gif tai kol isbaidziau, kelis daigus uzlenke, bet nenulauze  unsure.gif Ale cukinija tai apdraske gerai lapus  verysad.gif
Zodziu teks galvot tinkla koki ant lango tempt  biggrin.gif

pažįstama situacija doh.gif atrodo nei labai spės pastebėt ar dar ką, bet vos palieku daugiau atidaryta langą iškart prisistato koks ant palangės žiūrėt ką čia pridirbus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 13, 15:16)
Montera, kokias atramas naudoji agurkams? Nežinau, ar ką pirkti, ar pačiai kažką meistrauti reikės  ax.gif ...

Thomas Philips yra tokie kuoliukai, truputį sukti ir gan ilgi, pernai šiltnamiui mamai pirkau 1,5m. manyčiau , turėtų tikti, aš jau turiu 6 pilnai užsimezgusius agurkus, tikiuosi užaugs.
Mano mažasis piešė puokštę mamos dienai, su tokiais laabai horizontaliais lapais - bet gėlės vazoj, klausiu ką čia nupiešei - o jis net nemirktelėdamas - gi agurkus, nematai?
Papildyta:
QUOTE(Limit @ 2012 05 13, 13:34)

Kaimynė žadėjo paimt, jei liks, informuosiu mirksiukas.gif

Tai jei priglaus ne visus, tai laabai norėčiau, manosios nesudygo, o reikėtų 5 klombom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2012 05 13, 19:22)
Thomas Philips yra tokie kuoliukai, truputį sukti ir gan ilgi, pernai šiltnamiui mamai pirkau 1,5m. manyčiau , turėtų tikti, aš jau turiu 6 pilnai užsimezgusius agurkus, tikiuosi užaugs.
Mano mažasis piešė puokštę mamos dienai, su tokiais laabai horizontaliais lapais - bet gėlės vazoj, klausiu ką čia nupiešei - o jis net nemirktelėdamas - gi agurkus, nematai?

Protingas vaikas - pačios gražiausios gėlės mamai lotuliukas.gif . O Thomas Philips parduotuvės mūsų mieste nėra, teks kažko panašaus Senukuose ieškoti ar kur kitur g.gif ...
Atsakyti
Montera, superinis daržiukas 4u.gif

išduok, kur pirkai loveliam laikiklius??? aš pirkau plasmasinius, tai MB vieną kai pritaisė, visa laimė, kad į vidų, o ne į išorę 9 aukšte ... doh.gif nudribo... svorio neišlaikė doh.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kuri patars..
ar galiu apkarpyti verbenai virsune,kad sakotusi daugiau i sonus? Tik nepamenu kokia as ja pirkau,ar svyrancia ,ar ne. g.gif
Atsakyti